Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Thokes Invest
Allt om privatekonomi och långsiktiga investeringar i aktier och fonder, för en trygg privatekonomi och värdig pensionSätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (12 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2020-06-06 - Kvällsblaskorna som kontraindikator
Det var många som skrattade åt Sofie som tog tjänstledigt för att swingtrejda på börsen. Artikeln publicerades den 20 februari 2020 och fick stor spridning på bland annat twitter, Några dagar senare,..

2020-06-03 - Likviderat stora delar portföljen
Jag har, kanske för många ganska oväntat likviderat en stor del av utdelningsportföljen. En del kommer antagligen säga att jag gör fel, att man inte skall försöka tajma marknaden etc. men igår..

2020-06-01 - Månadsrapport maj 2020
Maj har varit en grym månad för portföljen och snart närmar sig portföljens utveckling +- noll för i år vilket är helt otroligt, det kan väl inte hålla särskilt länge till! Nu när börsen har ångat på..

2020-05-29 - Tankar kring branschfördelning i portföljen
Många tänker säkert inte särskilt mycket på hur mycket exponering de har mot en viss bransch eller sektor. Jag har tänkt igenom detta ganska noga och satt upp regler för hur stor en viss sektor..

2020-05-27 - Sålt av 3 innehav, ökat i 2
Jag har länge tyckt att jag har haft för många bolag men nu har jag verkligen gjort något åt saken. Förra veckan sålde jag bevakningsposterna i AAK, Beijer Ref, Lifco och Indutrade. Inte pga de är..

2020-05-25 - Mina 10 största innehav i utdelningsportföljen
Ett av målen med min utdelningsportfölj är att ha en väldiversifierad portfölj. I dagsläget har jag bara ett tillgångsslag i portföljen och det är värdepapper med exponering mot aktiemarknaden. I..

2020-05-23 - Om jag skulle börja om med en ny portfölj
Både Miljonär innan 30 och Lekonomi har skrivit inlägg om hur de skulle göra om de hade börjat om från början med en ny portfölj imorgon. Jag tyckte också att detta koncept var..

2020-05-20 - Lärdomar från börskraschen
1. Kraschen kommer när man minst anar det, det är ingen fara tills folk helt plötsligt får panik och säljer allt, som mest säljer folk precis på botten. Det florerar även en hel del hysteri och total..

2020-05-20 - 10 lärdomar från börskraschen
1. Kraschen kommer när man minst anar det, det är ingen fara tills folk helt plötsligt får panik och säljer allt, som mest säljer folk precis på botten. Det florerar även en hel del hysteri och total..

2020-05-18 - Allvädersportföljen åter på plus
Idag är en bra dag, solen skiner, fåglarna kvittrar och börsen är upp. Faktum är att nästan alla mina tillgångar i allvädersportföljen är upp idag, allt i från aktier till guld och silver. Det har ju..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 215 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2020 Ekonomi-bloggar.com.