Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster..

Kategorier

Senaste inläggen

Aktieingenjören
Syftet med bloggen är att få konstruktiv feedback på mina investeringsfunderingar samtidigt som jag bidrar till det bloggnätverk som bildats kring seriösa aktieinvesteringar.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (2 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2023-02-18 - Sociala nätverk och hur man tänker om andra
Ett område som jag arbetar med är olika former av nätverk där vi representerar objekt och deras relationer mellan varandra. Ett socialt nätverk som Twitter kan avbildas som ett stort antal..

2023-02-15 - Hantering av tvångsinlösen Axkid
Caution Ax Bidco offentliggjorde i slutet på förra vecka att de kommer påkalla tvångsinlösen av aktierna i Axkid (länk). Som aktieägare har man i praktiken tre alternativ i samband med..

2023-01-01 - Portföljsammanfattning 2022
De senaste åren har krävt en del självdisciplin då det har varit svårt att inte hänfalla åt den optimism som funnits både på bostadsmarknaden och på aktiemarknaden. Vi har undvikit att..

2022-12-24 - 10 år som aktiebloggare, en kort fundering om..
Jag brukar dela in min lycka i två delar, den kortsiktiga lycka man uppnår av en god påse chips eller att besegra sin fru i brädspel och den mer långsiktiga lyckan man uppnår av att se sina barn..

2022-11-30 - Tvångsinlösen i Axkid, jag gissar på 25-40 kr i..
Caution Ax Bidco släppte idag information om att de avser påkalla tvångsinlösen på aktierna i Axkid då de erhållit 90,9 % av aktierna (länk).Jag har delvis insyn i den affären och tycker..

2022-11-13 - Fullständig analys Odfjell Technology
På Oslobörsen finns det tre företag med sitt ursprung i familjen Odfjell.Odjell SE som är ett rederi och ägare till hamnterminaler. Bolaget kontrolleras av Laurence Odfjell och är irrelevant..

2022-08-23 - Analys av Odfjell Technology, oljeservice på..
På Oslobörsen finns det tre företag med sitt ursprung i familjen Odfjell.Odjell SE som är ett rederi och ägare till hamnterminaler. Bolaget kontrolleras av Laurence Odfjell och är irrelevant..

2022-08-02 - Analys av Enquest, oljefältens geriatrikavdelning
EnQuest PLC är oljebolaget dit oljefält kommer för att dö. I takt med att oljan pumpas upp ur en källa blir det ofta även svårare att få ut kvarvarande olja. Det innebär att priset per fat..

2022-05-17 - Olja och oljeservice i portföljen
När jag började med investeringar i början på 10-talet var oljebolag en riktigt het sektor bland småsparare. Jag läste mycket av det som skrevs, gick bort mig en gång (Questerre) men insåg..

2022-05-16 - Nu får vi se vilka som badar naken
När tidvattnet rinner undan får man inte bara se vem som är naken, man får även se vilka som är bekväma med sin nakenhet. Utgår jag från Twitter är det tydligt att det inte bara är jag som..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 211 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2023 Ekonomi-bloggar.com.