Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster..

Kategorier

Senaste inläggen

10årsplanen
En tio år lång frihetsresa, det är tanken. Genom små lifehacks i vardagen och smarta privatekonomiska val ska jag nå dit. Hoppas du vill följa med på en kul tur och stötta mig med tips och hejarop under vägen?Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (21 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2021-03-05 - Hur Infrea söker upp potentiella uppköp och..
Äntligen har det blivit dags att återigen höra mig för med Tony Andersson, VD på Infrea AB, kring hur det går för företaget. Jag är sedan länge en aktieägare i bolaget och tycker därför..

2021-03-01 - 1,9 miljoner investerat och flera nya innehav i..
Gud vad dålig jag har blivit på att fira mina små milstolpar, det är faktiskt så att ett par milstolpar gått ouppmärksammade nu på resan. Senast jag uppmärksammade utvecklingen var nog vid..

2021-02-25 - Robotrådgivaren Fundler - 9% upp på tre månader
Det har nu gått cirka tre månader sedan jag först valde att sätta igång med Fundler och det är på sin plats att sammanfatta utfallet hittills. Om ni inte läst första artikeln om varför jag..

2021-02-21 - Fundamentalt - en podcast att kika in för den..
Jag har sedan tidigare ett samarbete (och sparande) med fondroboten Fundler. Idag skulle jag vilja slå ett slag för deras eminenta podd "Fundamentalt", som jag faktiskt lyssnade på även innan jag..

2021-02-09 - Tesla köper Bitcoin för 1,5 miljarder dollar -..
Ok, jag hade hoppats att jag skulle kunna hålla mig undan att skriva ÄNNU ett inlägg om Bitcoin med tanke på att det bara utgör en blygsam andel av min portfölj. Men det händer mycket kring..

2021-01-31 - Elon twittrar och jag cashar in 5000 kr - thank..
Ok, jag lovar att det här inte ska bli en bitcoin-blogg framöver, far from it. Men när världens finansmarknader ter sig så fruktansvärt konstigt som de gjort på sistone (lex Gamestop), så..

2021-01-17 - Min guide till hur man köper Bitcoin och får 6%..
Det här inlägget är en tydlig guide för hur man investerar i Bitcoin och dessutom får 6% ränta på sitt innehav. En ränta som betalas ut till dig månadsvis. Jag lever som jag lär och..

2020-12-13 - Portföljen uppdaterad inklusive utdelningsprognos..
Long overdue. Eftersom jag har mitt aktieinnehav på tre olika portföljer, så är det något av mödosam process att uppdatera portföljvärdet för bloggen. Jag som älskar automatiserade hacks..

2020-12-09 - Nytt projekt på Kameo med 9% avkastning
Äntligen finns det ett nytt projekt ute på hos Kameo som inte är fulltecknat ännu. Det känns kul att fortsätta inspirera för lite fler fastighetsinvesteringar som finns där ute på marknaden..

2020-12-06 - Och där tog vi 30 000!
För ett par månader sedan gjorde jag en prognos för utdelningsåret 2020 och slog då fast att närmare 28 000 kr var realistiskt för det här konstiga året. Men nu efter att AAK levererat..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 208 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2021 Ekonomi-bloggar.com.