Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Utlandsutdelaren
Hobbyblogg om utdelningssparande.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (2 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2017-12-06 - Tankar om Clas Ohlson
Jag är defensiv när det gäller Clas Ohlson och har inte oroat mig så jättemycket eftersom merparten av mina aktier handlades för ett år sedan när valutan pressade kursen ordentligt. Idag står aktien..

2017-12-03 - Portföljens utdelningsvikt
Kronan till miljonen och Att Välja Lycka beskrev nyligen begreppet utdelningsvikt: hur stor andel av den totala utdelningen som en enskilds aktie utgör. Läs gärna mer på deras bloggar. Jag blev hur..

2017-12-02 - månadssammanfattning november
Ny månad och som vanligt fylls bloggsfären av månadssammanfattningar. För egen del kan jag är konstatera att jag är knappt en retlig procent från att uppnå mitt årsmål om 600 000 kronor i portföljen...

2017-12-01 - Därför faller Multiconsult
Multiconsult har den senaste tiden fallit ordentligt och handlas nu till en yield on cost över 4,25 procent. Det är historiskt billigt för ett växande konsultbolag som Affärsvärlden köprekommenderade..

2017-11-30 - Ovanligt svag rapport i Kopparbergs ger..
Kopparbergs presenterade en ovanligt svag rapport det tredje kvartalet där vinst per aktie halverades jämfört med samma period föregående år. Avkastning på eget kapital har minskat från 43 procent..

2017-11-29 - Ännu positivt besked för Serneke
Tidigare i veckan kom nyheten att överklaganden mot Karlastadenprojektet avslås i mark- och miljödomstolen (länk). Detta innebär förstås inte att Karlastadenprojektet kommer lyckas, många tekniska..

2017-11-24 - Black Friday - så gick det!
Eftersom gårdagens inlägg (länk) om amerikanska aktier inför Black Friday blev ovanligt uppskattat tänkte jag följa upp med en kort sammanfattning om hur det gick.Johnson & Johnson hade jag sedan..

2017-11-23 - Tankar om Black Friday-kampanjen
Avanza kör imorgon sin Black Friday-kampanj med courtagefri handel på amerikanska aktier för tredje året i rad (länk). Kampanjen är en favorit hos många kunder. Ändå vill jag ge Avanza kritik för att..

2017-11-20 - Utmaningar för TransAlta Renewables
Hållbarhet och månadsutdelare är jag svag för och dessa kombineras i det kanadensiska energiföretaget TransAlta Renewables. Företaget står dock inför utmaningar just nu, inte minst till följd av..

2017-11-16 - MQ förbryllar mig - fattar oro men var går gränsen..
MQ förbryllar mig ordentligt. Ja, jag har fattat poängen. Alla är livrädda för hur e-handelns ökade marknadsandelar konkurrerar ut detaljhandeln. Exemplen H&M, Lindex och nu senast Kapp Ahl..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 187 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2017 Ekonomi-bloggar.com.