Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Utdelningssoftaren
En blogg i högen om en helt vanlig manlig undersköterskas ekonomi, sparande och investeringar där mitt mål är att vara ekonomisk fri den dagen jag fyller 40år.
Jag satsar på både aktier och fonder där aktierna är inriktade mot utdelningsaktier.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2018-08-20 - Utveckling [Juli]
Utvecklingen för Juli månad är kommen, nu innan Augusti månad är över;)Jag är fortsatt sjukskriven ca två veckor till och min arbetsgivare har börjat kontakta mig om mer jobb, så jag får se hur det..

2018-08-13 - Utdelningar & totalt investerat
 Då har nog de flesta börjat arbeta igen efter sommarledigheten. Jag själv är fortsatt sjukskriven ca tre veckor till p.g.a knäskadan.Det sker inte så mycket mer än träffa familj och lite vänner...

2018-08-08 - Lön & sparande [Juli]
Sjukskriven hela Augusti efter operationen för knäet jag utförde i mitten av juli månad. Det tog ett tag innan jag fick intyget då de hade glömt bort att skicka iväg sjukskrivningen *Grrr*Det fina..

2018-08-03 - Investeringar [Juli]
Efter jag sålde några bolag ur portföljen så fick jag mig en del likvider så shoppingrundan blev rejäl!Skönt att slippa köpa påsar och bära runt på det kan jag säga. Istället blev det en kopp kaffe ?..

2018-07-30 - Har tryckt på "säljknappen" på fler bolag.
Hur har ni det i hettan? ??Själv sitter jag i ett unket, kvavt rum och försöker koppla av för mig själv. De senaste veckorna har bestått av Svensexa, bröllop och en resa, så har haft folk vid mig i..

2018-07-15 - Utveckling [Juni]
Jag skriver detta inlägg fredag den 13 :eHar än så länge klarat mig fint på dagen. Har tänkt ta mig en tur i det fina vädret och senare ikväll får det bli bio.Operation för knäet är planerad i dagarna..

2018-07-08 - Utdelningar & totalt investerat [Juni]
Semesterstress; Är det vanligt?Man har en tidsbegränsad "frihet" och vill hinna träffa vänner, släkt, vila upp sig och 'bara vara' under en tidsbegränsadperiod.- Jag kan personligen känna att..

2018-07-05 - Lön och sparande [Juni]
Efter en flaska rött [Diablo] så sitter jag nu hemma och njuter av min ledighet för mig själv.Har varit hemma hos en vän och finslipat till svensexan som snart ska bli av. Klockan har slagit 22.00 och..

2018-07-04 - Investeringar [Juni]
Sitter med en storkopp nybryggt kaffe efter att det nattliga besöket dragit hem.Kaffefiltret var slut så jag fick använda mig av skitpapper istället, det har funnit bättre morgnar.Jag brukar använda..

2018-07-01 - Hip hip hurra! Portföljen 2år!
Det är ingen vanlig dag, för det är portföljens födelsedag! ???...Portföljen fyller idag två år.Det är idag exakt två år sedan som jag gjorde min allra första investering, vilket blev Avanza Zero. Det..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 196 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2018 Ekonomi-bloggar.com.