Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Utdelningssoftaren
En blogg i högen om en helt vanlig manlig undersköterskas ekonomi, sparande och investeringar där mitt mål är att vara ekonomisk fri den dagen jag fyller 40år.
Jag satsar på både aktier och fonder där aktierna är inriktade mot utdelningsaktier.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2018-10-20 - LÅGKONJUNKTUREN KOMMER!
- Youtubern Henrik Jönsson har släppt en sevärd video om lågkonjunktur ?. Beskrivning till videon:"Nyligen offentliggjordes siffror som indikerar att Sveriges BNP-tillväxt är lägst i Europa. Med..

2018-10-19 - Rörelsen FIRE'
Det är allt oftare och oftare media tar upp detta med att fler människor satsar på en tidig pensionering eller ett liv i frihet som jag personligen tycker är den rätta bemärkelsen hos de som strävar..

2018-10-17 - Lön & Sparande [September]
Lön och sparande för september. Under september fick jag en del av mina sjukpengar men jag väntar fortsatt på resterande som ska betalas av NAV. - Det blev en hel del pengar så jag betalade..

2018-10-10 - Utdelningskalender.
Beta. Några kanske redan har märkt den extra fliken som har tillkommit på bloggen, en kalender. Du finner den längst ut på högersida, bredvid fliken "kontakt"  =) Eller helt..

2018-10-07 - Nio Svenska Partiledare på en öde Ö - Hur går det?..
Då har äntligen DEL 2 kommit ut av POLITICAL ISLAND"Del 1- "Ett flygplan störtar på en öde ö. De enda som överlever är nio svenska partiledare. Nu börjar en kamp för överlevnad".Del 2: "De..

2018-10-05 - Investeringar September + [Köpt & Sålt]
Jag fortsätter röra om i portföljen.- Hela sex stycken bolag har fått lämna portföljen och en annan nykomling har fått sig en plats.  Det nya bolaget är inte är mindre än Brookfield Property..

2018-10-01 - Utnyttja garantin vid varuinköp
Jag har faktiskt varigt ohört slarvig med att inte utnyttja garantin när en vara gått sönder, då oftast p.g.a dålig kvalitet. Jag har helt enkelt köpt nytt. Det har då gällt musikhörlurar som gått..

2018-09-28 - Revoluts betalningsapp, en revolutionerande..
Nu har även jag beställt mig ett Revolut-betalkort för att undvika alla typer av avgifter som årsavgifter och valutapåslag. Perfekt för mig som arbetar i Norge och ofta reser utomlands. Surt att jag..

2018-09-23 - Utveckling [Augusti]
Det har fortsatt skett en del förändringar i portföljen och det kommer fortsatt bli en del förändringar med att några bolag kommer att säljas och ett och annat bolag kommer att köpas in.Några..

2018-09-20 - Stefan Persson förbereder utköp av HM från börsen?
Hennes & Mauritz har haft en lång och fruktansvärt tråkig utveckling under många år, även om det har skett en hel del inom bolaget de senaste åren.Läste en artikel från Dailymail att..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 196 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2018 Ekonomi-bloggar.com.