Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Stojko Invest
Stojko Invest är en blogg om aktier, analyser, utdelningar och resan mot ekonomisk frihet. Målet är att i framtiden kunna leva på aktieutdelningarna från aktieportföljen.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (1 röst)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-06-15 - Nya tillväxtaktier in i First North 25 index
Igår meddelade Nasdaq i samband med sin halvårsuppdatering att nya aktier kommer att läggas in i FN25-indexet från 1 juli i år. FN25-indexet innehåller de största och mest handlade aktierna på Nasdaq..

2019-06-14 - Ändrat om lite i pensionssparandet
Även om det är roligast att hålla på med utdelningsportföljen, gäller det att inte glömma bort pensionen och då främst tjänstepensionssparandet. Tidigare brydde jag mig inte så mycket om det, dels för..

2019-06-13 - Sampo delar ut Nordea - 1,6% i extrautdelning
Största ägaren i Nordea är sedan en bra tid tillbaka finska Sampo. Totalt har de 21,25% av kapitalet och rösterna i Nordea. Under en tid har Björn Wahlroos, ordförande i Sampo talat om att minska ned..

2019-06-13 - Kinnevik ångrar sig angående Millicom
Foto: Henrik Montgomery/TTLåg och skummade igenom pressreleaserna på Avanza och noterade att Kinnevik nu har ångrat sig angående försäljningen av Millicom. Tydligen kommer man inte längre att erbjuda..

2019-06-12 - IPO av medicinteknikbolaget Mentice
Normalt sett brukar jag inte vara med i IPO:er i biotechbolag av den enkla anledning att jag tycker att många bolag är rena förhoppningsbolag, som om man har tur har en produkt som kommer att tjäna..

2019-06-11 - Budet på Oriflame - uppföljning
Efter mycket tänkande fram och tillbaka hur jag skulle göra angående kontantbudet från af Jochnickfamiljen på Oriflame, bestämde jag mig i förra veckan för att sälja samtliga aktier. För er som missat..

2019-06-10 - Bud på Ramirent från franska Loxam
Ytterligare ett bud har kommit på ett av mina bolag i aktieportföljen. Nu är det tredje gången gillt. De andra bolaget som har fått bud på sig är Acando och Oriflame. På mindre än tre månader har jag..

2019-06-08 - Nordeas förväntade utdelningen 2020
Nordea är ett bolag som jag ägt tidigare under året. Men efter utdelningen i slutet av mars valde jag att sälja av innehavet. Anledningen var all diskussion kring penningtvätt, eventuella böter i..

2019-06-08 - Nordeas förväntade utdelningen 2020
Nordea är ett bolag som jag ägt tidigare under året. Men efter utdelningen i slutet av mars valde jag att sälja av innehavet. Anledningen var all diskussion kring penningtvätt, eventuella böter i..

2019-06-07 - Jag bestämde mig för att sälja mitt innehav i..
För cirka två veckor sedan la af Jochnick-familjen ett bud på Oriflame till 227 kronor per aktie. Med den kurs som var då vid tillfället, var det en budpremie på cirka 35%. Bakgrunden till budet är..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 212 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2019 Ekonomi-bloggar.com.