Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Utlandsutdelaren
Hobbyblogg om utdelningssparande.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (2 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-04-18 - Sernekes kvartalsrapport: stabila intäkter och..
Serneke hör till ett av mina större innehåll som jag aktivt bevakar. Kvartalsrapporten (länk) som släpptes återbekräftade i breda drag vad jag hade förväntat mig. Ett kvartal som är ganska jämförbart..

2019-04-09 - Serneke håller inne utdelningen
Serneke meddelade tidigare idag att man håller inne utdelningen i år (länk). Serneke utökar också styrelsen med två personer.Jag tycker att det är bra att Serneke säkrar långsiktig finansiell..

2019-04-06 - Utdelningar mars 2019
Utdelningarna fortsätter att öka och landade i mars på 5 627 kronor. Det är en ökning med 52,5 procent jämfört med föregående år.Anledningen till att inlägget har dröjt är att Brookfield RES utdelning..

2019-04-04 - Två miljoner!
Ettan kom, tvåan kom, trean kommer så småningom...Idag har ännu en milstolpe uppnåtts. Mitt kapitalinnehav passerade i morse för första gången två miljoner kronor.Detta avser två miljoner kronor i..

2019-04-03 - Insåg att andra miljonen bara är dagar bort
Nästa stora milstolpe att passera två miljoner i kapitaltillgångar har jag räknat med att uppnå först i september 2021. Jag insåg igår att jag med största sannolikhet kommer nå min andra miljon redan..

2019-03-30 - Månadssammanfattning mars
Trots en turbulent börsmånad för några innehav utvecklas portföljen som helhet bra och står ungefär två procent starkare än i februari. Portföljvärdet uppgår netto efter att lån är avräknade till 1..

2019-03-29 - Veckosammanfattning: utdelningar och finansaktier
Efter en händelserik vecka valde jag att göra en liten veckosammanfattning igen.På den positiva sidan har jag tagit emot nästan 4 000 kronor i utdelningar från Axfood och Castellum. Det kan i år..

2019-03-28 - Stabil bokslutskommuniké från Minesto bekräftar..
Minesto publicerade idag sin bokslutskommuniké för det gångna året (länk). Den innehöll få nyheter för den som liksom mig aktivt följt Minesto under en längre tid. Ändå tyckte jag att den gav precis..

2019-03-21 - Stabil rapport från TransAlta Renewables
Jag gillar TransAlta Renewables dels för att det är ett företag som investerar i förnybar energi, där få bra svenska aktier finns, dels eftersom det är en månadsutdelare som ger ett stabilt..

2019-03-16 - Funderingar kring ekonomisk frihet (FIRE) - hur..
Min utgångspunkt har hela tiden varit att jobba på och mer se kapitalinkomsterna som en trygghet och frihet. Jag har ett roligt och stimulerande jobb som gör att jag får uppleva väldigt mycket också..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 208 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2019 Ekonomi-bloggar.com.