Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Samuelssons Rapport
En av sveriges äldsta och största tradingbloggar. Startade 2008. Drivs av en heltidstrader som jobbar med trading i snart 20 år.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (8 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-11-16 - Christer Gardell - 7 tips för att lyckas med..
Christer Gardell Jag har länge varit ett stort fan av Christer Gardell och följt honom i många år. Christer Gardell är en av de få finansmän i Sverige som jag lyssnar på och ser upp till. När han..

2019-11-14 - Regeln om 72 | lagen om 72 - När dubblas dina..
Vad är regeln om 72 (lagen om 72)? Regeln om 72 eller 72- regeln som den också kallas. Känner Ni till den? Om inte, så rekommenderar jag Er att läsa det här. Det är lite småcoolt och..

2019-11-13 - Bullish Kicker Candlestick - Fungerar bullish..
Candlesticks har kommit att bli en av de mest populära formerna av teknisk analys. Med sina färgglada kroppar och svarta vekar underlättar de att se hur marknaden har rört sig, och tillhandahåller..

2019-11-12 - Därför kan du inte slå aktieindex i längden |..
Många investerare har som mål att få en bättre avkastning än index. Det är så flertalet fondförvaltare och hedgefonder mäter sin framgång. Tyvärr är det omöjligt att slå index på sikt. Det stora..

2019-11-09 - Kan man jobba heltid samtidigt som sysslar med..
Kan man jobba heltid samtidigt som sysslar med algotrading? En läsare som undrar om man kan jobba heltid samtidigt som man håller på med algotrading?   Kan man vara borta från tradingdatorn under..

2019-11-07 - China Says It Agreed With U.S. to Roll Back..
Källa: China Says It Agreed With U.S. to Roll Back Tariffs in Phases – Bloomberg Inlägget China Says It Agreed With U.S. to Roll Back Tariffs in Phases dök först upp på Samuelssons Rapport.

2019-11-06 - Dark cloud cover candlestick - Fungerar dark cloud..
Candlesticks har kommit att bli mycket populära bland traders och investerare på senare år. De gör det enkelt att se hur marknaden har rört sig, vilket har lett till en uppsjö av olika..

2019-11-05 - Hur värderar man en aktie? (Så här enkelt är det)
Hur värderar man en aktie? Innan vi förklarar det så är det viktigt att veta att aktier är, som du troligen redan vet, andelar i bolag. När du köper en aktie köper du en del av bolaget. Men vad är..

2019-11-01 - Olika Derivatinstrument (Vad är Futures, Forwards,..
Derivatinstrument är centrala finansiella instrument som används av investerare för att omdistribuera risk på de finansiella marknaderna. De är finansiella kontrakt mellan två aktörer som binder dem..

2019-11-01 - 25 bra tradingböcker - Vilka böcker hjälpte dig..
25 bra tradingböcker (fler…) Följande lista över böcker är baserad på resultat från 155 personer där frågan ställdes: Vilka tio böcker hjälpte dig att tjäna mest pengar på börsen? ”Jag var..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 212 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2019 Ekonomi-bloggar.com.