Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Våra placeringar
Vi har bestämt oss för att bli ekonomiskt oberoende. Vårt mål är att ha mer tid med familjen under medan barnen bor hemma.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-03-11 - Oscar Properties Pref
I detta inlägg tänkte jag sammanfatta mina tankar kring Oscar Properties Preferensaktie av serie A, det vill säga den "vanliga" som inte har en fast inlösenkurs om 500 kronor som serie B har.Jag vill..

2019-03-01 - Månadsrapport februari.
Februari bjöd på sakta men säkert stigande nivåer och det börjar helt klart prisas in en hel del framtida succéer såsom nedgrävd stridsyxa mellan USA o Kina och duvaktiga centralbankschefer.I stort är..

2019-02-06 - Sålt av Pandora och Facebook
Jag har passat på att sälja av bolag som rusat efter rapport.Facebook är ett bolag som jag var kluven till från början men som blev aptitlig när de rasade i slutet av förra året efter mycket motvind..

2019-02-02 - Månadsrapport januari
Som i bandy händer det en hel del på marknaden. Så här skrev jag i november-rapporten:"Marknaden fortsätter att blåsa snål motvind och visst känns det toppish nu när traders spekulerar bort miljoner..

2018-12-31 - Årssummering 2018
Wow vilket år!På hemmafronten har det varit full föräldraledighet för mig men ändå helt ok inkomstmässigt då min snälla arbetsgivare toppar upp lönen de första sex månaderna till 90%. Vilket lyxigt..

2018-12-04 - Månadsrapport november
Marknaden fortsätter att blåsa snål motvind och visst känns det toppish nu när traders spekulerar bort miljoner av andras pengar och behöver fly landet...när alla sätter hela sitt hopp till utfallet..

2018-11-13 - ökade inkomster
Det går bra nu....Min kära fru har stigit i graderna, hon drar nu in 70 tkr i månaden före skatt plus avsättning till tjp ca 11000 kr hos Nordnet. Utöver detta möjlighet till bonus och ett..

2018-11-01 - Månadsrapport oktober
Spel och dobbel är visst hett igen, åtminstone igår! MRG får bud och Cherry levererar en håll käften rapport. CTM över 100 kr igen. Kul! Välbehövligt då förhållandevis stora summor ligger parkerade i..

2018-10-24 - oktober, rea eller grundlurad?
Det är jäkligt typiskt. Oktober är ingen bra börsmånad.Samtidigt kan det vara sunt med lite avkylning. Frågan är hur lågt vi ska innan rädslan försvinner. Jag ser helt klart orosmoln på horisonten men..

2018-09-30 - Månadsrapport september
Hösten är här och friska vindar blåser förbi där ute. Vindar av olika karaktär blåser även på börsen och denna månad har det varit snålblåst för oss eftersom våra innehav utvecklats negativt överlag...Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 208 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2019 Ekonomi-bloggar.com.