Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Projekt: Rik Pensionär
Mission: Slippa stå utanför Netto 08:50 för att armbåga mig fram till den billiga skogaholmslimpan när jag är pensionär. Min resa genom att aktieinvesteringar för att kunna lämna hamsterhjulet och bestämma över min egen tid.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2017-12-10 - Back from the dead?
Hej hej, Det är jag som en gång kalla mig för bloggare. Han som hade visioner och mål med denna blogg. Jag är inte död men nästan. Just nu är livet lite körigt för att känna att jag har ork för denna..

2017-09-03 - Momo: Rättelse kring Q2 rapporten
Skrev i förra veckan om min syn på Q2 rapporten. I den så är det ett fel då antalet betalande medlemmar från Q1 är fel och därför blir det jag skrev lite missvisande. Q1 2017 hade precis som Q2 4,1..

2017-09-03 - Slut på sammanfattningar
Som ni kan se så finns det ingen sammanfattning på juli och augusti. Jag har bestämt mig för att sluta göra dem så ofta utan kommer endast göra det kvartalsvis. Helt enkelt för att jag känner att jag..

2017-08-24 - Momo: kommentar kring Q2 rapporten
Momo, min lilla kinesiska pärla har verkligen svävat mellan högt och låg det senaste. Q1 var en strålande rapport men marknaden valde ändå att straffa den. All time high vid öppning för att sedan dyka..

2017-08-15 - Tourn - Uppdatering efter halvårsrapporten
Fick en fråga om jag fortfarande tror Tourn i kommentatorsfältet, som jag kasst nog inte svarat på. Så tänkte att jag skriver ett inlägg om ett av mina favoritbolag. Bolaget är i skrivande stund mitt..

2017-08-05 - Kvartalsrapport Q2 / Halvårsrapport
Som sagt det har varit segt här på bloggen. Har varit semestertider och mycket på jobb men har haft problem med att jag inte fått ladda upp bilder på min hemsida men har nu lyckats lösa det. Så med..

2017-08-05 - Sammanfattning Juni
Jag har inte dött bara haft mycket och göra och semester så då har tyvärr bloggen och allmän aktiehandel fått baksätet. Men bättre sent än aldrig. Juni månad har varit första månaden jag verkligen..

2017-05-31 - Lägeskontroll kring innehav
Varit lite tyst här på senaste. Jag har varit så fruktansvärt trött på kvällarna så även om jag velat så har jag aldrig orkat sätta mig ner och analysera nya case eller hitta något att skriva om. Men..

2017-05-24 - Sammanfattning Maj
Ännu en månad har gått och det är dags att se hur det gått. Det har varit en månad som inte varit lika positiv som förra. Det enda positiva är som jag skrev i förra att jag fick dubbellön och..

2017-05-02 - Snabbanalyser - Link Mobility & Shopify Inc
Mina analyser har varit långa och oftast skrivit kring bolag jag själv äger. Tänkte att det kanske vara kul att veta vad jag bevakar och vad jag tycker om just nu. Så jag gick in på Avanza och kolla..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 208 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2019 Ekonomi-bloggar.com.