Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster..

Kategorier

Senaste inläggen

10årsplanen
En tio år lång frihetsresa, det är tanken. Genom små lifehacks i vardagen och smarta privatekonomiska val ska jag nå dit. Hoppas du vill följa med på en kul tur och stötta mig med tips och hejarop under vägen?Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (21 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2020-12-02 - Möjligheterna med Fundler - och vad man faktiskt..
Jag har valt att investera några av mina surt förvärvade slantar i fondroboten Fundler den här månaden. Och det finns ju en god anledning till det så klart. Jag tänkte att vi skulle gå igenom..

2020-11-29 - 4%-regeln blir 5%-regeln?
Här kommer ett litet annorlunda inlägg på bloggen, nämligen ett filmtips. Jag har ett par youtubers som jag följer för att inspireras till personlig utveckling och för att hitta side hustles..

2020-11-25 - Jag testar robotrådgivaren Fundler
Robotrådgivare, har ni hört talas om det tidigare? Jag har haft mina ögon på detta ett tag nu,eftersom jag är tokig i nya tekniska innovationer och gillar att "känna mig i framkant"...

2020-11-15 - Komplett Bank - det perfekta kreditkortet för..
Hej vänner, long time no hear. Men det ska det bli ändring på framöver. Planer är formulerade och jag hoppas att ni hänger med på resan nu när vi växlar upp tempot igen. Finns det något..

2020-10-11 - Utdelningsåret 2020
Efter en tokdyster inledning på året med riskaversion och inställda utdelningar vart än ögonen skådade så var det inte många av oss som vågade drömma om ett positivt utdelningsår. Inte för..

2020-10-03 - Vilka externa utmaningar ställs man inför som..
Här kommer så andra delen i en ny vända intervjuer med Infrea ABs VD, Tony Andersson. I första delen, så diskuterade vi bland annat hur deras verksamhet påverkats av Covid-19. I den här delen..

2020-09-27 - Hur har Infrea tacklat Corona-krisen?
Välkommen tillbaka till bloggen Tony Andersson, VD på Infrea AB. Jag har nu läst igenom er Q2-rapport och kan bara gratulera till ännu ett starkt kvartal. Det känns onekligen som att ni har..

2020-08-08 - Snart 2000 kr i bonus från Komplett Bank
Hej vänner, kul att vara tillbaka och skriva lite mer om min resa igen. Nu återkommer vi till ett kärt ämne, nämligen cashback. Eller som jag brukar kalla det "Gratis pengar medan man lever på..

2020-07-24 - Fladdriga sommartankar från ett tåg i Sveriges..
Jag har fått ett par mail över sommaren. Ett par vänliga människor som önskat fler inlägg helt enkelt. Ni vet vilka ni är och jag vill verkligen understryka att ni förtjänar ett stort tack..

2020-05-31 - Äntligen ett par projekt tillgängliga hos Kameo
Kul att fortsätta inspirera för lite fler fastighetsinvesteringar som finns där ute på marknaden och specifikt på plattformen Kameo. De har funnits på den svenska marknaden sedan 2016 som..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 206 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2020 Ekonomi-bloggar.com.