Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster.

z2036
Stefan Thelenius om ekonomi och pensionSätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (6 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2017-12-10 - Kassaalternativ eller kassa alternativ?
Många mer eller mindre namnkunniga investerare förespråkar att ha en del av portföljen på kassan så att du har "torrt krut" i händelse av fyndläge.Om kassan motsvarar likvidkonto så kan du inte räkna..

2017-12-08 - Global Future - nuläge efter omallokeringsvecka
Under denna vecka har jag gjort ovanligt många köp respektive sälj för att vara mig. Detta har skett i min portfölj Global Future och jag tänkte att det vore på sin plats att sammanfatta och redogöra..

2017-12-07 - Mevis Medical Solutions - Tyskt fynd?
Min jakt på intressanta bolag inom sektorn MedTech/Hälsa till min portfölj Global Future fortsätter och häromdagen när jag satt och screenade i 4-traders så dök jag på ett litet tyskt bolag som vid..

2017-12-05 - Boule(n) är rund?
Omallokeringarna i min framtidsportfölj Global Future fortskrider och i dag sålde jag en av mina favoriter, nämligen Castellum. Anledningen är att jag har bolaget i mina utdelningsportföljer redan och..

2017-12-03 - Global Future Deluxe
Då jag nyligen har stuvat om lite i min kanske mest offensiva portfölj Global Future så tänkte jag att ett dedikerat inlägg kring portföljen vore på sin plats.Portföljen är av typen depåförsäkring..

2017-12-01 - Månadsrapport november 2017
Näst sista månaden för 2017 har passerats och det börjar dra ihop sig mot årsskiftet. Totalt sett så har månadens utveckling varit sidledes men då alla portföljer ligger på plus för året finns det..

2017-11-28 - Courtagefritt - gratis är gott?
Jag strävar efter att hålla nere mina kostnader för min portföljförvaltning på diverse olika sätt.Här är några utav mina generella tumregler:Undvik rörliga kapitalavgifter (exempelvis..

2017-11-27 - Reflektion föreläsning Aktiespararna Västerås
I lördags så var jag och höll en presentation för Aktiespararna Västerås. Temat var investeringsstrategier och det var ett namnkunnigt gäng som arrangören Christina Engelen fått ihop.På plats var..

2017-11-26 - Månadens aktie: Game over?
Normalt sett är det köp och behåll som gäller när mina barn köper sina Månadens aktier. Men då sonen fyllt 18 nu och en del av pengarna ska användas i närtid för att finansiera körkort så har jag sålt..

2017-11-23 - #uppesittarkväll november 2017
Utdelning på lönekontot imorgon vilket innebär #uppesittarkväll idag!Denna månad så tänkte jag köpa "vanliga" fonder för första gången på länge om jag bortser från min tjänstepension FTPK.Detta kommer..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 187 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2017 Ekonomi-bloggar.com.