Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Petrusko
En blogg om spar/investering i aktier och relaterade värdepapper. Fokus på placeringar som lämnar utdelning regelbundet.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (24 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-12-06 - Stuvat om lite i portföljen
Jag har gjort en liten omstuvning med avsikt att höja direktavkastningen i portföljen. Dels minskade jag lite i Latour som har en god bit under 2 procent i direktavkastning vilket inte är fett för mig..

2019-12-05 - Mina senaste aktieaffärer
Igår köpte jag fler aktier i Alm Equity preferens och i Peab. Inga stora köp utan en liten påfyllning sådär som jag brukar göra. Jag köper ju regelbundet mer aktier för mindre belopp relativt totala..

2019-12-04 - Klövern och Alm Equity i stor gemensam affär
Fastighetsutvecklaren Alm Equity som jag äger preferensaktier i skickade idag ut ett trevligt pressmeddelande om en hyggligt stor affär med Klövern. Det gäller en fastighet i Kista där man gemensamt..

2019-12-03 - Peab miljardbygger åt Castellum
Illustration: CastellumPeab har av Castellum fått uppdraget att bygga Malmös nya domstolsbyggnad. Kontraktet är på strax under en miljard kronor.Så här skriver Peab i ett pressmeddelande:"Byggnaden..

2019-12-02 - Jag köpte mer Högutdelande
Nyligen sålde jag mitt innehav i Akelius preferens då den kommer lösas in i december. Jag har redan investerat de där pengarna och egentligen inga mer slantar att handla för. Nu har jag dock betalat..

2019-12-02 - Fastpartner erbjuder teckning av D-aktier
Idag kom nyheten som jag väntat mig skulle dyka upp vilken dag som helst. Fastpartner gör en emission av det nya aktieslaget D. Aktierna liknar en preferensaktie men saknar just preferensen. Andra..

2019-12-02 - AMF Aktiefond Småbolag
Det här här en riktigt bra fond som jag äger i diverse spar (PPM och IPS bla). Jag har nämnt den många gånger och trodde att jag redan hade skrivit ett dedikerat inlägg om den men bättre sent än..

2019-11-28 - Nu har jag köpt Resurs Holding
Jag har vurmat för Resurs Holding ett tag och nu har jag slagit till på en stek i bolaget. Aktien har gått knackigt en tid på börsen och det har främst med marknadens syn på sektorn att göra. Banker..

2019-11-28 - Jag sålde Hemfosa
Fastighetsbolaget Hemfosa är under uppköpsbud från ett annat fastighetsbolag. Som jag har sagt tidigare är jag inte intresserad av att acceptera det där budet då det delvis består av aktier i det..

2019-11-27 - Alm Equity preferensaktie
Under 2017 smög det på sig, marknaden för Alm Equity och dess verksamhet såg allt mer osäker ut. Jag sålde mina preffar i bolaget och har följt det noga sedan dess. Det var efter det som det blev..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 212 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2019 Ekonomi-bloggar.com.