Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Thokes Invest
Allt om privatekonomi och långsiktiga investeringar i aktier och fonder, för en trygg privatekonomi och värdig pensionSätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (1 röst)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-02-08 - Jag viktar över i guld och räntor
Börsen har gått urstarkt i år efter ett svagt år förra året, men ser det verkligen så ljust ut framöver som många vill påskina? Girighet föder girighet, och är det något som börshajarna är, så är de..

2019-01-31 - Månadsrapport januari
Jag har inlett året med att bli sambo, kommer att få något höjd hyra men en avsevärt högre levnadsstandard, diskmaskin t.ex, sen så delar man ju på alla fasta kostnader. Räknar man dock med att jag..

2019-01-21 - Eco-driving vs normal körning
Jag har nu som utlovat utvärderat min besparing vid eco-driving! Först testade jag att kolla min bränsleförbrukning innan jag har gjort något åt min körstil, i bilens dator stod det då 0,86 l/mil i..

2019-01-15 - Viktning av innehav och branscher
Idag har jag efter noga övervägning uppdaterat min strategi och även lagt till målvikt i respektive bolag och bransch som jag vill vara exponerad mot i min utdelningsportfölj.Jag har valt..

2019-01-04 - Din framtida pension
Om din pensionDet är svårt för många att tänka på det, att en dag sitter du där, gammal och grå och det är dags att gå i pension. Men en dag sitter du där liksom jag och ska sluta jobba och börja leva..

2018-12-28 - Månadens köp i december och nyårskarameller!
Nu var sista månadens köp gjorda för 2018. Det har blivit mycket smått och gott under året, strategin har finslipats mot en mer diversifierad utdelningsportfölj och många köp har gjorts i slutet på..

2018-11-28 - Månadens köp i november
Det har varit en en riktig surbörs den senaste tiden, men mitt månadssparande fortsätter som vanligt och jag har till och med använt lite av krigskassan och ca 5500kr från superlånet till 0%. Månadens..

2018-11-27 - Många bäckar små gör en stor å
Som en relativt ny aktie- och fondsparare har jag sett hur ganska små summor varje månad till portföljen tids nog växer till något stort. För mig personligen är detta en stund att fira för denna..

2018-11-16 - Hur jag agerar på den volatila börsen
Marknaden är otroligt volatil just nu, vilken taktik och hur man skall agera varierar kraftigt från investerare till investerare. Skall man ta hem vinst och vara nöjd med det man fått? Skall man sälja..

2018-10-24 - Månadens köp i oktober
Börsen har varit extremt volatil denna oktober månad precis som denna månad brukar vara om man kollar historiskt. Jag har använd en hel del av min krigskassa som jag har byggt upp sen i somras för att..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 208 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2019 Ekonomi-bloggar.com.