Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster..

Kategorier

Senaste inläggen

Cornucopia?
Bloggen Cornucopia? är Sveriges största blogg inom finans, ekonomi och miljö, samt en av de största inom politik.

Denna blog handlar mest om olika former av investeringar, finans, energi, peak oil, olja, skog och kanske lite jordbruk.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (27 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2021-05-14 - Fredagsmys: Fortsatt renovering av ladan
Dags för lite kort fredagsmys. Renoveringen av ladan fortsätter efter förra årets nästan totala rivning och nybyggnad av maskinhallen. Lena och jag har idag jobbat med att bygga nytt golv i den..

2021-05-14 - Likviderat mina enskilda aktiepositioner
På den rätt fina börsuppgången idag har jag avvecklat alla mina enskilda aktiepositioner. Aktiefonder finns fortfarande kvar, men jag sitter inte längre med några direktägda aktier i..

2021-05-14 - Fem KTH-forskare: Höghastighetsbanorna kan inte..
Fem forskare från KTH skriver i en debattartikel att Miljöpartiets höghastighetsbanor inte kan motiveras av klimatskäl, då de "inte leder till positiva klimateffekter". Likt MP:s nedläggning av..

2021-05-14 - Upp i USA under torsdagen - positiv fredagsmorgon..
USA vände upp under torsdagen och de asiatiska tidszonerna hänger med uppåt. Tillsammans ökar det chanserna för stöden på Stockholmbörsen att hålla under dagen. Lite TA på Tesla..

2021-05-13 - Fastighetsskatten: Färre än var tredje svensk..
Nu när Socialdemokraterna ute i kommunerna går emot partiledningen enligt en artikel i Expressen, och vill införa fastighetsskatt på villor och bostadsrätter, så är det på sin plats att..

2021-05-13 - Elon Musk medger att Bitcoin är miljövidrigt -..
Teslas VD Elon Musk erkänner på bolagets primära investor relations-kanal Twitter att Bitcoin är värdelöst för klimatet och slukar skyhöga mängder (fossil) energi. Tesla slutar acceptera..

2021-05-13 - Linocells USB C-billaddare prissänkt hos Kjell &..
Detta inlägg innehåller annonsering för Kjell & Co.Kjell & Co säljer en utmärkt USB-C adapter för så kallade cigarettändaruttag, som med sina 45 W enkelt kan användas för att ladda..

2021-05-13 - Kullamannen vitesbelagda med 2.9 MSEK för..
Föreningen Kullamannen, som arrangerar extremlöpning på Kullaberg, har nu belagts med ett vite på 2.9 MSEK av Länsstyrelsen i Skåne för att ha uppmanat till löpträning under Kristi..

2021-05-13 - Inflationen skenar nu i USA - högsta sedan 2008 -..
Den amerikanska KPI-inflationen rapporterades igår och landade på 4.2%. Det är den högsta inflationsnivån sedan innan den akuta finanskrisen 2008 och rejält över prognoserna. Marknadsräntorna..

2021-05-12 - Trots tre miljoner vaccinerade - och beräknat..
Regeringen Löfven (S) meddelade idag att man förlänger restriktionerna ytterligare två veckor till åtminstone första juni. Detta trots att det getts nästan fyra miljoner vaccindoser, och tre..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 209 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2021 Ekonomi-bloggar.com.