Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster..

Kategorier

Senaste inläggen

Enkelboning
Fantastiska Farbror Fri (FFF) är en ekonomisk superhjälte tillika familjeman med en fantastisk fru och tre underbara barn. FFF har nyligen gått i pension strax innan sin 40-årsdag. Fantastiska Farbror Fri är utrustad med superkrafter utöver det vanliga inom sparsamt och enkelt leverne.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (46 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2021-10-13 - Utvärdering 2021 - höst kick-off 2021 Del 1 (3)
Förra veckan hade vi vår återkommande gemensamma höst kick-off när vi utvärderar det vi gjort under året som snart har gått och funderar över vad vi vill göra framöver på både kort och..

2021-10-01 - 4-6 ggr bättre betalt som lärare än som..
Känner mig så ohyggligt lyckligt lottad att jag får syssla med exakt det jag vill syssla med. Har skrivit två böcker, får föreläsa några gånger per termin. Dessutom skriver artiklar i..

2021-09-22 - 2 miljoner räcker 4 år ==> 6 miljoner räcker..
Varje gång som vår och andras process mot större ekonomiskt frihet uppmärksammas så kommer också frågorna om matematiken. Sparade vi verkligen 6-7 miljoner på 6 år? Hur mycket hade vi när vi..

2021-09-17 - "Bra att jag slutade jobba för nu har vi ju råd"
Det händer något med perspektiven och attityden hos människor som tar tag i sin ekonomi och därmed sätter sig själva stabilt i förarsätet på sitt eget liv. Helt plötsligt blir ekonomin som..

2021-09-13 - Två största missuppfattningarna om ekonomisk..
Det händer inte så ofta längre men för ett par dagar sedan ringde en journalist från en av våra stora kvällstidningar och ville prata med mig om ekonomiskt frihet. Den förmiddagen hade jag..

2021-09-08 - Önskedröm eller ett mål i..
Förra året studerade jag Design på Leksands folkhögskola. Jag trivdes så himla bra och kände att jag äntligen var på helt rätt plats, det gav mig en hel del självförtroende som lett till..

2021-09-03 - Ska man ens skriva om barnen? - Fredagsfunderingen
För två veckor sedan skrev jag en fredagsfundering där jag berättade om vår son som snart är tonåring som nu börjar har mer åsikter kring vår konsumtion och att han då och då tycker att vi..

2021-08-30 - Bra billig mat - säsong!
Idag är det dags att skriva lite om om vinsterna med att äta i säsong. Bilden ovan tog jag i skogen som ligger bara några hundra meter hemifrån när jag plockade kantareller och lingon som..

2021-08-26 - En fantastisk bok om meningen med landet!
Inlägget innehåller reklamlänkar till Bookbeat (märkt Affiliate) Ibland läser man en bok som man bara måste rekommendera och det här är en av dom. Det känns till och med överflödigt med..

2021-08-20 - Barn och pengar - fredagsfunderingen!
Som framgick av vårt förra inlägg så har vi gjort av med mer pengar den här sommaren än vad vi annars brukar göra när vi är kvar i Sverige. Vi har helt enkelt valt att göra en hel del fler..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 211 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2021 Ekonomi-bloggar.com.