Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Utlandsutdelaren
Hobbyblogg om utdelningssparande.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (2 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2017-10-20 - Rapportsäsong igång - ökat i kärninnehav
Det märks att rapportsäsongen är igång. Positiva överraskningar och besvikelser om vart annat. Jag passade på att öka i kärninnehaven. Anledningen är främst att jag gärna ökar lite för att bibehålla..

2017-10-18 - Ökade i Handelsbanken
Kort inlägg om Handelsbankens rapport idag. Jag föredrar i regel att invänta rapporter och köpa på mer information även om det ofta innebär att jag får betala lite mer för den säkerheten. Rapporten..

2017-10-12 - Svanmärkta fonder - är det verkligen så stor..
I veckan kom nyheten om den första svanmärkta fonden. Jag gillar som bekant hållbara investeringar och strävar efter att de flesta av mina innehav ska vara någorlunda försvarbara också ur ett..

2017-10-10 - Elanders nyhet i portföljen och ökar i Inwido
Många aktier börjar bli rätt dyra efter en längre tids börsuppgång och har den senaste tiden suttit på en väl stor krigskassa. Tog idag därför chansen att långsiktigt ta in Elanders i..

2017-10-08 - Varning för ändrade fonder i pensionssparande
Brukar inte skriva om pensionssparande eller fondsparande men vill dela med mig om en obehaglig överraskning jag möttes av som kunde ha blivit dyrbar. Både mitt PPM och den del av min tjänstepension..

2017-10-07 - Tanzen mit Musik - tyska aktier gör entré i..
Avanza hade under fredagen kampanj för tyska aktier. Jag tyckte att det var ett nog så gott tillfälle att ta in portföljens första tyska aktier. Sedan tidigare finns amerikanska, kanadensiska, norska..

2017-10-05 - MQ - risk eller möjlighet?
MQ presenterade idag sin kvartalsrapport. Den innebar en förbättring på 6,5 procent jämfört med fjolårets svaga resultat men detta var samtidigt lägre än vad analytikerna hade räknat med.Risken är..

2017-09-30 - Månadssammanfattning september
September månad innebär att höstens utdelningssäsong är igång på allvar efter de traditionellt svagare sommarmånaderna. De bägge kärninnehaven Castellum och Clas Ohlson utgjorde tillsammans närmare 80..

2017-09-28 - Tankar om H&M
H&M är dagens självklara snackis i aktieentusiastbloggsfären och därför kan jag inte hålla mig ifrån att skriva några spretiga personliga reflektioner. Jag sammanfattade mina tankar här och de..

2017-09-27 - Grönt ljus för Karlatornet även i Länsstyrelsen
Under onsdagen kom ännu en positiv nyhet för Sernekes prestigeprojekt Karlatornet. Detaljplanen för Karlavagnsplatsen är nu godkänd (länk).Länsstyrelsen motiverar även att de ser inte längre någon..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 187 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2017 Ekonomi-bloggar.com.