Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Rika tillsammans
Det här är en blogg om privatekonomi, personlig utveckling och rikedom i livet.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (9 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2017-12-10 - Kom igång och börja investera i fastigheter och..
Annika Backlund är en erfaren fastighetsägare med mer än 400 lägenheter värderade till ett antal hundra miljoner. I den här intervjun delar Annika med sig av sina bästa tips, erfarenheter och misstag..

2017-12-06 - Bitcoin: vad är grejen och är det en bubbla eller..
Få saker engagerar eller polariserar just nu som Bitcoin. Nordeas VD sågar Bitcoin som en absurd konstruktion. Tusentals småsparare har elvadubblat(!) pengarna sedan januari. Ganska många undrar vad..

2017-12-03 - Pengar är inte lösningen, bara en förstärkare...
I avsnitt #24 av RikaTillsammans-podden intervjuar jag Moa Diseborn som har arbetat väldigt mycket med människor som har väldigt mycket pengar kring frågor som bland annat: ”utmaningen med att..

2017-11-29 - Om byta bankman istället för bank,..
I dagens avsnitt tar jag och Caroline upp att byta bankman istället för bank, vi fördjupar oss lite i kapitalförsäkringar och sedan pratar vi även om Vanguard-fonder och att välja 5-stjärniga..

2017-11-26 - Amortera vs investera, träningsbanker och inte..
I veckans avsnitt pratar vi om att amortera på boendet eller investera, att inte överspara till barnen och att skaffa sig en träningsbank samtidigt som jag kör ett litet rant angående banker. I..

2017-11-19 - Sparande vs känslan av konsumtion (och lite om..
Vissa av oss borde räkna mindre ränta-på-ränta och mer känna efter hur vi skulle önska vårt liv och unna oss saker, medan andra kanske skulle behöva räkna mer ränta-på-ränta och ställa sig frågan..

2017-11-18 - Inspelning från Better Globe-mötet med mig och..
Förra veckan reste jag runt med grundaren till Better Globe, Rino Solberg, i Sverige och höll i ett informationsmöte om Better Globe som handlar om ett etiskt, hållbart och långsiktigt sparande i..

2017-11-12 - Inkomstkvadranten och de små stegen...
Den senaste veckan har jag funderat mycket på hur stor skillnad i resultat tiden gör, även om ändringen initialt var väldigt liten. Ungefär som två bilar där den ena kör 105 km/h och den andra 110..

2017-11-05 - Därför tycker jag inte att bostaden är en bra..
Video och podd kommer inom kort, blev lite strul med tekniken för att hinna till 2100 ikväll Den här artikeln och poddavsnittet handlar om att boendet inte är en bra investering, alternativkostnaden..

2017-10-29 - Vem är bäst? Lysa, Nordnet Robosave eller Avanza..
I den här artikeln gör jag en jämförelse mellan Lysa, Avanza Auto och Nordnet Robosave – tre automatiska robotrådgivare. Jag har den senaste tiden testat allihop ingående och som vanligt satt in..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 187 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2017 Ekonomi-bloggar.com.