Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster..

Kategorier

Senaste inläggen

Den tysta investeraren
En blogg om investeringar och politik. Jag försöker med ett vanligt arbete och investeringar uppnå någon form av större ekonomisk trygghet.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2021-04-11 - Har Avanzas private banking spelat ut sin roll?
Jag har väldigt länge drömt om den där tre miljoners gränsen på Avanza. Att kunna titulera sig som private banking kund är inte fy skam. Den stora glädjen har däremot varit de synergieffekter..

2021-04-07 - Första köpet för året
Efter mitt begränsade sparande under första kvartalet var det nu dags att sätta pengarna i arbete. Jag valde att fylla på i Merck & Co. Jag har velat öka under en längre tid och nu blev det..

2021-04-01 - Första kvartalet
Börsen har startat första kvartalet i en rasande fart och även om inte portföljen har hängt med i den takten så har den ändå stadigt klättrat uppåt. Portföljen har nyligen passerat 2,4..

2021-03-21 - Livslön
Jag satt och pratade med en kollega om ekonomi, vilket är extremt ovanligt. Det började egentligen om deklaration och hon tyckte det var konstigt att se ekonomin över hela året eftersom man får..

2021-03-18 - Börsen uppåt portföljen sidleds
Börsen fortsätter trumma på men min portfölj har halkat rejält efter. OMX30 är upp 16 % men min portfölj ligger på en stabil uppgång på cirka 3 %. Jag brukar ofta tänka att man inte ska..

2021-03-06 - Alla dessa jävla judar!
Så har det hänt igen. Ännu en jude har snott en hög chefsposition inom FN. De är överallt judarna. Dessutom är jag ganska övertygad om att de hjälper varandra. Judar anställer bara andra..

2021-02-22 - Hur ska man tänka kring konsumtion beroende på..
Jag sitter och funderar på det här med avkastning och hur man kan se på konsumtion beroende på hur gammal man är.Det finns såklart inte några självklarheter när det kommer till avkastning men..

2021-02-16 - Årsrapporter och utdelningsförslag
Under de gångna veckorna har de flesta av mina innehav haft årsrapporter. Jag tänkte gå igenom några utvalda för att se hur det har gått.Brookfield RP och Brookfield RCBRP och deras avknoppning..

2021-02-09 - Är sparande en generationsfråga?
Sen min pappas bortgång har jag hjälpt min mamma med ekonomin. Min pappa tog hand om allt och min mamma hade i stort sett aldrig betalat en räkning. Eftersom de båda visste att hon skulle bli..

2021-02-02 - Upplevde social press för konsumtion
Nu när jag var hemma i Sverige kände jag för första gången av att jag valt ett, för vissa, annorlunda liv. Då pratar jag inte främst om att jag bor utomlands utan att jag har en mer restriktiv..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 209 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2021 Ekonomi-bloggar.com.