Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster..

Cornucopia?
Bloggen Cornucopia? är Sveriges största blogg inom finans, ekonomi och miljö, samt en av de största inom politik.

Denna blog handlar mest om olika former av investeringar, finans, energi, peak oil, olja, skog och kanske lite jordbruk.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (27 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2021-10-16 - Västlänken: 3.8 miljarder SEK för Korsvägen..
Nätverket SToppa Västlänken har begärt ut samtliga fakturor relaterade till Västlänken och avslöjar nu att hela budgeten för ombyggnationen av Korsvägen för 3.8 miljarder nu är förbrukad...

2021-10-15 - Fredagsmys: Kantarellpizza
Dags för lite fredagsmys. Med höstskörden så kunde jag antingen fredagsmysa om äppelpaj, men det kan man istället skriva ett preppinginlägg om separat, så det får bli lite kantarellpizza..

2021-10-15 - Vem som helst kan enkelt direkt i webläsaren..
Det är trivialt att fejka skärmdumpar ifrån standardwebläsare som Apples Safari eller Googles Chrome. Direkt i webläsaren kan man enkelt redigera texten på skärmen, inklusive för juridiska..

2021-10-15 - Henrik Landerholm blir generaldirektör för..
Tidigare ambassadören, tidigare riksdagsledamoten, tidigare ordförande för försvarsutskotet, tidigare rektor för Försvarshögskolan, fd yrkesofficer vid pansartrupperna, politiskt sakkunnig..

2021-10-15 - Flera elhandelsbolag slutar med fasta elpriser -..
Ekot rapporterar att flera elhandelsbolag slutar med sina fasta elpriser, t ex på ett, två eller tre år. Det uppges vara omöjligt att prissäkra. Återstår att se när befintliga fasta avtal..

2021-10-15 - Regeringen kan inte snacka bort väljarnas och..
Hur mycket än Anders Ygeman (S) eller Per Bolund (MP) försöker snacka bort elpriset, så kan de inte snacka bort väljarnas och företagens elräkningar. Först ut nu är Klippans bruk, som..

2021-10-15 - Hårt ras för dollarn - uppgångarna fortsätter..
Den amerikanska dollarn rasar hårt mot den svenska kronan. Börserna steg över hela linjen igår och uppgångarna på världens börser fortsätter i vad som sannolikt ser ut att bli en positiv..

2021-10-14 - Jag har ett lökmissbruk
Jag erkänner. Jag har ett omfattande lökmissbruk, vårlökar för att vara specifikt. Det började redan när jag köpte min första villa 1997 och har sedan eskalerat. Idag fick jag en leverans på..

2021-10-14 - SCB: Högsta svenska inflationen sedan 2008 -..
SCB rapporterade nu den officiella svenska inflationen, som med 2.8% i årstakt för KPIF blev  den högsta sedan den akuta finanskrisen hösten 2008 och införandet av det permanenta..

2021-10-14 - När kommer de höjda elpriserna punktera..
Med antagligen permanent högre elpriser i SE3 och SE4, dvs den lite folkrikare södra halvan av landet, så är frågan när detta kommer slå mot villapriserna. Bankerna kommer ta in de högre..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 211 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2021 Ekonomi-bloggar.com.