Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster..

Kategorier

Senaste inläggen

Den tysta investeraren
En blogg om investeringar och politik. Jag försöker med ett vanligt arbete och investeringar uppnå någon form av större ekonomisk trygghet.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2021-10-14 - Höstens bravader
Hösten går vidare och portföljmässigt händer det inte så mycket just nu. Mitt framtida arbete är fortfarande något oklart och jag ställde upp på att vara problemlösare och behövde resa..

2021-09-20 - Portföljen ner men lyckat arbitrage
Det går inte särskilt bra just nu. Börsen är något sur men många av mina största innehav har gått ner ett tag nu. Nu var det visserligen rätt höga värderingar på många så det kanske var..

2021-09-08 - Nytt köp och ny investeringsfilosofi?
Portföljen tragglar på i sakta mak och mina insättningar gör inte mycket på totalen men så är det när portföljen har vuxit sig någorlunda stor. Jag gillar film och filmer som rör..

2021-08-16 - Bör man vara försiktigt i dagens marknad?
Desto mer åren går desto mer intresserad blir jag av nationalekonomi. Jag skulle gärna hitta några kvällskurser eller likande för att bredda min kunskap. Min högst amatörmässiga..

2021-07-23 - Sommarinlägg
Även om sommaren mest spenderas i hängmattan har det sedan länge blivit en vana att kolla till portföljen. Just nu går det riktigt bra och portföljen har passerat 2,6 miljoner. Ett nytt bolag..

2021-06-28 - Lämnar Afrika
Det har blivit dags att lämna Afrika och återvända till Sverige. Jag hade ursprungligen ett kontrakt på två år men min förhoppning var alltid att kunna förlänga det ytterligare ett år. Det..

2021-06-22 - Köp, sälj och politik
Det blev en mindre omfördelning i portföljen förra veckan. AT&T fick lämna och likaså LTC. Båda har gått riktigt dåligt och det svider alltid att ta sådana beslut. AT&T hade fin..

2021-06-14 - Nytt delmål uppnått
Det har inte blivit så mycket sparande till portföljen i år och min portfölj har heller inte hängt med den allmäna uppgången. Därför blir jag extra glad när jag nu för första gången..

2021-06-02 - Teknisk hjälp
Något har hänt med min sida och när jag försöker uppdatera mina innehav etc så ser jag bara HTML-kod. Förut har jag alltid kunna skriva helt fritt men något verkar ha hänt och jag vet..

2021-05-30 - Tillbaka på banan
Det var en seglivad parasit som skvalpat runt i magen den senaste månaden. Efter många sjukhusbesök är jag äntligen friskförklarad även om jag inte är helt hundra. Det var skönt och nu är..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 211 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2021 Ekonomi-bloggar.com.