Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

Kategorier

Senaste inläggen

z2036
Stefan Thelenius om ekonomi och pensionSätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (6 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2018-09-19 - Don't mess with Texas (Instruments) Dividends!
Jag har två stycken tjänstepensionsportföljer av typen depåförsäkring där jag kör renodlade aktiestrategier. Den ena kallar jag för Global Future och den andra för Global Dividend Growth. Som namnet..

2018-09-16 - Aktier vs fonder?
Ska man som småsparare välja aktier eller fonder för sitt långsiktiga sparande?Den frågan är det nog många som ställer sig ibland och med något ökad insikt i frågan via inlägg av bloggkollegor..

2018-09-11 - Microsoft - above the clouds?
Ett av mina favoritinnehav som jag ägt sen början av 2015 är den amerikanske mjukvarujätten Microsoft. Bolaget tuffar på och i synnerhet deras moln-lösningar skalar fint i lönsamhet. Detta ger att..

2018-09-09 - Rösta med hjärta och hjärna!
Idag är en viktig dag då det är allmänt val i vårt kära Sverige!Jag är sparsam med att beröra andra ämnen än sparande här på bloggen såväl som på Twitter men idag tänkte jag göra ett undantag då det..

2018-09-05 - Krones - hidden champion?
För ett par veckor sedan under en lunch med en aktieintresserad kollega så diskuterades begreppet "hidden champions" och ett antal olika bolag nämndes varav ett utav dessa var:Krones"The Krones Group,..

2018-09-02 - Månadsrapport augusti 2018
Augusti har varit en mycket stark börsmånad för mig och det är då således dags att summera den.Ny högstanivån nåddes så sent som i onsdags för min globala multistrategi vilket alltid är kul även om..

2018-08-29 - Bokrecension: Den enkla vägen till ekonomisk..
"Snål"-, "Frihets"- eller "FIRE"-bloggare/-personer (Financial Independence Retire Early) har fått stor medial uppmärksamhet senaste året och jag har en känsla av att även gruppens andel inom..

2018-08-26 - Uttagsfasen?
Att spara i aktier är kul tycker jag (så länge depåerna visar plus åtminstone) men förr eller senare ska jag väl konsumera/unna mig en del av avkastningen/kapitalet i form av uttag?Jag ska erkänna att..

2018-08-23 - #uppesittarkväll augusti 2018
Löneutbetalningsdag imorgon fredag för de flesta av oss anställda vilket innebär att ikväll är det #uppsittarkväll! Jag ska inte tjata om nya ATH-nivåer men det gjorde jag nog just precis :-)Till..

2018-08-21 - Verktyg - ny sida
Sen jag startade bloggen 2014 så har det blivit ett och annat verktyg utvecklat genom åren. Så av praktiska skäl så har jag nu samlat i princip alla mina verktyg på en ny samlingssida som du..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 196 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2018 Ekonomi-bloggar.com.