Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster..

Kategorier

Senaste inläggen

Dividend Bomber
Investerar långsiktigt i utdelningsaktier. Har som mål att få en passiv inkomst som är som en normal svensk lön via aktieutdelningar. Gillar långsiktig investeringsmetodik samt direktavkastande aktier. Följ min resa framåt.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2021-05-01 - Utdelningar April
Det är såklart kallt, ruggigt och allmänt djävligt i Sverige. Kort sagt så längtar man litegranna till pensionen i varma Asien. Gärna med infintiypool, bikini och massa iskall öl. Typ. Men..

2021-04-16 - Porföljen över 7 miljoner
En kort stund i morse så manglade börsen på och porföljen tittade över 7 miljoner för första gången. ATH och så vidare. Det är helt galet hur börsen har rullat på i år och det är en..

2021-04-01 - Utdelningar Mars
Det börjar så sakteliga komma lite vårtecken, blommorna i trädgården börjar vakna till liv. Det trodde man inte för en månad sen när det var -22 här i nollåttaområdet på natten. Nåja,..

2021-03-02 - Utdelningar februari
Solen har så sakteliga tittat fram och våren är såklart inte på g. Meeen snart får vi hoppas. Jag är och stutsar på ATH och portföljen är och nosar på 6,3 miljoner i totalvärde. Vi får se..

2021-01-31 - Utdelningar januari
Det var -18 i natt och -15 när jag vaknade. Det är minst sagt krispigt ute i naturen. Det har varit ett rätt turbulent januari på börsmarknaden och då inte minst kriget mellan Gamestop och..

2021-01-19 - Portföljen över sex miljoner
Det tickar tydligen på hyfsat ok. Även om folk med Tesla och EVO i porföljen hade ett otroligt 2020 så har min gubbportfölj idag äntligen rasslat över 6 miljoner i totalvärde. Ett litet..

2021-01-01 - Utdelningar december och liten årssammanfattning
Gott nytt år alla läsare och hoppas att ni haft det trevligt även fast pandemin har släckt ned all rolig verksamhet. Hoppas att vaccinerna funkar bra och att världen kan återgå till ett..

2020-12-27 - Dumpar IBM
December rullar på, det är grått, slaskigt och trist. Lite snö igår dock men det smälte bort direkt… såklart. Det är rätt lugn aktivitet i portföljen eftersom jag inte satt in så..

2020-12-01 - Utdelningar november
Livet dansar på. Jag har jobbat hemma sedan februari och livet är rätt osocialt. Coronakäbblet fortsätter och det blir nog inte mycket kul nästa år heller gissningsvis. Tyvärr. Fotboll?..

2020-11-02 - Utdelningar oktober
Pandemin fortsätter och kommer troligen fortsätta långt in på nästa år. Konsekvenserna för ekonomin kommer troligen att synas mer och mer framöver. Många av bolagen i min porfölj (banker,..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 209 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2021 Ekonomi-bloggar.com.