Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Rika tillsammans
Det här är en blogg om privatekonomi, personlig utveckling och rikedom i livet.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (11 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-05-19 - Elva läsarfrågor
Dagens artikel tar upp elva läsarfrågor av de läsarfrågor vi fick in till avsnitt #100 som vi inte fick möjlighet att besvara. Det är allt från hur vi ställer oss till peer-to-peer-utlåning typ..

2019-05-12 - Jubileumsavsnitt #100 - En intervju av oss med Ola..
Då var vi här. Avsnitt 100. Först och främst tack för att du gör det här möjligt. På er uppmaning valde vi att göra ett avsnitt där vi blir intervjuade. Eftersom vi visste att en av Sveriges bästa..

2019-05-05 - Kom igång med ditt sparande | Steg-för-steg guide
Det mest fantastiska med sparande är att man kan komma igång på mindre än 1 timme, därefter inte göra något på flera år och dessutom få en avkastning som någon som gjort det i flera år. I många fall..

2019-05-01 - Snart dags för avsnitt #100 - passa på och ställ..
Nästa söndag är det dags för det hundrade podd- och vloggavsnittet. På er uppmaning har vi gjort det till ett avsnitt där vi blir intervjuade. Ola som kommer att programleda avsnittet undrar därför..

2019-04-28 - Din och min klimatbudget är ca 38 ton koldioxid...
I dagens avsnitt diskuterar vi klimathotet med hållbarhetsexperten och bloggaren Sören Andersson. Det är ett jobbigt avsnitt i betydelsen att jag tidigare inte förstått hur allvarlig den är och hur..

2019-04-21 - Några vanliga läsarfrågor och en omvärldsspaning
Veckans avsnitt tar upp några vanliga läsarfrågor om fyra-hinkar-principen, fonden Avanza Emerging Markets, mitt resonemang kring storebror, lillebror och lilla syster, bästa dagen för sitt..

2019-04-14 - Omöjligt förutsäga avkastning, men möjligt att..
Dagens artikel är kombination av en replik på avsnitt #86 ”Bästa fondrobotarna” och en fördjupning i risk och riskmått såsom Value-at-risk (VaR). Tesen är att man inte kan förutsäga..

2019-04-08 - Vårt ansvar är egentligen vårt privilegium
Veckans avsnitt är en intervju jag gjorde i höstas med den bäst-säljande författaren och läsaren Carl-Johan Forssén Ehrlin. Han är författare till bl.a. boken ”Kaninen som inte ville sova”..

2019-04-04 - Mitt samarbete med Better Globe och trädplantering..
Jag har tidigare på bloggen berättat att jag under flera år fått mycket kritik på nätet för mitt samarbete med Better Globe. Sedan februari 2019 har två journalister granskat och gjort reportage om..

2019-03-31 - Ett första besök i den inre trädgården...
Förra helgen tillbringade jag på ett meditationsretreat och att det var omtumlande. Minst sagt. Jag har den senaste tiden och åren sprungit allt fortare och insikten som landade var – till..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 208 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2019 Ekonomi-bloggar.com.