Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Stojko Invest
Stojko Invest är en blogg om aktier, analyser, utdelningar och resan mot ekonomisk frihet. Målet är att i framtiden kunna leva på aktieutdelningarna från aktieportföljen.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (1 röst)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-12-08 - Bokrecession: 101 tankar om aktier
För att lära mig mer om hur jag kan bli en bättre investerare försöker jag läsa så mycket som jag kan och hinner. Det kan vara allt ifrån blogginlägg, bolagsanalyser och bolagsrapporter till böcker om..

2019-12-06 - Öka avkastningen på aktier genom minskat courtage
Att välja aktier som ger en hög avkastning är en väg till att bli rik, men det är också lika viktigt att minska det courtage (avgift) som man betalar varje gång man köper eller säljer aktier...

2019-12-05 - Uppföljning: Mina person-till-person lån hos..
(Inlägget innehåller reklam för Lendify)Lendify AB, som erbjuder person-till-person-lån är något som jag skrivit om tidigare på bloggen. Jag gillar idén med att investera i lån som ett alternativ till..

2019-12-04 - Lannebo Fonder Teknik Småbolag och deras topp 10..
I början av november i år presenterade Lannebo Fonder sin nya fond Teknik Småbolag. Småbolag och småbolagsfonder har alltid varit kärnan hos Lannebo Fonder och denna fond investerar i teknikdrivna..

2019-12-03 - Finanskris 2.0 - den tickande globala..
En potentiell kris som det pratas lite mindre om jämfört med räntor på bolån, bankers kapitalkrav och att vi konsumerar för mycket, är underskottet i pensionssystemen globalt sett. Här i Sverige har..

2019-12-02 - Investmentbolaget Latour förvärvar 2 bolag i..
Senast i oktober gjorde Latour genom dotterbolag ett förvärv när det köpte tyska S+S Regeltechnik. På decembers första handelsdag är det dags för ytterligare förvärv. Nu är det Latours dotterbolag..

2019-11-30 - Tätare utdelningsfrekvens i Xact Högutdelande från..
Den första november i år meddelade Xact Kapitalförvaltning att de överlåter sin förvaltning av samtliga fonder till Handelsbanken Fonder. I realiteten blir det ingen förändring för oss investerare...

2019-11-29 - Succe för K-Fastigheters börsdebut - tydlig..
Idag klockan 09:00 noterades K-Fastigheter på Stockholmsbörsens Mid Cap-lista. Teckningskursen var satt till 105 kronor per aktie. Men redan i förhandeln kunde man notera kurser upp mot 150 kronor per..

2019-11-28 - PAN Capital - från 50 miljoner till 4 miljarder..
Det hela började med att jag hörde en intervju med Per Sandå i Penserpodden. I den kom det fram att han hade grundat bolaget PAN Capital en gång i tiden. Själv tyckte jag att namnet PAN Capital lät..

2019-11-28 - FI:s nya krav på riskvikter kan sänka..
Igår presenterade Finansinspektionen (FI) sitt förslag på nya riskvikter för företagsexponeringar med säkerhet i kommersiella fastigheter och kommersiella bostadsfastigheter. Det var sedan tidigare..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 212 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2019 Ekonomi-bloggar.com.