Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster..

Kategorier

Senaste inläggen

Cornucopia?
Bloggen Cornucopia? är Sveriges största blogg inom finans, ekonomi och miljö, samt en av de största inom politik.

Denna blog handlar mest om olika former av investeringar, finans, energi, peak oil, olja, skog och kanske lite jordbruk.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (26 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2020-09-27 - "Kontoren här runt Centralen har öppnat och folk..
Några korta anekdoter och observationer från helgens besök i Kongliga Hufvudstaden. Livet verkar allt mer ha återgått till det normala och de tomma och öde gator och knutpunkter som observerades..

2020-09-27 - Nordea gör helomvändning i ny prognos - måttlig..
I veckans nya ekonomisk prognos Nordea Economic Outlook tvärvänder banken och skruvar upp sina prognoser för ekonomin rejält. Man gör också en helomvändning vad gäller svenska bostadspriser..

2020-09-27 - Högst antal döda per capita januari - augusti..
2020 har än så länge inneburit de högsta dödstalen per capita sedan det kända katastrofåret 2015, som vi alla minns. Med 615 döda per 100 000 invånare januari - augusti så är 2020 rent av..

2020-09-27 - Kö Kungens Kurva - Gullmarsplan på autopilot
Gårdagen bjöd på tjänsteärende till Stockholm för att träffa förlaget. Den bästa med autopiloten är onekligen när man hamnar i en trafikstockning och bara kan slappna av och stressfritt..

2020-09-26 - Så mycket mer skatt kommer tjänstebilen att..
Från årsskiftet ska alltså alla tjänstebilar som förmånsbil bli runt 25% dyrare i förmånsvärde. Därtill ska rabatten för elbilar tas bort. En enkel uträkning visar på ett antal..

2020-09-26 - Andra våg Covid - ökar snabbare i många länder..
Det ser allt mer ut som att den befarade andra vågen av coronaviruset SARS-CoV-2 och den tillhörande sjukdomen Covid-19 har dragit igång. Många europeiska länder har nu fler fall per capita än..

2020-09-25 - Fredagsmys: Träningsspellistor
Dags för lite härligt fredagsmys igen. För kvällen kan vi alltid fokusera på spellistor till träningen. Länk till min Spotify-lista nedan.Foo Fighters på Nya Ullevi 2018Min träningslåtlista..

2020-09-25 - Därför kommer alla artikler om sparare som..
Allt fler artiklar i media handlar om hur enskilda sparare med namn och foto tjänar pengar på aktier, vilket brukar vara ett tecken på att marknaden toppat. Men varför kommer dessa artiklar..

2020-09-25 - Omfattande uppdatering av Teslas autopilot -..
Efter att helt ha varit utan autopilotfunktioner och även mittskärm i några veckor, har bilen nu fixats på Teslas service och den senaste programvara för den fulla självkörningsförmågan är..

2020-09-25 - Uppåt på de amerikanska börserna - och Asien -..
Gårdagen bjöd på samling runt flaggan (eng rally) och de amerikanska börserna steg. Till och med Tesla stängde på plus. Uppgångarna fortsätter nu i Asien, medan de europeiska börserna föll..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 205 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2020 Ekonomi-bloggar.com.