Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Thokes Invest
Allt om privatekonomi och långsiktiga investeringar i aktier och fonder, för en trygg privatekonomi och värdig pensionSätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (2 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-04-14 - Sälen - en känsla av frihet!
För en vecka sen spenderade jag en långhelg på konferens med mina arbetskamrater i Sälen varav detta även gynnade mitt relativt nya innehav i Skistar! På torsdagen åkte vi upp gemensamt med buss och..

2019-04-10 - Aktieköp - Tethys Oil
Tethys oil är ett svensk energiföretag som fokuserar på exploatering och produktion av olja i regionen Oman. De producerar runt 12 000 fat olja per dag. De har en uttalad policy att verka för..

2019-04-10 - Thokes bästa spartips
Många har säkert funderingar på hur vi som sparar runt halva lönen klarar av detta, du kanske står där varje månad med en tom plånbok och inget att spara, att köpa aktier eller fonder är totalt..

2019-04-09 - Aktieköp - Ferronordic Machines
Ferronordic Machines är ett svenskt bolag noterat på stockholmsbörsen, verksamheten startade 2010 och de är en auktoriserad återförsäljare åt Volvo som driver en verksamhet med försäljning av..

2019-04-01 - Avanzaportöljen - Världens billigaste..
En introduktion till och genomgång av AvanzaportföljenFonderna som presenteras i denna portfölj är en mix av Avanzas egna fonder. Tanken är att man skall kunna få en enkel passivt förvaltad..

2019-03-31 - Månadsrapport mars
Det har varit en lite småstökig månad i mars och börsen har gått upp och ned. Swedbank är fortsatt nere i träsket och jag är glad att jag sålde av alla mina aktier i februari. Sparkvoten denna månaden..

2019-03-20 - Att inte få skatteåterbäring är något gott
Jag ser många på twitter och bloggarna som är glada att de får tillbaka alltifrån 1000 kr till 35 000 kr från skatteåterbäringen, men är detta verkligen något positivt? Pengarna du får tillbaka är..

2019-03-14 - Thoke växlar upp
Thokes Invest har gjort det! Äntligen har jag kommit upp i den mängd likvid som jag ville ha för att få växla upp mitt månadssparande och därmed investeringarna i utdelningsportföljen.  Jag kan..

2019-03-03 - Utdelningscase: Lundin Petroleum
Alla har nog hört en viss vänsterprofil stå i televisionen och debattera om vilket ont bolag Lundin Petroleum är, det skall ut ur AP-fonden! Att investera i oljebolag är kontroversiellt men ändå..

2019-02-28 - Månadsrapport februari
Året är fortsatt starkt, något man kan konstatera är att en del av börsuppgångarna beror på en generellt svagare svensk krona, vilket gör oss fattigare i förhållande till andra valutor. Om detta är en..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 208 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2019 Ekonomi-bloggar.com.