Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster..

Kategorier

Senaste inläggen

Daniel Investerar
Den här bloggen är till för de som är intresserade av en ständig resa mot visare investeringar. Målet är växande hög passiv avkastning med ett minimalt risktagande.

Jag är en glad amatör så inga magiska bönor kommer användas. Förhoppningsvis vinner jag på att ta mig hela vägen till mål utan att trampa i klaveret.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (1 röst)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2023-03-02 - Nybörjarguide till aktieköp
Avanzas forum är tillbaka och där fann jag en fråga från en person som kallade sig själv nybörjare. Hur ska man "veta" när det är bra att köpa en aktie? Bra fråga. Ställer man den frågan..

2023-02-23 - Cibus utdelningssänkning
Torsdag morgon, ett par timmar tidigare än väntat, kom Cibus bokslutskommuniké och den innehöll en utdelningssänkning. Inte helt oväntat kan tyckas, men Cibus har marknadsfört sig mot..

2023-02-22 - Oscar Properties resultat för 2022
Det problematiska fastighetsbolaget Oscar Properties har funnits på min radar under ett antal år så även om det inte är ett innehav så läste jag rapporten för 2022 och här är mina..

2023-02-19 - Coca Cola höjer utdelningen och Ford ger en..
Coca Cola är en av USAs mest pålitliga utdelningshöjare och i veckan kom en till höjning, från 44 till 46 cent per kvartal. Det är en höjning med 5% och exakt som förväntat. Det är en låg..

2023-02-17 - Nyfosa höjer utdelningen i orostider
Lite oväntat så kom fastighetsbolaget Nyfosa på torsdagsmorgonen med ett förslag till utdelningshöjning i sin bokslutskommuniké. Nyfosa är ett nytt och litet innehav för mig, köpt i ett..

2023-02-16 - Har Prebona till slut fått ett genombrott?
Det finns en grundregel att rubriker som är formulerade som en fråga kan besvaras nej, men jag vet fakiskt inte här. Prebona är ett pyttigt kemiföretag i Blekinge som drog in massor av..

2023-02-13 - Castellum gör en massiv nyemission och ställer..
Castellum föreslår, precis som de förvarnat om, inställd utdelning under 2023, men de gick mycket längre än så. De tänker göra en massiv nyemission där de vill ha in 10 miljarder kronor,..

2023-02-08 - Wallenstam kom med en stabil rapport, och samma..
Wallenstam är mitt lägenhetsfastighetsbolag och även de (se inlägg om Handelsbanken i morse) rapporterade idag. Den största händelsen i rapporten var att de skrev ner fastighetsvärden med över..

2023-02-06 - Fabeges resultat var sämre än väntat, kraftigt..
Fabege är det första av mina fastighetsbolag att rapportera och den rapporten var inte positiv. Förvaltningsresultatet, den viktigaste siffran i rapporten, sjönk från fjärde kvartalet 2021 till..

2023-02-02 - NCC:s och Bonavas rapporter och utdelningsbesked
Konstruktionsföretaget NCC är ett av mina äldsta innehav och de har inte direkt rosat marknaden de senaste åren. De gör saker, men nästan helt utan marginaler eller vinst. Det är dyrt att..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 211 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2023 Ekonomi-bloggar.com.