Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster..

Kategorier

Senaste inläggen

Cornucopia?
Bloggen Cornucopia? är Sveriges största blogg inom finans, ekonomi och miljö, samt en av de största inom politik.

Denna blog handlar mest om olika former av investeringar, finans, energi, peak oil, olja, skog och kanske lite jordbruk.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (28 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2022-01-23 - Ångest när FAANGST och techbubblan kraschar?
De stora techjättarna har rasat rätt ordentligt sedan toppen, och med det har inbillade rikedomar minskat - man har inte tjänat något förrän man sålt. Jag går här igenom de passande benämnda..

2022-01-23 - Länk till nya Myndigheten för psykologiskt..
Jag upptäckte att en googlesökning på Myndigheten för psykologiskt försvar inte gav någon sökträff på myndigheten, åtminstone inte första sidan på Google. Då bloggen har rätt hög..

2022-01-23 - Lägesrapport söndag - Tysklands marinchef avgår..
Dags för en lägesrapport igen. Den tyska chefen för marinen avgick hastigt igår efter hans pro-Putinuttalande i Indien. Rysk massiv truppuppbyggnad fortsätter i Vitryssland, men frågan är..

2022-01-22 - Överväger plattformsflytt - letar svensk managed..
Pga olika anledningar (framför allt att Googles Bloggerplattform inte underhålls av Google längre vilket innebär en massa begränsningar, nödlösningar och att man kör en tjänst som är 10+ år..

2022-01-22 - Lägesrapport lördag - Ryssland flyttar in den..
Dags för en uppdaterad lägesrapport. Det ter sig allt lugnare i Sveriges omedelbara närhet, men det gäller inte för Ukraina. Ryssland har nu flyttat in medeldistansrobotsystemet Iskander i..

2022-01-22 - Motståndet höll emot på Stockholmbörsen -..
Motståndet höll emot på Stockholmsbörsen efter onsdagens och torsdagens upprekyler och vi fick igår fredag den lägsta stängningskursen sedan stödet föll i tisdags. Breda OMXSPI är nu ner ca..

2022-01-21 - Fredagsmys: Vad ska du använda dina tusenlappar i..
Dags för lite härligt #fredagsmys igen. Denna gång kan vi i medelklassen drömma oss fram till när tusenlapparna rinner in i hushållskassan framåt sommaren. Vad ska du använda dina pengar..

2022-01-21 - Regeringen räknar med att elpriset faller..
Den så kallade elpriskompensationen ska täcka månaderna december - februari och de extrema elpriser som råder. Men vad gör regeringen om elpriset inte faller tillbaka i vår? Ska stöden..

2022-01-21 - Karantänsregler lättas något - även för..
Igår meddelade Folkhälsomyndigheten att karantänsreglerna vid bekräftad Covid-19 i hushållet lättas något. Har man tre doser vaccin eller varit sjuk i Covid-19 de senaste tre månaderna..

2022-01-21 - Lägesrapport fredag - ryska Stilla havsflottan..
Dags för en lägesrapport. Den ryska Stilla havsflottan har dykt upp med tre fartyg i Mellanöstern och kommer att möta upp fartygen från Östersjöflottan och Norra flottan i Medelhavet. Rysk..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 211 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2022 Ekonomi-bloggar.com.