Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Våra placeringar
Vi har bestämt oss för att bli ekonomiskt oberoende. Vårt mål är att ha mer tid med familjen under medan barnen bor hemma.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2020-06-28 - Premiepensionen
I år har jag legat ganska rätt vad det gäller ppm eller premiepensionen som man numer ska säga (vad var det för fel med den smidiga förkortningen?).Jag har haft mycket guld.Översikt..

2020-06-03 - va f*n hände?
Även fast inläggsfrekvensen är princip noll så går det liksom inte att låta bli att kommentera 2020, året då alla marknadsmekanismer slogs ut av en liten fettklump med små tentakler, spridd från något..

2020-01-01 - Årssummering 2019
Året som gått Året som gått har varit ett rekordår för många men inte för oss. Några minor bland innehaven ihop med ganska stora försäljningar av portföljen för att placera dessa medel utanför börsen..

2019-10-14 - Liten paus
Det händer mycket i vårt liv just nu och det är svårt att få tiden att räcka till.Därför lägger jag bloggen i vila en stund. Det blir nog inte mer än en årssummering efter detta inlägg i år. Jag..

2019-09-21 - Pensionskapital
Jag räknar egentligen inte med att den allmänna pensionen kommer ge mig särskilt mycket i framtiden, det är inte värt att chansa men gick ändå in på minpension.se och tittade vad jag hade. Där..

2019-09-03 - Månadsrapport augusti
Back in business, jobb och småbarns-familjelogistik som man precis lyckats glömma bort...Portföljen har tunnats ut ytterligare. Vi valde att avveckla en äldre aktiedepå som innehöll en del fastighet..

2019-08-06 - Månadsrapport juli
Semestern rullar på för fullt och det är gott att leva.Där ute dundrar hot om mer tullar och hökiga räntesänkningar samtidigt som britterna laddar upp inför en avtalslös brexit. Centralbankerna köper..

2019-07-12 - Halvår och tillbakablick
Eftersom halvåret passerat är det läge med en uppföljning på den fronten också.Jag börjar med att titta i backspegeln på vad vi fått för resultat sen vi startade våren 2013.Sparat (tkr)2013 (10 mån):..

2019-06-28 - Månadsrapport juni
Nu är börsklockan slagen i staterna och i och med helg kan man redan nu summera juni.En bra månad! Idag hostade en depå upp ordentligt, över 3% eller närmare 30 000 kr på en dag. Inget att bry sig om..

2019-06-01 - Månadsrapport maj.
"Sell in may and go away"... ett klassiskt uttryck som stämde detta år. Vi har lite mer kassa än normalt men ligger kvar i aktier och ser handelskrigets nycker som möjliga köplägen. Först prisade..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 215 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2020 Ekonomi-bloggar.com.