Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Våra placeringar
Vi har bestämt oss för att bli ekonomiskt oberoende. Vårt mål är att ha mer tid med familjen under medan barnen bor hemma.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-07-12 - Halvår och tillbakablick
Eftersom halvåret passerat är det läge med en uppföljning på den fronten också.Jag börjar med att titta i backspegeln på vad vi fått för resultat sen vi startade våren 2013.Sparat (tkr)2013 (10 mån):..

2019-06-28 - Månadsrapport juni
Nu är börsklockan slagen i staterna och i och med helg kan man redan nu summera juni.En bra månad! Idag hostade en depå upp ordentligt, över 3% eller närmare 30 000 kr på en dag. Inget att bry sig om..

2019-06-01 - Månadsrapport maj.
"Sell in may and go away"... ett klassiskt uttryck som stämde detta år. Vi har lite mer kassa än normalt men ligger kvar i aktier och ser handelskrigets nycker som möjliga köplägen. Först prisade..

2019-05-01 - Månadsrapport april
April bjöd på ett ganska kännbart nedställ till följd av preferensaktie OP som visade sig vara så dålig som belackarna trodde. En viktig lärdom är dragen, även grundare räddar sitt eget skinn först.I..

2019-04-03 - OP pref - Värdefälla ett faktum
Hakor ska man inte sticka ut för då riskerar man en snyting. En sådan fick vi igår då besked om inställld utdelning (och inlösen) meddelades från bolaget ihop med en rad andra åtgärder för att skapa..

2019-03-30 - Månadsrapport mars
Nu är det vår! Ljust och härligt!Swek-bank åkte in i portföljen efter handelsstopp och stämma dagen innan utdelningavskiljning. Detta blir sannolikt en kortare innehav. Risker finns det absolut gott..

2019-03-11 - Oscar Properties Pref
I detta inlägg tänkte jag sammanfatta mina tankar kring Oscar Properties Preferensaktie av serie A, det vill säga den "vanliga" som inte har en fast inlösenkurs om 500 kronor som serie B har.Jag vill..

2019-03-01 - Månadsrapport februari.
Februari bjöd på sakta men säkert stigande nivåer och det börjar helt klart prisas in en hel del framtida succéer såsom nedgrävd stridsyxa mellan USA o Kina och duvaktiga centralbankschefer.I stort är..

2019-02-06 - Sålt av Pandora och Facebook
Jag har passat på att sälja av bolag som rusat efter rapport.Facebook är ett bolag som jag var kluven till från början men som blev aptitlig när de rasade i slutet av förra året efter mycket motvind..

2019-02-02 - Månadsrapport januari
Som i bandy händer det en hel del på marknaden. Så här skrev jag i november-rapporten:"Marknaden fortsätter att blåsa snål motvind och visst känns det toppish nu när traders spekulerar bort miljoner..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 212 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2019 Ekonomi-bloggar.com.