Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Petrusko
En blogg om spar/investering i aktier och relaterade värdepapper. Fokus på placeringar som lämnar utdelning regelbundet.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (24 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-06-24 - Spiltan Aktiefond Investmentbolag - Den ultimata..
Ovan är en graf över fondens utveckling på 3 år och den i sig är inte vad som gör den här fonden så attans bra. Det finns fonder som presterat ännu bättre. Grejen med Spiltan Aktiefond Investmentbolag..

2019-06-20 - Var inte rädd för krisen, börsnedgången, kraschen
Jag hör och ser många oroa sig för en nedgång på börsen, en börskrasch. Med rädsla som om självaste zombieapokalypsen skall slå till pratas det om en eventuell nedgång. Nästan som om det vore jordens..

2019-06-19 - Investor genomsnittlig årlig totalavkastning
Investmentbolaget Investor har presterat en god avkastning på lång sikt. De är i gott sällskap bland de övriga investmentbolagen som faktiskt slagit index som grupp på lång sikt. Investor är inte bäst..

2019-06-19 - Hernhag om Traton
Jag skulle precis till att skriva mina tankar om Traton och dess notering när jag fick se artikeln Marcus Hernhag skrivit på Privata Affärer. Den är helt i linje med mitt resonemang varpå det kändes..

2019-06-18 - Snart barnbidrag
Nu närmar vi oss tiden i månaden då barnbidraget trillar in på kontot för oss som är föräldrar. Det rör sig inte om några stora buntar pengar som bilden ovan men med en bra sparrutin kan det bli det i..

2019-06-16 - Tankar kring byggsektorn
I början av året sålde jag av mina innehav i byggsektorn och ställde mig helt utanför. Jag har ägt framförallt Skanska och NCC till och från de senaste 15 åren. De sista åren har det varit med..

2019-06-14 - 6% direktavkastning och tillväxtpotential i..
Jag gillar utdelningsaktier och brukar dela upp dem i två huvudsakliga typer. Sådana som har väldigt hög direktavkastning och sådana som stadigt höjer sin utdelning. Aktier med hyggligt hög..

2019-06-14 - Didner & Gerge månadsbrev
Jag har genom åren tipsat om att läsa fonders månadsbrev. Fondbolaget Didner & Gerge har inte varit i framkant på just den grejen varpå det glädjer mig att se en rejäl uppryckning från deras sida...

2019-06-13 - Sampo gör extrautdelning
Nu är det klart kring Sampos extrautdelning som de tidigare flaggat för. De kommer dela ut aktier i Nordea och det som gäller är 1 aktie i Nordea för varje för varje 10-pack aktier i Sampo som man..

2019-06-12 - Realty Income höjer utdelningen - Igen
Månadsutdelaren Realty Income gör det igen, de höjer sin utdelning för 102:a gången sedan noteringen 1994. Fastighetsbolaget har en mäktig historik av stadigt stigande intäkter och höjda utdelningar...Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 212 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2019 Ekonomi-bloggar.com.