Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Petrusko
En blogg om spar/investering i aktier och relaterade värdepapper. Fokus på placeringar som lämnar utdelning regelbundet.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (24 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2018-10-19 - Telia rapport Q3 2018
Idag rapporterade Telia för det tredje kvartalet 2018 och det var inte riktigt vad jag hoppats på men inga stora besvikelser heller för den delen. Omsättningen och resultatet ökade något medan..

2018-10-18 - Utdelningsinvestering och sunt förnuft
Det är lättare att investera i sunda bolag som betalar stadig utdelning än att hitta de bästa kursraketerna. Det senare kräver gedigen kunskap och skicklighet för att lyckas uthålligt med...

2018-10-17 - Castellum växer förvaltningsresultatet 13% Q3 2018
Castellum tuffar fortsatt på riktigt bra i spåren av en riktigt bra kontorsmarknad och ett gediget arbete med egna projekt. I det tredje kvartalet summerade tillväxten av förvaltningsresultatet till..

2018-10-16 - NCC gör stora nedskrivningar
På bilden här är NCCs VD Tomas Carlsson. Han antog rollen som VD för bolaget tidigare i år och har sedan dess sagt att han gör en översyn av bolaget och återkommer med feedback när han är klar. Nu är..

2018-10-15 - Utvärdera och hitta bra fonder - Fondpodden..
Med de här enkla tipsen kan man utvärdera sina fonder och hitta bra fonder att investera i.Några sajter jag nämner i avsnittet:Tips om webbsänt TV-program med fondförvaltare: Börslunch på..

2018-10-13 - En nybörjarbok om aktier och en med fördjupning
Ovan är en skärmdump från topplistan för aktieböcker hos Adlibris. Jag har läst flera av böckerna på bilden och det är flera riktigt bra böcker men i det här inlägget skall jag bara nämna två..

2018-10-12 - Nytt största innehav i portföljen
Ja så här i surbörsen har Castellum blivit petad från tronen i min portfölj och är inte längre mitt största innehav. Förvisso tror jag att kursen repar sig i närtid och om den inte gör det utan..

2018-10-11 - Idag köpte jag mer Investor i nedgången
Idag fortsätter börsen att backa och det är ganska sura miner med över 2 procent nedgång. Jag köpte en liten slurk Xact Högutdelande men lade huvudsakliga krutet på att köpa mer Investor. Jag gillar..

2018-10-11 - Börsen skakar men det här tillgångsslaget är..
Börsen har backat några dagar och just nu är den på riktigt dåligt humör. Kanske är det början på en längre tids nedgång, kanske är det en mindre korrigering som snart är över. Vi får se hur det artar..

2018-10-10 - Jag köpte mer idag när börsen fortsatte sura
Det blev ett litet gäng Peab som jag hade planerat att köpa idag och sedan blev det en rad köp i Investor. Lite kul var att det började med att jag köpte 1 enda Investor kring 402 kronor för en slant..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 196 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2018 Ekonomi-bloggar.com.