Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Petrusko
En blogg om spar/investering i aktier och relaterade värdepapper. Fokus på placeringar som lämnar utdelning regelbundet.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (24 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2018-12-14 - Wallenstam ny affärsplan
Idag har Wallenstam haft kapitalmarknadsdag och publicerade klockan 13:00 den här videon på sin sajt. Jag satt och väntade och spanade in videon med intresse. Det är egentligen inget omvälvande men..

2018-12-14 - Svolder rapport första kvartalet 2018/2019
Investmentbolaget Svolder har brutet räkenskapsår och rapporterar idag för det första kvartalet verksamhetsår 2018/2019. Det är ju lite av en "ickehändelse" då det är ett investmentbolag och de..

2018-12-13 - Dokumentär om Akelius, fastighetsbolaget och dess..
För några dagar sedan publicerade SVT en dokumentär om Roger Akelius, skaparen av fastighetsbolaget Akelius Residential. Jag har sett den och det är blandade känslor för den. SVT vinklar det och vill..

2018-12-12 - Nu avvaktar jag med Latour
Jag äger investmentbolaget Latour och tycker det är ett mäkta bra bolag. De är bevisat duktiga på det de gör, de noterade bolagen är generellt sett bra bolag och den onoterade delen presterar mycket..

2018-12-11 - Bok om investeringar för barn
Jag fick en fråga av en läsare som ville ha tips på en bok om aktier för barn. I det specifika fallet var det för barn i 8-års åldern. Medan jag inte har en bok skriven för just barn att rekommendera..

2018-12-11 - Unga Aktiesparare julkampanj
Unga Aktiesparare är en organisation för unga upp till en ålder av strax under 30 år. Man får tillgång till utbildnings och informationsträffar, träffa likasinnade, tidningen Aktiespararen mm. Man får..

2018-12-11 - 4% regel och spar för pension
Jag lyssnar regelbundet på podden WealthTrack av Consuelo Mack och allt som oftast är den attans bra. Det är bra gäster där och Consuelo är duktig intervjuare. I det här avsnittet gästas hon av..

2018-12-10 - Jag köpte mer Xact Högutdelande
Jag har precis gjort lite bokföring för min enskilda firma och insåg att jag satt undan betydligt mer till skatt och moms än vad jag faktiskt skall betala. Pengar som jag gladeligen sätter i arbete..

2018-12-10 - Bli miljonär med Per H Börjesson - Fondpodden..
Lyssna till sparprofilen Per H Börjesson om sin senaste bok och långsiktigt spar på börsen. Diskussionen med Per H utgår ifrån hans senaste bok som heter Så här blir du miljonär i hängmattan.Boken..

2018-12-07 - Den ultimata julklappen
Sedan några år tillbaka får våra barn utöver "vanliga" julklappar även varsin aktie i Disney och det tycker jag är den ultimata julklappen. Inte nödvändigtvis Disney men aktier/fonder. Investeringar..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 199 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2018 Ekonomi-bloggar.com.