Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster..

Kategorier

Senaste inläggen

10årsplanen
En tio år lång frihetsresa, det är tanken. Genom små lifehacks i vardagen och smarta privatekonomiska val ska jag nå dit. Hoppas du vill följa med på en kul tur och stötta mig med tips och hejarop under vägen?Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (21 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2021-05-09 - Min portfölj på Savr - ett billigare..
Åh, gudomliga söndagsmorgon. Maj månad kommer vara helt tokig för min del tidsmässigt, så jag får passa på och skriva lite nu på den kära bloggen när jag får en sån här stund. Jag..

2021-04-03 - Ny milstolpe - 5000 dollar på BlockFi!
Livet rullar på. Fantastiskt härligt med den här vårknäppen och lite långledigt, det gör själen gott. Med lite mer tid, så tänker jag att det vore roligt att göra en serie där jag..

2021-03-28 - Hitta din ekonomiska sweetspot!
Efter att jag optimerade mina fasta kostnader under 2018, så började jag genast kolla på hur hög min sparkvot skulle kunna bli. Jag förstod ju att via en hög sparkvot så var vägen till..

2021-03-14 - Så kom då miljon nummer två!
Okej, det var bara två veckor sedan jag skrev om att jag nu hade 1,97 miljoner investerat när man räknar samman alla tillgångsslag (exklusive lgh så klart). Men inte tusan hade jag kunnat..

2021-03-11 - Utsikterna för Infrea under 2021 och framåt
Intro om föregående veckas inlägg. Nu när vi vet mer om hur Infrea förvärva bolag är jag nyfiken på - hur stor ägarandel vill Infrea ha i bolagen ni förvärvar? Och hur påverkar den..

2021-03-05 - Hur Infrea söker upp potentiella uppköp och..
Äntligen har det blivit dags att återigen höra mig för med Tony Andersson, VD på Infrea AB, kring hur det går för företaget. Jag är sedan länge en aktieägare i bolaget och tycker därför..

2021-03-01 - 1,9 miljoner investerat och flera nya innehav i..
Gud vad dålig jag har blivit på att fira mina små milstolpar, det är faktiskt så att ett par milstolpar gått ouppmärksammade nu på resan. Senast jag uppmärksammade utvecklingen var nog vid..

2021-02-25 - Robotrådgivaren Fundler - 9% upp på tre månader
Det har nu gått cirka tre månader sedan jag först valde att sätta igång med Fundler och det är på sin plats att sammanfatta utfallet hittills. Om ni inte läst första artikeln om varför jag..

2021-02-21 - Fundamentalt - en podcast att kika in för den..
Jag har sedan tidigare ett samarbete (och sparande) med fondroboten Fundler. Idag skulle jag vilja slå ett slag för deras eminenta podd "Fundamentalt", som jag faktiskt lyssnade på även innan jag..

2021-02-09 - Tesla köper Bitcoin för 1,5 miljarder dollar -..
Ok, jag hade hoppats att jag skulle kunna hålla mig undan att skriva ÄNNU ett inlägg om Bitcoin med tanke på att det bara utgör en blygsam andel av min portfölj. Men det händer mycket kring..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 209 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2021 Ekonomi-bloggar.com.