Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Våra placeringar
Vi har bestämt oss för att bli ekonomiskt oberoende. Vårt mål är att ha mer tid med familjen under medan barnen bor hemma.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2018-09-18 - Sålt Skistar
Idag avyttrades hela innehavet till fina 208 kr.Jag skrev om bolaget här: https://varaplaceringar.blogspot.com/2017/12/en-passande-vinteraktie.html?m=1 det var även i de vevorna som vi köpte..

2018-09-13 - Sålde halva FB-innehavet igår.
När jag insåg vad EU röstat igenom . Jag tycker det är klart anmärkningsvärt att detta gick igenom och tror vi bara TYVÄRR sett början av den här typen av försök från politiker att tygla de stora..

2018-09-09 - Björnen sover
En spaning som sveper över land och riken säger att det är höga odds just nu. USA på rekordnivåer men ett FAANG som börjar darrar på manschetten (åtminstone "F"). Ett handelskrig mellan Trump och Xi..

2018-09-04 - Månadsrapport augusti
En månad till har passerat revy och börsen nådde nya höjder. I depån är det blandad kompott. Några bottennapp finns kvar, exempelvis LeoVegas som jag ökade i och "dippköpte" på rapportdagen. Inget..

2018-08-26 - Tänka/baka in tjänstepension och ppm?
Har funderat lite på om man ska börja inkludera tjänstepension och ppm i den totala sammanställningen. Förut tänkte jag (lite förenklat) att det där med pension, det får var en krock-kudde eller extra..

2018-08-06 - FB upp 7% sen köp
Ändå lite intressant hur snabbt det går för marknaden att omvärdera bolags intjäningsförmåga (som man väl ändå får koka ner som ett strikt samband till bolags aktiepris). Jag tänker på Facebook...

2018-08-02 - månadsrapport juli
Juli månad bjöd på en del rapportrusningar och en del sänken. Utöver Apple som man alltid verkar kunna lita på så är det det sistnämnda som ligger mig närmast idag då jag i förra inlägget gjorde klart..

2018-07-30 - Bottenfisket fortsätter
Facebook - Nu kom missen som fick det skyhögt värderade FB att dyka ca 20% på en dag, galna belopp med tanke på börsvärdet. Jag tror (tyvärr) FB är här för att stanna. De har galet bra förutsättningar..

2018-07-13 - Avanza - idag föll den
Detta inlägg tillhör kategorin "spekulativa inköp" och står för en mycket liten portföljandel.Jag har i tidigare inlägg (mars -18) tagit upp det orimliga i Avanzas höga värdering.Även uppföljning..

2018-07-09 - Tar in Pandora på nytt
Det är roligt att följa upp äldre innehav. För transparensens skull så var mitt antagande rätt och jag sålde efter kapitalmarknadsdagen, i slutet av februari för ca 620.Jag tog även in aktien..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 196 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2018 Ekonomi-bloggar.com.