Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster..

Kategorier

Senaste inläggen

Finansmamman
Följ mina aktieplaceringar,som slagit index flera år i rad.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (7 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2017-01-11 - Allt har ett slut
Det har varit en lång och skön julhelg. Nu tar vardagen vid igen och ett nytt börsår ligger framför oss, spännande!Under helgen har jag tagit beslutet att lägga ned bloggen på grund av..

2016-12-18 - Streaming är framtiden
Planeringen är klar inför årsskiftet, en del förlustkryddor har åkt ur portföljen och använts till kvittning mot vinster. En del kommer jag att köpa tillbaka vid senare tillfälle.Skönt att..

2016-12-10 - Möblerar om i portföljen
I december brukar jag titta över portföljen för eventuella justeringar inför årsskiftet, om det finns förluster som går att kvitta mot vinster. Den som har ISK behöver inte bekymra sig om..

2016-12-01 - Svårnavigerat för aktieplacerare
I föregående blogginlägg skrev jag om mina funderingar runt Hexatronic och vad alla insiderförsäljningar kunde betyda. Sen dess har bolaget fått en stor order på fiberoptisk sjökabel och en..

2016-11-22 - Otydlig anledning inför split
En av mina kryddor BIMobject ska genomföra en split 2:1, alltså en aktie ger två aktier. Jag blev förvånad, kursen står runt 30 kronor och det hör inte till vanligheterna att bolagen splittar..

2016-11-16 - Ännu ett bolag till börsen
För ett par veckor sedan bjöd Didner & Gerge in till informationskväll i Uppsala. Vi fick en kortare genomgång av fondbolagets förvaltarfilosofi och en presentation av fonderna. Under många..

2016-11-09 - Allt blir inte som man tror
Idag har allt kretsat runt det amerikanska valet och kommer säkert att göra så en lång tid framöver. Jag hade hoppats på ett annat valresultat, men jag är inte förvånad, det blåser nya..

2016-11-01 - Våldsam vd-vurpa
Oj, oj, vilken chock! Hexagons vd frihetsberövad och misstänkt för insiderhandel i Next Biometrics, veckan kunde ha börjat bättre.Det hör ju inte till vanligheterna att en vd häktas, jag utgår..

2016-10-26 - Sverige täcks av fiber
Jag fortsätter på ämnet Fortnox. Idag meddelar bolaget att en ny vd har utsetts, med "gedigen erfarenhet från internationella digitala affärer". Betyder det att en internationell expansion står..

2016-10-18 - Veckan startar över förväntan
Jag har varit en sväng till USA och hälsat på dottern. Tänk att hon snart är klar med studierna, när hon åkte tyckte jag det kändes som en oändligt lång tid hon skulle vara borta, nu har det..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 211 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2023 Ekonomi-bloggar.com.