Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster..

Kategorier

Senaste inläggen

Ett friare liv
Nu har vi nått en punkt då provar att hoppa av ekorrhjulet och vår förhoppning är att vi, om vi vill, ska kunna leva utan fast inkomst resten av våra liv. Många pratar om att de vill kunna pensionera sig tidigt och man skulle kunna se det som att det är just det vi gör nu. Å andra sidan är vi båda drivna människor som tycker om att ha saker att göra och vi tror därför inte att vi kommer att gå helt sysslolösa, men det är skönt att känna att det är vi som styr vår tid och våra val.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (2 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-08-25 - #DagensÄventyr: En promenad till Ismantorps borg
Jag har varit på Öland under i stort sett hela mitt liv. Relativt nära vårt hus finns det en fornborg som heter Ismantorps borg. Jag har passerat skyltar till denna borg vid ett stort antal..

2019-08-04 - "Vardagsäventyr": Road trip
Under de senaste åren har vi gjort olika roadtrips för att uppleva nya platser i Sverige och besöka sevärdheter längs vägen. Vi brukar ha en grov plan som vi sedan improviserar utifrån. Vi..

2019-07-02 - Revolut + Apple Pay = sant
Jag vet inte om alla känner till det, men sedan ett tag tillbaka kan man lägga till Revolut kort till Apple Pay för att göra betalningar via iPhone, iPad eller Apple Watch. Jag gillar båda..

2019-06-17 - Staycation
Boendesituationen i Stockholm är inte den allra enklaste men det går ganska enkelt att hyra något i andrahand om man är beredd på att betala. Jag hade kommit överens om att hyra en lägenhet i..

2019-06-11 - Underbara långhelger
Vi har inte uppdaterat bloggen på ett tag och det beror mest på att det har varit fullt upp med jobb och alldeles för lite äventyr, ledighet och frihet. Nu har det varit två veckor i rad där det..

2019-05-04 - Att vara egenföretagare förändrar perspektiv
Det har tyvärr inte varit så mycket aktivitet här på bloggen på sistone och det beror mest på att jag jobbar på och inte hinner med så mycket som jag önskar. Som en del läsare vet driver jag..

2019-03-31 - Mina tankar kring Swedbank
Det har varit väldigt mycket media och diskussioner om Swedbank de senaste veckorna. Det började med att Bill Browder kom med information och sedan sände Uppdrag Granskning ett program där man..

2019-03-17 - Hur mycket tid tar ett jobb egentligen?
Jag har funderat på det här inlägget under en längre tid men det har aldrig riktigt blivit av tidigare. För någon vecka sedan var det en gäst i podcasten ChooseFI som tog upp samma ämne och..

2019-03-03 - Intressanta samtal, poddar och möten
Som de flesta läsare vet är vi tillbaka i ekorrhjulet under en period och perioden blir lite längre än vad vi från början planerade. I veckan kommer jag att förlänga mitt konsultuppdrag och..

2019-02-02 - Spännande tider
Nu har vi kommit en bit in i rapportperioden och många rapporter har varit ganska bra, lite bättre än vad många hade förväntat sig. De flesta bolag som vi äger har föreslagit höjda..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 211 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2023 Ekonomi-bloggar.com.