Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

Walsund
Walsund är ett forum för att skriva av sig. Det är flera personer som har tillgång detta detta forum och det är således olika författare till de olika inläggen. Den röda tråden mellan skribenterna är långsiktigt värdeskapande för en bättre framtid.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2020-06-30 - Vad ska du med pengarna till?
Hej! Aktier och sparande är en ganska stor del av mitt liv. Jag försöker undvika att prata ekonomi med bekanta som inte har samma intresse. Men jag har noterat ett en återkommande fråga; "Vad ska du..

2020-05-12 - Dimman har lagt sig + målningar
Hej här kommer en kort uppdatering! Sedan mitt förra inlägg har dimman lagt, sig restriktionerna lättat och sikten är nu betydligt bättre. VIX-index har rasar och börsen är upp. Jorden kan bara gå..

2020-03-15 - Mörkt där ute, men hopp finns!
Frågeställning Efter hur många dagar toppar ”active case”? När blir derivatan negativ för antal nya fall per dag? Det är mörka tider där ute, marknaden styrs av krisrubriker och rädsla...

2020-03-01 - Dags för lite positiva nyheter!
Hej! Krisrubrikerna duggar tätt där ute, det gäller att inte ryckas med i pessimismen. Jorden kan bara gå under en gång och det kommer den inte göra denna gången heller. Jag tänkte istället bjuda på..

2020-02-22 - Senaste tillskottet i portföljen!
Hej! I min portfölj är jag väldigt långsiktig men med jämna mellanrum får bolag lämna och nya tillkommer. Sålt: Clas Ohlsson, ett bolag som jag ägt länge och gett god avkastning. Men det känns inte..

2019-12-08 - Ett fantastiskt 2019, siktar på 2020!
Hej! Vem gissade att OMXSPI skulle upp över 25 procent i år?! Inte jag och inte många andra heller. Det är det som är tjusningen med börsen, dess finurlighet och nyckfullhet gör börsen till en..

2019-06-08 - Hej, portföljuppdatering, insidevoice, små..
Hej! Hjälp tiden springer i väg! Nu är sommaren här, galet vad snabbt det går! Angående portföljen får jag nästan kopiera från förra blogginlägget; mina senaste köp, Wallenstam, Creades, Nibe, Nilörn,..

2019-03-20 - Minska skärmtiden + lite köp!
Hej! I takt med att börsen rusar vidare försöker jag gå motströms och backa lite från börsen, ju högre den stiger ju mer ointressant blir den. Detta i kombination med att jag vill minska min skärmtid..

2018-11-18 - Vad gör ett bra bolag till ett fantastiskt bolag?
Vad gör ett bra bolag till ett fantastiskt bolag? Det är svårt att hitta ett fantastiskt bolag, det finns många faktorer att leta efter och många fallgropar. Kanske finns den röda tråden kan finnas i..

2018-11-03 - Shoppat i oktober!
Hej! Det har äntligen skakat till lite på börsen. Visst är det tråkigt när portföljen går ner men samtidigt kan volatiliteten öppna upp en del köptillfällen. Jag har passat på att köpa några nya bolag..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 215 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2020 Ekonomi-bloggar.com.