Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster..

Kategorier

Senaste inläggen

Fermentum vitae
Att skapa sig ett liv där dröm kan bli verklighet är mångas önskan. Detta är mitt försök att uppnå det. Jag är varken utbildad ekonom eller högskolebeläst vad gäller investeringar. Jag är en "avarge joe" som sedan 2012 funnit och blivit frälst i investeringsvärlden. Mitt mål är att vid 40 års ålder kunna finansiera 50 % mitt leverne med aktier/utdelningar!Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (1 röst)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2021-01-19 - Friskvårdsbidrag & gymkedjor
 Det är smått komiskt och mer tragiskt - således tragikomiskt, att svenskar tenderar att bli större, kraftigare och fetare trots att vi ofta anser oss vara så hurtiga att..

2021-01-14 - Finansbloggarnas utbud - vad lockar/lockar inte?
Antalet bloggare har de senaste åren, i takt med börsen frammarsch, vuxit och allt fler tycks dels ha fått upp ögonen för sparande och investeringar, dels känt och upplevt ett behov samt det..

2021-01-13 - Investera i Empire State Building?
 Empire State Building är en skyskrapa och kontorsbyggnad i korsningen Fifth Avenue och 34th West Street på Manhattan i New York. Den började uppföras samma år som den hemska börskraschen..

2021-01-08 - Staten kommer tvingas att välja - är du vinnare..
 Det vi har fått se i USA och då inte bara om det hemska som hände den 6/1, då anhängare till Donald Trump forcerade sig in i kongresshuset, utan det finns att se såväl i Norden som i..

2021-01-06 - Coronasäkrat? Okej, men...
 Jag har läst hur många har "corona-säkrat" sin portfölj genom att göra sig av med bolag som har presterat mindre bra sedan mars 2020 (eller har det mer varit att aktien så inte..

2021-01-03 - Bokslut 2020
Att säga att alla som 2020 presterade en positiv avkastning mätt i tresiffriga procenttal hade tur är fullt ut inte en rättvis sanning, för om dessa har varit medvetna om värderingarna, men..

2021-01-01 - Recency bias, erfarenhet och morgondagen
Tid relativt människans minneskapacitet kan ibland vara en farlig kombination. Vad som är än mer farligt för människan är envar individs brist på erfarenhet. Mycket kan man läsa sig till, men..

2020-12-30 - Kaffesumpen om 2021
 Ett år ska snart ändas och ett nytt påbörjas - The king is dead, long live the king. Detta år kommer att gå till historieböckerna och jag tror få av oss, om ens någon, verkligen..

2020-12-28 - Vinnarens förbannelse
 Ömsom som delägare, ömsom som "vanlig Svensson" är det intressant att se hur SBB:s Ilija och Castellums Saxborn beter sig frågan gällande det norska fastighetsbolaget Entra. Därtill har..

2020-12-22 - Den bästa av julklappar. God jul!
 I en tid som karaktäriseras av självförverkligande så extremt att humanisterna under renässansen skulle bli gröna av avund är det idag inte en fråga, ty det är en självklarhet; du som..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 206 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2021 Ekonomi-bloggar.com.