Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Petrusko
En blogg om spar/investering i aktier och relaterade värdepapper. Fokus på placeringar som lämnar utdelning regelbundet.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (24 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2018-08-19 - Aktiespararna Direktavkastning
Det här är en ganska käck fond, av flera anledningar. Dels är innehaven likaviktade vilket ger en sund riskspridning. Man är alltså inte extra exponerad i något specifikt innehav i fonden som man är i..

2018-08-18 - Stadiga investeringsalternativ till börsen
Jag investerar primärt på börsen men vill samtidigt ha en viss diversifiering bortom den också. Många olika pengaströmmar brukar jag förorda och gärna då sådant som inte korrelerar med varandra...

2018-08-17 - Mina senaste aktieköp
Igår var det åter dags att handla aktier. Jag får ju inte lön den 25:e utan jag får utdelningar löpande under månaden varpå den 16:e var "löning" för mig denna gången =)Det är kul att handla aktier..

2018-08-15 - Petrusko driver Fondpodden
Så är det, med planerad premiär kring månadsskiftet augusti/september kickar jag igång mitt poddande. Jag kommer driva Fondpodden, den goaste podden för helt vanligt folk. För dig och mig som vill..

2018-08-15 - Latour har förvärvat Hellberg Safety AB
Det är cirka en månad sedan förvärvet gjordes och tillträdde skedde omedelbart men först nu slog det mig att skriva om det. Anledningen är hur jag tänker när jag läser ett pressmeddelande om ett..

2018-08-14 - En kort tanke om aktiva fonder samt Simon Blechers..
De senaste åren har väldigt många sparare valt billiga indexfonder och det är ett ganska smart val. En indexfond presterar som börsen, varken sämre eller bättre justerat för avgiften förstås. Det där..

2018-08-13 - Jag tar pause från Tradingportalen
Under en lång tid har jag varje vecka skrivit en artikel på tisdagar åt Tradingportalen men nu tar jag pause från det. Det sker en del förändringar där och jag vill stå vid sidan och bevaka..

2018-08-12 - Du drar inte milen på 36 minuter efter ett..
Att man inte springer milen på 36 minuter efter ett enda träningspass det begriper de flesta. När det kommer till placeringar på börsen däremot verkar det sunda förnuftet ta lite olika vägar. Vissa..

2018-08-11 - Rannsaka din portfölj. matchar innehaven dina..
Vad har du egentligen i din fond och aktieportfölj och hur matchar det egentligen dina förväntningar kring avkastning. En lika viktig fråga är; Vad är dina förväntningar kring avkastning och..

2018-08-10 - Idag ökade jag i investmentbolagen
Jag gillar inte pengar som ej är i arbete och håller noga koll på mina konton. Idag skramlade jag ihop en liten slant att sätta i arbete och jag valde att köpa mer Investor och Latour. Tillsammans..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 196 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2018 Ekonomi-bloggar.com.