Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Projekt: Rik Pensionär
Mission: Slippa stå utanför Netto 08:50 för att armbåga mig fram till den billiga skogaholmslimpan när jag är pensionär. Min resa genom att aktieinvesteringar för att kunna lämna hamsterhjulet och bestämma över min egen tid.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2017-08-15 - Tourn - Uppdatering efter halvårsrapporten
Fick en fråga om jag fortfarande tror Tourn i kommentatorsfältet, som jag kasst nog inte svarat på. Så tänkte att jag skriver ett inlägg om ett av mina favoritbolag. Bolaget är i skrivande stund mitt..

2017-08-05 - Kvartalsrapport Q2 / Halvårsrapport
Som sagt det har varit segt här på bloggen. Har varit semestertider och mycket på jobb men har haft problem med att jag inte fått ladda upp bilder på min hemsida men har nu lyckats lösa det. Så med..

2017-08-05 - Sammanfattning Juni
Jag har inte dött bara haft mycket och göra och semester så då har tyvärr bloggen och allmän aktiehandel fått baksätet. Men bättre sent än aldrig. Juni månad har varit första månaden jag verkligen..

2017-05-31 - Lägeskontroll kring innehav
Varit lite tyst här på senaste. Jag har varit så fruktansvärt trött på kvällarna så även om jag velat så har jag aldrig orkat sätta mig ner och analysera nya case eller hitta något att skriva om. Men..

2017-05-24 - Sammanfattning Maj
Ännu en månad har gått och det är dags att se hur det gått. Det har varit en månad som inte varit lika positiv som förra. Det enda positiva är som jag skrev i förra att jag fick dubbellön och..

2017-05-02 - Snabbanalyser - Link Mobility & Shopify Inc
Mina analyser har varit långa och oftast skrivit kring bolag jag själv äger. Tänkte att det kanske vara kul att veta vad jag bevakar och vad jag tycker om just nu. Så jag gick in på Avanza och kolla..

2017-04-26 - Just Eat - Onlinepizza på steroider?
Jag fortsätter mitt quest på att hitta intressanta bolag utanför Sveriges gränser för att diversifiera min portfölj. Nog för att många svenska bolag är globala men det känns ändå bättre att sprida..

2017-04-25 - Sammanfattning April
Dags att sammanfatta april månad då det är dags för lön idag. En lön som kommer sitta fint. Har bytt jobb och på förra arbetsplatsen var lönen släpande vilket nuvarande inte är. Dessutom i det så hade..

2017-04-19 - Momo = Kina + Tinder + Instagram + King + Twitch
Varit väldigt fokuserat på svenska bolag i mina investeringar trots att jag har några på andra sidan pölen i form av Activision Blizzard, Disney och Unilever. Men idag tänkte jag att vi skulle dra oss..

2017-04-14 - Igår var det 2-års jubileum
Igår, den 13:e april, är det 2 år sedan jag gjorde min introduktion på börsen. En kompis till mig började prata om att han och en annan vän skulle börja testa på det här med aktier. De hade tittat på..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 187 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2017 Ekonomi-bloggar.com.