Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster..

Kategorier

Senaste inläggen

Fattigbonddräng
Om en bonddräng som börjat plöja ner sitt sparande på börsen, i fonder och räntekonton. För att skörda som han sår...får se hur det går.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (7 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2023-03-18 - Februari rapporten
Fattigbonddräng är sent ute som vanligt med att skriva ner månadsrapporten på bloggen. Denna gången beror det mest på lathet och olust. Det händer inte så värst mycket intressant att skriva..

2023-02-15 - Hålla hygienen är en dyr historia
Fattigbonddräng har sedan barnsben fått lära sig vikten av att hålla en god handhygien. Det är viktigt för att inte sprida bakterier och annat otyg runt omkring sig och även i sig. För rent..

2023-02-04 - Januari-23
Minsann! Så lyckades Fattigbonddräng att överleva ytterligare en månad. Månaden var dessutom januari, vilket ska vara den fattigaste, tyngsta och mest ångestfyllda månaden av de alla. I alla..

2023-01-01 - Månadsrapport och årsrapport
Så var det nytt år igen, god fortsättning på er alla, eller det fåtal som läser här. Det är lite intressant det där med nytt år, allt gammalt ska sopas undan och nya friska tag skall tas...

2022-12-02 - Månadsrapport November-22
Då var det dags att försöka plita ned, vad Fattigbonddräng ställt till med i ekonomisk väg under november. Det var även denna månad något sparsamt sparande, med endast sex tusenlappar. Men..

2022-11-26 - Inte så ofta
Det hör inte till vanligheten att Fattigbonddräng säljer något av sina innehav. Men det har hänt och nu har det minsann hänt igen. Denna gång är det Unlimited Travel Group som får lämna..

2022-11-06 - Oktober-22
Fattigbonddräng ligger nog illa till i FIRE kretsar, den så viktiga sparkvoten är fortfarande på låga 33%. Så även i oktober fick portföljen endast fem tusenlappar och banksparandet en endaste..

2022-10-02 - Fattigbonddrängs Q3 året 2022
Det går utför med värdet på Fattigbonddrängs portfölj. Det kan ju tyckas lite tråkigt, jobbigt och rent av lite sorgset för de flesta aktiesparare som ser värdet sjunka på sina bolag. Men nu..

2022-07-07 - Månadsrapport juni-22
Halva året har passerat och vi går återigen mot mörkare tider. Inte bara vad gäller dygnets ljusa timmar utan även gällande börsens humör, kriget i Jemen fortsätter och är nu inne på sitt..

2022-06-12 - Månadsrapport maj-22
 Jo, visst är det ett tag sedan maj tog slut, men Fattigbonddräng har nog aldrig varit först med något och inte heller med att skriva månadsrapporter. Men nu så blir det månadsrapport. Det..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 211 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2023 Ekonomi-bloggar.com.