Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Petrusko
En blogg om spar/investering i aktier och relaterade värdepapper. Fokus på placeringar som lämnar utdelning regelbundet.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (24 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2018-06-20 - Tänkt på investeringar som byggstenar?
Har du tänkt på olika investeringar som byggstenar? Exempelvis är gratisfonden Avanza Zero en byggsten som täcker upp cirka 57 procent av Stockholmsbörsens totala värde. Om man skulle komplettera den..

2018-06-19 - Mitt senaste aktieköp
Idag köpte jag fler Investor på 360,6 kronor och det resulterade i att jag gjort mitt ordinarie månadsspar två gånger i juni. Ja idag skulle egentligen pengarna gå in på min kredit som ligger strax..

2018-06-19 - The Dividend Investor - Rimlig rabatt på Svolder
I min senaste artikel på Tradingportalen skriver jag om Svolder. Värderingen och branschen som väger lite tyngre i..

2018-06-19 - Xact Svenska Småbolag
Xact Svenska Småbolag är en börshandlad fond som strävar efter att följa den svenska småbolagsmarknaden. På Xacts hemsida uppger man inget specifikt index fonden följer.  Jag får ofta frågor om..

2018-06-18 - Stabilisering på bostadsmarknaden
Helena Bornevall makroanalytiker på Handelsbanken pratar om prisutvecklingen på bostadsmarknaden senaste månaden och året. Klippet är bara 1,5 minuter och är både intressant och snabbt att..

2018-06-18 - NCC förvandlar 32 lägenheter till 114 st
Illustration: Arkiteter Kjellander Sjöberg Till ett ordervärde om 224 miljoner kronor skall NCC förvandla 32 lägenheter till 114 stycken. Det byggs till ett par våningar samt ytterligare ett hus..

2018-06-15 - Bli rik och fri med aktier
Jag har läst boken "Blir rik och fri med aktier" av Marcus Hernhag och Arne Talving. Den var annorlunda än jag förväntat mig i bemärkelsen att en stor del av den handlar om hur man kan skapa sunda..

2018-06-15 - Castellum gör de rätta sakerna
Det är inte en tillfällighet att bra bolag är bra. De gör de rätta sakerna och Castellum är ett bra exempel på ett sådant bolag.Idag skickade Castellum ut ett pressmeddelande om att deras regionkontor..

2018-06-14 - Video med Simon Blecher förvaltare Carnegie..
Carnegie Sverigefond har presterat helt okej på flera års sikt, inte bäst men okej. De har en sund strategi och en duktig förvaltare i Simon Blecher. Jag gillar fonden och tror att de med sin..

2018-06-14 - Video med Viktor Henriksson förvaltare Carnegie..
Här har ni en kort video med en duktig fondförvaltare. Viktor pratar lite om hur fonden fungerar och varför småbolag är en god ide. Jag tycker han är lite väl ödmjuk när han försiktigt säger att..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 194 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2018 Ekonomi-bloggar.com.