Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Stojko Invest
Stojko Invest är en blogg om aktier, analyser, utdelningar och resan mot ekonomisk frihet. Målet är att i framtiden kunna leva på aktieutdelningarna från aktieportföljen.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (1 röst)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-04-17 - Handelsbanken visar rekordökning i kvartalet med..
Idag kom Handelsbanken med sin kvartalsrapport för första kvartalet 2019, först ut av det fyra storbankerna.Eftersom jag själv är nyfiken på och funderar på hur det kan se ut för SEB och Nordea, var..

2019-04-14 - Utnyttja den berömda påskeftekten till att göra..
Det har varit lite tyst på bloggen i april jämfört med månaden innan. Mycket av tiden har gått åt att fundera på att optimera min utdelningsportfölj kontra risk och antal bolag. Varje månad i samband..

2019-04-01 - Jag väljer Resurs Holding istället för någon av..
Igår skrev DI en positiv analys av Resurs holding, vilket också är mitt största innehav i aktieportföljen. Totalt uppgår den aktien till cirka 8% av hela aktieportföljen.Källa: Bild från Dagens..

2019-03-31 - Mars månads sparkvot och förändringar i..
Ytterligare en månad har gått som minst sagt varit händelserik utifrån ett börsperspektiv. Första halvan var ganska lugn, men sett i backspegeln kan man säga att det var startskottet för hela..

2019-03-27 - Dödstöten för Swedbank?
Källa: Realtid mediaDet känns som att problemen bara blir fler och fler ju mer man letar i Swedbank. Nu senast idag strax innan lunch gjorde Ekobrottsmyndigheten en razzia på Swedbanks huvudkontor i..

2019-03-23 - Uppföljning: Hur kan vissa storägare ha fortsatt..
Igår skrev jag ett kritiskt inlägg i samband med att granskningsrapporten om Swedbanks misstänkta pennningtvätt offentliggjordes av Forensic Risk Alliance (FRA) sett från ett..

2019-03-22 - Slutsatser kring FRAs rapport om den misstänkta..
Källa: Bild från TT/SVTImorse släppte Swedbank granskningsrapporten från den externa granskaren Forensic Risk Allicance, FRA. Vi ägare och övriga läsare som hade hoppats på att få klarhet i frågan om..

2019-03-21 - Två nya IT-konsulter in i aktieportföljen efter..
För några veckor sedan kom CGI Nordic med, i mina ögon, ett generöst kontantbud på Acando. Med en premie på 44% kände jag att det var läge att sälja direkt. Sedan dess har jag känt att jag har saknat..

2019-03-17 - Vad är på gång i Latour
Latour är ett av mina kärninnehav. Ett bolag som jag lyckades bygga en position i under 2018 när aktien handlades med rabatt, något som sällan händer. Totalt uppgår innehavet till nästan 2% av min..

2019-03-15 - Sex av aktierna i Placeringsguidens..
Snart börjar den roligaste delen av året för en utdelningsinvesterare, nämligen utdelningssäsongen. I Sverige är det fortfarande vanligast att bolagen delar ut endast en gång per år, oftast i april..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 208 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2019 Ekonomi-bloggar.com.