Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

z2036
Stefan Thelenius om ekonomi och pensionSätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (6 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-12-08 - Boston Pizza - Slice Me Nice?
Ett bolag som ligger mig varmt om hjärtat och som jag sannolikt inspirerat många att investera i är Boston Pizza Royalties Income Fund (BP).Bolaget har fram tills nu bjudit på en stabil månadsvis..

2019-12-03 - Games Workshop - Truth is Subjective?
Som en kalv på grönbete så shoppar jag vidare bland nya bolag till min globala portfölj Global DEBE 1.2xL.Denna gång har plockat in ett bolag som jag suktat efter ett tag men tyvärr inte haft..

2019-12-01 - Nintendo - Mario time!?
Med tillgång till att kunna handla (nästan) världens alla aktiebolag genom mitt byte av strategi såväl som nätmäklare så är det utmanande att inte köpa "för många" bolag.Jag har försökt att sansa..

2019-11-25 - #uppesittarkväll november 2019
En något sen #uppesittarkväll denna månad men den som väntar på något gott...Hastigt och lustigt så har jag avslutat mitt månadssparande till Global Dividend 1.2xL för att istället spara regelbundet..

2019-11-24 - Global Dividend Exotic Best Exection 1.2xL
"Improvise, Adapt, Overcome" - från kultfilmen Heartbreak RidgeIbland händer det saker som gör att du vill/måste omarbeta dina strategier. Avtalsvillkor kan ändras, ibland till det bättre och ibland..

2019-11-17 - GN Store Nord - hörde jag tillväxt?
"Dansk******!"utropades av Ernst Hugo Järegård i kult-serien "Riget" för några decennier sen (tiden går fort!).Det är inget begrepp som jag kan relatera till då jag gillar Danmark och min bästa vän är..

2019-11-10 - Pricka rätt aktier?
Ska man välja aktier själv eller nöja sig med en passiv indexinvestering?Väljer du en indexfond så får du som regel avkastning enligt index minus en (förhoppningsvis liten) avgift.Väljer du aktier..

2019-11-03 - Flyt med flytt? - Global Dividend Growth firar 3..
I mitten av september för över tre år sedan avslutade jag min dåvarande anställning som mjukvarutestare. Sista dagen bestod mycket av "städning" efter 10 års samlande av papper och pärmar bland annat...

2019-11-01 - Månadsrapport oktober 2019
Året börjar närma sig sitt slut och jag funderar på om årets fina värdeutveckling kommer att hålla i sig året ut. Hur som så noterades ett nytt All Time High för min del så sent som i onsdags vilket..

2019-10-27 - (has my) #FIRE (really gone out)?
Och bloggen går bra?När jag granskar bloggens besöksstatistik så kan jag konstatera att jag sannolikt har relativt många läsare för att vara en ekonomiblogg men trenden är tydlig att läsarintresset är..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 212 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2019 Ekonomi-bloggar.com.