Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Utdelningssoftaren
En blogg i högen om en helt vanlig manlig undersköterskas ekonomi, sparande och investeringar där mitt mål är att vara ekonomisk fri den dagen jag fyller 40år.
Jag satsar på både aktier och fonder där aktierna är inriktade mot utdelningsaktier.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2018-06-17 - Utveckling [Maj]
Jag är en av de som inte är intresserad av fotboll och sport överlag, jag brukar alltid somna när sporten går igång efter rapport på TV?Patienten jag har haft uppdrag hos en tid avled för någon vecka..

2018-06-07 - Utdelningar och totalt investerat
Utdelningarna fortsätter att trilla in och jag tror mig nu att den stora utdelningsperioden är över.Lite smått och gott lär komma in varje månad framöver då jag har bolag som delar ut varje månad. Sen..

2018-06-03 - Lön och sparande
Sitter hemma med full lön då patienten jag tillfälligt har hand om har åkt in på sjukhus.Detta är min tredje dag jag legat i parken och solat med lön. Inte helt fel ??Ny vecka imorgon så får se vad..

2018-05-31 - Investeringar + fondändringar
Det blev en rös med aktier under maj månad. Mycket roligare att handla aktier än kläder iallafall! Det blev så roligt att jag till och med råkade knapra av krediten hos avanza *Oups*? . Borde väl..

2018-05-28 - Utveckling [April]
Jag behöver egentligen inte skriva så mycket utan slänger enkelt upp printscreen' på hur det ser ut hos mig.Utvecklingen för april månad.Jobben fortsätter att komma in och imorgon ska jag börja arbeta..

2018-05-18 - Utdelningar och totalt investerat
Poff' så har jag varit hemma i Sverige och är nu tillbaka i Norge igen. Jag fick fortsätta en period till med samma arbete som innan jag flög till Sverige för att träffa familj och vänner.Helt..

2018-05-06 - Lön och sparande [April]
Första lönen blev ändå inte så pjåkig även om jag bara arbetade halva månaden. Över 23.000kr efter skatt.Om några dagar reser jag hem till Sverige en vecka. Träffa familj och göra lite ärenden.När jag..

2018-04-30 - Investeringar (Nya bolag i portföljen)
Så underbart det är när våren vågar titta sig fram även om Norge är lite på efterkälken som vanligt så har det varit en del fina dagar. Jag längtar så otroligt efter sol och värme!Jag har varit..

2018-04-26 - Utveckling
Då har vi kommit för sammanställningen för utvecklingen för mars månad.Genomsnittet på alla konton hamnar jag på plus, exakt 1.22%Klart jag hoppas på bättre resultat än detta.Min förhoppning är att..

2018-04-15 - Utdelningar och totalt investerat
Utdelningssäsongen har redan tagit fart rejält. Nedan är jag bara tvungen att bifoga in grafen som även syns under fliken "utdelningar" då jag blev lite smått förälskad i den <323% ökning gentemot..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 194 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2018 Ekonomi-bloggar.com.