Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster..

Kategorier

Senaste inläggen

Den tysta investeraren
En blogg om investeringar och politik. Jag försöker med ett vanligt arbete och investeringar uppnå någon form av större ekonomisk trygghet.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2023-01-20 - Plan för 2023
Det nya året har tagit sin början och börsen rivstartade med att gå upp cirka 8 %. Ett nytt år innebär nya möjligheter och det ska bli intressant att se hur ekonomin utvecklar sig. Jag tror det..

2023-01-01 - Årskrönika 2022
Då var 2022 avklarat och vilket år det har varit. Krig i Europa, energikris, räntehöjningar och kraftiga börsnedgångar. Jag har en relativt försiktig strategi på börsen där jag för det..

2022-12-27 - Större köp i Handelsbanken
Det är dags för årets sista börsvecka och jag valde att inte ligga på latsidan. Jag gjorde ett något större köp i Handelsbanken. Jag köpte 900 aktier för strax under 106 kr styck. Jag..

2022-12-20 - Fortsätter handla
Börsens dåliga humör håller i sig  och OMXSPI ligger för närvarande på cirka -25 % i år. Jag har ändå fortsatt handla små poster under hela hösten och jag är än så länge nöjd med..

2022-12-16 - Tillbaka i elbristlandet Sverige
Efter en kortare tur utomlands är jag återigen tillbaka på svensk mark. Det är smått tragiskt att befinna sig i ett U-land som har bättre fungerande elförsörjning än Sverige. Det första jag..

2022-12-11 - Omfördelar i portföljen
Avanza meddelade nyligen att nya skatteregler i USA gör att man inte längre kan behålla LP-bolag. Detta medförde att jag under veckan var tvungen att sälja hela mitt innehav i Brookfield..

2022-11-20 - Mina tankar om Castellum
Det blir många tidiga morgnar och sena kvällar när man är iväg och jobbar. Jag har inget problem att jobba lite mer än vanligt men middagarna tar alldeles för lång tid. Det är klart att man..

2022-10-29 - På resande fot
Jag har begett mig ut i vida världen igen för ett relativt kort uppdrag. Den här gången är det i mellanöstern och jag planerar komma hem strax innan julfirandet. Att resa är en del av arbetet..

2022-10-26 - Ökar i T Rowe Price
Eftersom dollarn stärkts under året har jag valt att prioritera sparandet på svenska börsen i min ISK. På andra sidan pölen arbetar däremot mina amerikanska innehav vidare och betalar utdelning..

2022-10-24 - Nytt delmål uppnått
Det var ett tag sedan sist. I januari kom jag över tre miljoner för första gången. Sedan dess har kurserna fallit rejält. Jag har däremot kunna spara mer än vad jag trodde då jag framförallt..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 211 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2023 Ekonomi-bloggar.com.