Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster..

Kategorier

Senaste inläggen

BetterWealth
Bloggen innehåller allt från tips på hur du kan förbättra ditt sparande till uppdateringar om den senaste tekniken inom investeringsvärlden.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (90 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2021-05-26 - "Att investera i indexfonder är så nära win-win..
Pandemin har gett digitaliseringen en ordentlig spark i baken. Den annars så traditionella finansbranschen har hakat på och allt mer handel sker nu online, via mobiltelefoner eller laptops. Trots..

2021-05-11 - Efter år av påtryckningar - nu kan..
Försäkringsbolagen har länge försökt hindra konsumenter att flytta sitt pensionssparande genom höga avgifter. Efter många års påtryckningar har regeringen röstat igenom en ny lag som gör..

2021-04-12 - Data är en av framtidens grundstenar
Datadrivna investeringsmodeller blir allt vanligare i takt med att tillgången till data ökar. På BetterWealth är vi övertygade om att data kommer att driva världen alltmer i framtiden, och har..

2021-02-16 - Sofistikerad teknologi och låga avgifter, det är..
Henrik Jönsson, investeringsansvarig på BetterWealth, om den bristande transparensen på fondmarknaden, vad han tycker är mest spännande när det kommer till att bygga investeringsportföljer och..

2021-02-05 - Elisabeth Sterner: "ETF:er kan klara av en volatil..
Elisabeth Sterner, BlackRock. Foto: BlackRockFenomenet retail investment - privatpersoner som handlar på börsmarknaden - växer sig allt större. Med över 20 års erfarenhet inom finansbranschen..

2021-01-20 - (saknar titel)
Martin Tegnér, senior data scientist och forskare i ML, om vad som lockade med att byta teknisk fysik mot finansiell matematik, om utmaningarna med att utveckla portföljinvesteringsstrategier och..

2021-01-19 - Årssummering 2020 - Ett år för..
   År 2020 är över och vi blickar tillbaka på året som gått. Vi har bland annat fått uppleva en global pandemi, världsomfattande nedstängningar, historiskt stora stimulanspaket, en..

2020-12-04 - Henrik Norén: "Aktiva fondförvaltare inser att..
 Med över 30 år i finansbranschen och med erfarenhet från både risk management och corporate finance samt som vd för fondbolaget Xact driver Henrik Norén sen fem år tillbaka eget och..

2020-12-01 - BetterWealth är Sveriges billigaste fondrobot -..
Johan Steneudde, Head of Relations på BetterWealth, om vad man ska tänka på innan man börjar investera, vikten av att ha marknadens bästa team för att kunna lyckas samt varför BetterWealth..

2020-10-30 - BetterWealth marknadsbevakning vecka 44:..
I vår veckovisa marknadsbevakning summerar vi kort humöret på börsen och delar med oss av nyhetsartiklar som vi funnit intressanta under den gångna veckan. Publiceras på blog.betterwealth.se..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 211 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2023 Ekonomi-bloggar.com.