Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

z2036
Stefan Thelenius om ekonomi och pensionSätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (6 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2018-05-24 - #uppesittarkväll maj 2018
Dags för #uppesittarkväll och månadens sparande ska med fördel placeras i några köpvärda aktier.Att investera på all-time-high för min del kan ta emot psykologiskt men kanske finns det köpvärda aktier..

2018-05-22 - Mina innehav - World Wide-edition
När det gäller att programmera så är nog talesättet "det gäller att smida medans järnet är varmt" kanske extra relevant då startsträckan för att implementera nya features är lägre om du har koden i..

2018-05-20 - Mina innehav
Jag gillar aktier, spännande bolag samt olika strategier. Detta har lett till att jag har 100+ innehav i mina portföljer vilket leder till olika utmaningar.Jag har fått frågan till och från under de..

2018-05-16 - Garmin - Back on track?
Efter mitt söndagsinlägg om valutaexponering så fick jag en idé om att leta lite i efter intressanta bolag hemmahörande i Schweiz då dess valuta historiskt sett varit stark. ABB och Nestlé har..

2018-05-13 - Tankar om valutaexponering
I en del sammanhang så läser jag att privatsparare avstår vissa aktier då valutan på börsen där aktien handlas står högt mot svenska kronan men spelar det någon roll?Senaste exemplet var någon på..

2018-05-10 - Philippine Long Distance Telephone - PLDT
Jag plockade in ett telekombolag från sydkorea tidigare i veckan och då jag sedan strax efter sprang på ytterligare ett asiatiskt bolag i samma sektor så tänkte jag varför inte ytterligare ett i..

2018-05-08 - SK Telecom
Min son är en inbiten Gamer och spelar League of Legends mer än vad som förmodligen är hälsosamt emellanåt.När världsmästerskapet i det omnämda spelet gick av stapeln i höstas så satt han som klistrad..

2018-05-06 - Håll portföljen ren - återvinn utdelningar!
Om du som jag har en portfölj med frekventa utdelningar så lär även du ha det angenäma problemet att kassan fylls på löpande med likvida medel.För att du ska få god effekt av ränta-på-ränta så är det..

2018-05-03 - Fondkampen - del 2
Utöver våra egna (börs)demoner så kämpar vi "aktienördar" mot index för att kunna rättfärdiga den icke försumbara tidsåtgång vi lägger på vårt intresse.Skulle det visa sig att man får stryk av en..

2018-05-01 - Månadsrapport april 2018 - nytt ATH!
April har stängt för detta år och vilken stark månad det blev till slut!Min Global Multi-Strategy noterade nytt ATH och även alla de portföljer som ingår i strategin! Min grafleverantör strular med..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 194 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2018 Ekonomi-bloggar.com.