Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Petrusko
En blogg om spar/investering i aktier och relaterade värdepapper. Fokus på placeringar som lämnar utdelning regelbundet.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (24 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2017-12-12 - Svag utveckling för Volatis aktie. Surdeg eller..
Fram till q2-rapporten gick Volati bra på börsen, aktien hade en starkare utveckling än börsen men nu är läget desto bistrare. Volati har gett en negativ avkastning kring 5 procent medan index gett..

2017-12-11 - Idag handlas Skistar exklusive rätt till utdelning
Idag backar Skistar på börsen och anledningen är att aktien nu handlas utan rätt till utdelningen på 5,5 kronor som betalas ut den 15/12.Aktien backar lite mer än utdelningen men den har lite att ta..

2017-12-10 - Sveriges Warren Buffett i Avanza Play
Per H Börjesson som är geniet bakom investmentbolaget Spiltan och dess kända fondbolag Spiltan fonder. Han är VD för investmentbolaget Spiltan som har presterat god avkastning och han är ett stort..

2017-12-09 - Jag slår börsen med låg volatilitet
Jag kommenterade precis på Lundaluppens blogg angående relativ avkastning. Jag skrev något som jag kan tänka mig att fler finner intressant eller kanske skapar det frågor. Min portfölj slår börsen med..

2017-12-08 - Simon Blecher köpte mer Investor
Simon Blecher är superförvaltaren av fonden Carnegie Sverigefond. En fond som har presterat bra och fått flera utmärkelser för detta.Nu har fonden släppt sitt månadsbrev för november där förvaltaren..

2017-12-07 - Mitt senaste köp
Häromdagen tog jag in fonden Cohen & Steers Infrastructure och idag köpte jag ytterligare mer av den. Nu har jag tömt ladorna och skrapat ihop de slantar som fanns att skrapa och kvar för månaden..

2017-12-07 - Anders Danielsson ny VD för Skanska
Som många anat blir Skanskas nye VD Anders Danielsson som just nu ansvarar för en del av Skanskas verksamhet i USA. Detta stärker den tradition i bolaget att ett ansvar i USA är sista anhalten innan..

2017-12-06 - Den ultimata julklappen!
Jag har tipsat om den här julklappen i några år nu och har som tradition att köpa samma sak varje år till mina barn. Utöver roliga leksaker, kläder osv köper jag var sin aktie i Disney i julklapp till..

2017-12-06 - Cohen & Steers Infrastructure Fund UTF
Det här är en CEF vilket är en börshandlad fond som inte regelbundet ger ut nya andelar som vanliga ETF:er gör. Skillnaden är att en sådan här stängd fond har möjlighet att arbeta med belåning. Cohen..

2017-12-06 - Clas Ohlson Rasar på dystra utsikter
Idag släppte Clas Ohlson rapport och den var lite sämre än väntat medan de kommunicerade en dyster syn på framtiden och "butiksdöden". Jag har följt det idag och kommenterat på twitter men många av er..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 187 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2017 Ekonomi-bloggar.com.