Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Våra placeringar
Vi har bestämt oss för att bli ekonomiskt oberoende. Vårt mål är att ha mer tid med familjen under medan barnen bor hemma.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2018-12-04 - Månadsrapport november
Marknaden fortsätter att blåsa snål motvind och visst känns det toppish nu när traders spekulerar bort miljoner av andras pengar och behöver fly landet...när alla sätter hela sitt hopp till utfallet..

2018-11-13 - ökade inkomster
Det går bra nu....Min kära fru har stigit i graderna, hon drar nu in 70 tkr i månaden före skatt plus avsättning till tjp ca 11000 kr hos Nordnet. Utöver detta möjlighet till bonus och ett..

2018-11-01 - Månadsrapport oktober
Spel och dobbel är visst hett igen, åtminstone igår! MRG får bud och Cherry levererar en håll käften rapport. CTM över 100 kr igen. Kul! Välbehövligt då förhållandevis stora summor ligger parkerade i..

2018-10-24 - oktober, rea eller grundlurad?
Det är jäkligt typiskt. Oktober är ingen bra börsmånad.Samtidigt kan det vara sunt med lite avkylning. Frågan är hur lågt vi ska innan rädslan försvinner. Jag ser helt klart orosmoln på horisonten men..

2018-09-30 - Månadsrapport september
Hösten är här och friska vindar blåser förbi där ute. Vindar av olika karaktär blåser även på börsen och denna månad har det varit snålblåst för oss eftersom våra innehav utvecklats negativt överlag...

2018-09-18 - Sålt Skistar
Idag avyttrades hela innehavet till fina 208 kr.Jag skrev om bolaget här: https://varaplaceringar.blogspot.com/2017/12/en-passande-vinteraktie.html?m=1 det var även i de vevorna som vi köpte..

2018-09-13 - Sålde halva FB-innehavet igår.
När jag insåg vad EU röstat igenom . Jag tycker det är klart anmärkningsvärt att detta gick igenom och tror vi bara TYVÄRR sett början av den här typen av försök från politiker att tygla de stora..

2018-09-09 - Björnen sover
En spaning som sveper över land och riken säger att det är höga odds just nu. USA på rekordnivåer men ett FAANG som börjar darrar på manschetten (åtminstone "F"). Ett handelskrig mellan Trump och Xi..

2018-09-04 - Månadsrapport augusti
En månad till har passerat revy och börsen nådde nya höjder. I depån är det blandad kompott. Några bottennapp finns kvar, exempelvis LeoVegas som jag ökade i och "dippköpte" på rapportdagen. Inget..

2018-08-26 - Tänka/baka in tjänstepension och ppm?
Har funderat lite på om man ska börja inkludera tjänstepension och ppm i den totala sammanställningen. Förut tänkte jag (lite förenklat) att det där med pension, det får var en krock-kudde eller extra..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 199 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2018 Ekonomi-bloggar.com.