Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Utdelningssoftaren
En blogg i högen om en helt vanlig manlig undersköterskas ekonomi, sparande och investeringar där mitt mål är att vara ekonomisk fri den dagen jag fyller 40år.
Jag satsar på både aktier och fonder där aktierna är inriktade mot utdelningsaktier.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-02-13 - Simmade med telefonen
Efter en långdag vandring i djungeln så skrek poolen så starkt efter mig att jag sprang som en glad 10:åring och dök ner i poolen (yes jag hade unnat mig en natt med swimmingpool efter veckor av enkla..

2019-01-31 - Investeringar Januari + Jobb & Thailand.
Sitter och njuter av en pizza och en cola vid stranden här någonstans i Thailand ?.Ja en pizza fick det bli efter 10 dagar av ren Thai-mat?Jag var som sagt sjukskriven sexveckor och början av året så..

2019-01-03 - Gott nytt utdelningsår på er! =)
Gott nytt år! -Då är vi inne på 2019 och i detta blogginlägg har jag tänkt ta fram en summering för hur det då gick året 2018.Innan jag börjar med summeringen för helåret så skriver jag först..

2018-12-24 - God jul :)
Njut med era nära och kära denna kalla dag och ni som firar denna dag ensam så säger jag njut av ensamheten denna dag med en kall bortom all vimmel, skrik, stress och jävelskap ?Precis som förra..

2018-12-19 - Jag har skrivit upp mig som organdonator.
Jag har i dagarna skrivit upp mig som organdonator.- Egentligen borde jag väl ha gjort detta för länge sedan, men det har bara inte blivit av.Bara inte blivit av skriver jag?!Åtta (8) liv kan jag..

2018-12-16 - Utveckling [November]
Utveckling för November. Portföljen är fortsatt på plus men vissa dagar är det på håret.Under månaden har jag knappt varit inne hos Avanza, mina bolag sköter sig självt ;). Jag har dock läst mycket..

2018-12-08 - Utdelningar & totalt investerat [Novmber]
 Granen är planterad i trädgården.Minskning av utdelning gentemot November 2017, förra året.Granen är planterad i trädgården.?Då kommer vi till utdelningar för november..

2018-12-05 - Lön & sparande [november]
Lön och sparande för november. Klockan snart 14:00 och jag sitter fortsatt med att dricka mitt morgonkaffe. Vad ska jag säga? Jag skäms lite =)De två sista månaderna på året blir nog de sämsta..

2018-12-03 - Införskaffat mig Norwegian-Kortet [Kreditkort]
Varför ens använda ett vanligt kontokort eller ens ett kreditkort från din bank som ger nada till dig som kund!?- Nu långt in i vuxenålder så har jag skaffat mig ett kreditkort som ger mig poäng för..

2018-12-01 - Kryptovalutan 'ARB' och (a)Boten. [Hur har det..
För cirka en månad sedan investerade jag lite utanför börsen vilket då var kryptovalutan 'ARB' och arbitraging genom aBOT som kan läsas mer : Handel med kryptovaluta och automatisk robot S.k bot ..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 208 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2019 Ekonomi-bloggar.com.