Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Stojko Invest
Stojko Invest är en blogg om aktier, analyser, utdelningar och resan mot ekonomisk frihet. Målet är att i framtiden kunna leva på aktieutdelningarna från aktieportföljen.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-02-15 - Mina tre kronjuveler i aktieportföljen
I min aktieportfölj har jag tre bolag som jag anser vara mina kronjuveler. En kronjuvel i detta fall är ett bolag som levererar år efter år och som osar styrka, stabilitet och säkerhet. Igår och idag..

2019-02-14 - Alla hjärtans dag deal
Detta inlägg innehåller affiliatelänk till VimlaIdag är det alla hjärtans dag och jag vill tipsa om att Vimla kör en schysst deal. Funderar du på att skaffa ett nytt mobilabonnemang kan jag..

2019-02-13 - Kindred hyvlar utdelningen
I morse kom Kindred med sin årsrapport för 2018. Nu under januari har aktien återhämtat sig och stängde igår på 95 kronor.Jag har själv varit lite nervös inför deras kommande rapport, dels för att..

2019-02-12 - Omega Healthcare Investors bokslutsrapport 2018
Inatt kom Omega Healthcare Investors (OHI) med sin bokslutsrapport för det fjärde kvartalet och för helåret 2018. OHI är en amerikansk REIT (real estate investment trust) som äger fastigheter inom..

2019-02-10 - Så låter du elbolaget betala din elräkning
Jag gillar att investera i bolag som kan uppfattas som lite mer tråkiga, men som tillhandahåller produkter som vi alltid behöver oavsett om det är hög- eller lågkonjunktur. Eftersom utdelningen från..

2019-02-09 - Core Ny Teknik - ny spännande fond
Pressrelease Tin Fonder med Carl Armfelt och Erik SprinchornEn av de svenska framgångrika fonderna inom ny teknik var Swedbank Robur Ny Teknik. Från fondpresentationen kan man läsa att"Det är en fond..

2019-02-06 - Det här duger inte Nordea
Jag har två av storbankerna i min aktieportfölj, Swedbank och Nordea. Swedbank rapporterade ett ok bokslut förra veckan och idag på morgonen kom Nordea med sin bokslutskommuniké. Den kan sammanfattas..

2019-02-05 - Rejäl utdelningssäkning från MTG
Källa: MTGs koncernchef Jørgen Madsen LindemannIdag på morgonen kom MTG med sin bokslutskommuniké. Bokslutet kom in som förväntat av marknaden, med en liten tillväxt i fjärde kvartalet jämfört med..

2019-02-03 - Så får du högre ränta på dina sparpengar
(Detta inlägg innehåller affiliatelänkar för 4Spar)Min plan är att leva på mina utdelningar, men för att säkra upp eventuellt fall på börsen har jag minst två års kostnader i likvida medel på ett..

2019-02-01 - Januaris sparkvot och förändringar i..
Nu är januari månad slut och det är dags för att göra en sammanställning av förändringarna i aktieporföljen. Tanken  är att jag varje månad kommer att redogöra för mina köp och försäljningar av..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 208 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2019 Ekonomi-bloggar.com.