Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster..

Kategorier

Senaste inläggen

Daniel Investerar
Den här bloggen är till för de som är intresserade av en ständig resa mot visare investeringar. Målet är växande hög passiv avkastning med ett minimalt risktagande.

Jag är en glad amatör så inga magiska bönor kommer användas. Förhoppningsvis vinner jag på att ta mig hela vägen till mål utan att trampa i klaveret.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (1 röst)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2021-04-14 - Procter & Gambles 10% höjning av utdelningen..
Dollarns fall det senaste året har ätit upp en del av mina amerikanska utdelningar. Därför är det extra positivt när Procter & Gamble (P&G; PG), företaget som äger så många kända..

2021-03-21 - Poängen med blankning
Efter prisrusningen i GameStop-aktien och den efterföljande kraschen så har det pratats mycket om blankning. När man blankar så säljer man en aktie man inte äger och hoppas att man kan köpa..

2021-03-08 - Varning för Circular Water
Häromdagen fick jag ett riktat erbjudande om att investera i ett bolag vid namn "Circular Water Technologies AB" vilket inte är ett seriöst bolag. De hävdar att de tillverkar otroligt rent vatten..

2021-02-25 - Välkomnar Handelsbanken till portföljen som..
Mycket tid det här året har gått åt till att läsa bankrapporter och att fundera på vilken bank, om någon alls, skulle ersätta Nordea i min portfölj. Jag fastnade för Handelsbanken. Den..

2021-02-23 - Oscar Properties vilseleder i sin..
Oscar Properties är en före detta fastighetsutvecklare som kraschade för ett par år sedan men på något magiskt sätt verkar överlevt och som just nu försöker bli en fastighetsförvaltare. ..

2021-02-22 - Höjd utdelning från Eolus Vind och de flesta..
Eolus Vind, vindkraftbyggnadsföretaget, har gått som en raket på börsen de senaste åren och handlas nu till enorma vinstmultipler om man bortser från några bra affärer som nog inte går att..

2021-02-18 - För exakt ett år sedan började raset
Raset förra året var den psykologiskt jobbigaste nedgången jag varit med. Personliga omständigheter gjorde raset olämpligt i tid, och även om jag visste att jag skulle klara ett ras på 50% så..

2021-02-15 - Bytt Eolus Vind mot Kungsleden som också kommit..
Min "chansaktie" Eolus Vind har fortsatt vara en alldeles för stor del av min portfölj så jag sålde lite till för 228,06 kronor styck och för pengarna har jag köpt aktier i Kungsleden för..

2021-02-11 - ICA höjer utdelningen till 13 kronor och Coca..
ICA, min detaljhandel- och bankkoncern, rapporterade som väntat en något ökad omsättning och vinst för 2020. De har klarat pandemin bra eftersom folk som är hemma köper mat. Omsättningen har..

2021-02-10 - Wallenstam har en ny logga, ny utdelning och..
Jag lämnar det till läsaren att säga vilken logga som är bäst. Den ena loggan Den andra loggan Annars var det inte mycket nytt i årsrapporten som kom från Wallenstam igår tisdag...Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 209 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2021 Ekonomi-bloggar.com.