Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster..

Kategorier

Senaste inläggen

Fermentum vitae
Att skapa sig ett liv där dröm kan bli verklighet är mångas önskan. Detta är mitt försök att uppnå det. Jag är varken utbildad ekonom eller högskolebeläst vad gäller investeringar. Jag är en "avarge joe" som sedan 2012 funnit och blivit frälst i investeringsvärlden. Mitt mål är att vid 40 års ålder kunna finansiera 50 % mitt leverne med aktier/utdelningar!Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (1 röst)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2021-04-16 - Ömsom enkelhet, ömsom komplexitet - varför?
Jag har tidigare skrivit om enkelhet relativt dess motsats, dvs. komplexitet. Begrepp och modeller såsom "Keep It Simple Stupid" (KISS) har diskuterats, men inte fullt ut ingående. Idag, fredag..

2021-04-14 - Follow the founder?
 Pilotskolan är något som de flesta torde veta vad det står för och det positiva(?) med det - det betyder att ledning och styrelse äger många aktier och således "sitter med på planet"...

2021-04-08 - ESG - when it suits You(?)
 Environmental Social and (Corporate) Governance. Jag tror det är få, om ens någon, som inte har stött på detta begrepp de senaste 2-3 åren. Ömsom talas det om en ESG-bubbla, ömsom att..

2021-04-04 - Never go...
 Ju fler år som hinner att passera från 2008, desto färre kommer nog känna till en helt okej film med namnet "Tropic Thunder", där Ben stiller, Robert Downey Jr, Tom Cruise m.fl. tar sig an..

2021-04-01 - Förebilder
 kaffa dig en förebild/flera förbilder och lär dig av dem. Se, lyssna och införliva för att sedan exekvera. Ta det bästa och implementera detta med det som du redan har och som du bedömer..

2021-03-29 - Vänligen lyssna!
Beträffande historia i allmänhet, men människans i synnerhet finns mycket att säga. Jag tror att vi är många (alla?) som är benägna att hålla med i att det finns inte bara en gnutta, utan..

2021-03-26 - Vikten av ödmjukhet
 Något jag alltid är noga med är att påminna mig själv om att vara ödmjuk. Ödmjuk inför andra, men framför allt mig själv. Jag vet vilka styrkor jag besitter och jag vet vilka svagheter..

2021-03-23 - Keep it simple
Jag vill börja detta inlägg med att berätta att NU finns Mer Börspsykologi att köpa på bland annat Adlibris, Bokus och Akademibokhandeln. Jag vill tacka..

2021-03-19 - MER Börspsykologi
Det är nu nästa exakt på dagen som min första bok om börspsykologi - Börspsykologi - så blir du en bättre investerare - såg dagens ljus. Lika hemskt som passande kom den i ett av de..

2021-03-15 - Optimism övertrumfar ALLTID
 Jag har gång på gång återkommit till vikten av att läsa och att läsa brett. Jag blir alltid glad när jag hör, ser och får mig berättat om hur såväl elever som nära och bekanta..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 209 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2021 Ekonomi-bloggar.com.