Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Utdelningssoftaren
En blogg i högen om en helt vanlig manlig undersköterskas ekonomi, sparande och investeringar där mitt mål är att vara ekonomisk fri den dagen jag fyller 40år.
Jag satsar på både aktier och fonder där aktierna är inriktade mot utdelningsaktier.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-04-16 - Utdelningar & totalt investerat [Mars]
 Utdelningar och totalt investerat för mars.Solen skiner för fullt här i Norge och det börjar kännas som vår.- Att det är även ljust när man kör hem ifrån jobbet klockan 07:00 är en skön känsla...

2019-04-13 - Lön & sparande [Mars] *uppdaterad*
Lön och sparande för Mars.Sjukpengarna från första sjukperiod ifrån förra året landade på kontot denna månad.Jag skrev först ett blogginlägg om att jag inte hade någon lön denna månad vilket hade..

2019-04-01 - Investeringar [Mars]
Då kommer vi till vilka investeringar jag gjorde i mars månad och det är inget aprilskämt, här kommer dem.För det får jag skriva att det är fina dagar här i Norge, även om jag sover under de flesta..

2019-03-30 - Rört om i "pensionsportföljen"
Då har jag bytt ut Swedbank Robur Ny Teknik och lagt till en fond i portföljen.Pensionsportföljen innehåller endast fonder och är tänkt att användas efter 60års åldern, alltså 20 år efter målet.Jag..

2019-03-21 - Sålt Skanska
Under mars månad fick byggbolaget Skanska lämna portföljen.Kursen gick upp till den nivån där jag låg på plus och därav gick triggern in och sålde innehavet.Det finns klart en chans att bolaget i..

2019-03-16 - Utdelningar & totalt investerat [Februari]
 Har suttit en stund nu och försökt uppdatera bloggen och dessa utdelningshöjningar eller sänkningar för 2019. Utdelningskalendern och Spåkulan ska nu vara uppdaterade med rätta..

2019-03-14 - Lön & Sparande [Februari]
Lön och sparande för Februari.Jag fick ett par dagars jobb i Norge i början av Januari innan jag reste till Thailand.Men det blev inte mycket jobb när jag väl var på plats. Här kommer iallafall..

2019-03-12 - Investeringar [Februari] Backup på Mobilt bankID?
Inga köp förutom fonder blev det under februari månad. Det är nog första månaden sedan jag började min investeringsresa där det inte blev något aktieköp.Jag kom helt enkelt inte in på Avanza då..

2019-03-10 - Utveckling [Januari]
Utveckling för Januari. Sitter och kollar igenom utvecklingen för portföljen från början av året då jag inte riktigt har kunnat göra det pga div anledningar som jag skrivit om på bloggen. Det har..

2019-03-07 - Lön & Sparande [Januari]
Lön och sparande för januari. Lönen för årets första månad blev som räknat som de sämsta månaderna ifrån förra året. Noll kronor.Jag hoppades på att jag skulle få utbetalt mina sjukpengar innan..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 208 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2019 Ekonomi-bloggar.com.