Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Utdelningssoftaren
En blogg i högen om en helt vanlig manlig undersköterskas ekonomi, sparande och investeringar där mitt mål är att vara ekonomisk fri den dagen jag fyller 40år.
Jag satsar på både aktier och fonder där aktierna är inriktade mot utdelningsaktier.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (2 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-07-10 - Utdelningar och totalt investerat [Juni]
Vilken helg det har varit folkens. Sedan Torsdag til måndag har jag flugit:Norge- SverigeSverige- FrankrikeFrankrike- SverigeSverige- Norge och direkt på nattjobb till tisdag.Hektiska, men mysiga..

2019-07-02 - Första halvåret på året är då förbi oss.
Följer med strömmen och lägger upp hur första halvåret har sett ut under 2019.Vet inte riktigt hur jag ska tolka det mer än att genomsnittet på portföljerna slår index.  Men går vi in mer detalj..

2019-07-01 - Hipp hipp hurra! Portföljen 3år!
Det är ingen vanlig dag, för det är bloggens och portföljens födelsedag! ???... Portföljen fyller idag tre år ?.Booom så har det gått ännu ett år, det var rena slumpen att jag såg räknaren på..

2019-06-29 - Investeringar [Juni]
Jobben fortsätter på som vanligt, så jag har fortsatt inte avslutat mitt uppdrag som jag var nära på att göra. Men det är fortsatt lite på försök och känsla. Jag kommer iallafall byta bostad..

2019-06-26 - Lön & Sparande [Juni] - Inte 100.000kr, men..
Ni njuter på i solen i Sverige och Utdelningssoftaren jobbar på i regnlandet Norge ? Jag hoppas ni har haft en fantastisk midsommar i Sverige och att ni njuter på för fullt i solen, jag själv..

2019-06-19 - Doktor.se - Den digitala vårdcentralen.
Jag anser att sjukvården i Sverige har fallerat. Om sin vårdcentral ens har drop-in tider så är väntetiderna flera timmar och genom telefonbokning får man som oftast en tid flera månader fram i..

2019-06-15 - Ny utgift tillagd - 3000kr extra per månad.
Jag har slarvat lite med utgiftsposten och jag har helt förträngt utgiften för mina resor.Så här kommer en uppdaterad version av den. Då jag reser utomlands intill varje år så är det helt klart..

2019-06-11 - Utveckling [Maj]
Det blir många flygtimmar per år och jag är åter tillbaka i Norge och har hunnit jobba en vecka natt. Ny tur till Sverige blir det redan om någon dag ?- Jag reser nog ca 25- 30 turer per åroch då är..

2019-06-07 - Revolut betalkort - revolutionerande?
Jag har nu använt mig av Revolut-betalkort sedan 2018 som jag även har skrivit om i blogginlägget Revoluts-betalningsapp en revolutionerande bankapp? och detta har jag gjort för att..

2019-06-03 - Utdelningar & totalt investerat [Maj]
I dagarna tog jag en tur till stugan för att byta stadsmiljö till skog, strand och grillning - och nån öl ?Det är riktigt härligt att kunna ha ett ställe ute i skogen, nära havet och bort från..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 212 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2019 Ekonomi-bloggar.com.