Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster..

Kategorier

Senaste inläggen

Finansmyrans blogg
Mina tankar om min portfölj, aktier och börsen!Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2018-12-09 - Mycket snack och litet verkstad...
Två månader utan något blogg-inlägg från Finansmyran korrelerar väl med en fallande börs! Efter en väldigt bra start på året så har nu SIX 30 returnindex passerat Finansmyrans..

2018-10-06 - Portföljen mår som Finansmyran!
I förra inlägget så sågade Finansmyran Betsson. Får ta tillbaka lite eftersom utbetalningen gick nästa bankdag. Förmodligen sämre än en del branschkollegor, men ärligt talat, hur kan direkt..

2018-09-17 - Hedgat Betsson (test av site)
Till fotbolls-VM fick Finansmyran 50 kr gratisspel från Unibet. Finansmyran lyckades hålla liv i dem ganska länge! Kände lite halvt tristess i helgen - med en anländande mancold - och gjorde en..

2018-09-08 - Ständigt denna marknad...
Just som Finansmyran trodde att karusellen nått sitt klimax så lades det in en växel till. Tjoflöjt vad det var drag i portföljen! Tyvärr slutade denna veckan i en rejäl..

2018-09-01 - Finansmyran blir åksjuk...
Volatilitet övergår till berg-och-dal-bana. Liseberg har en ny fantastik åkattraktion! Finansmyran tänker inte åka den, men i nuläget känns Finansmyrans portfölj all-over-the place! Även..

2018-08-26 - Hamnat efter index...
Finansmyrans portfölj fortsätter att vara volatil! Fritt översatt betyder det att valfria aktier faller med ojämna mellanrum. Veckan som gick var det Starbreeze tur att återigen gå under 8 kr!..

2018-08-17 - Guldet blev till sand!
Hade Finansmyran haft mycket resurser och kunnat äga ett 50-tal innehav så hade det varit svårt att inte göra vinster på den volatila börsen. Givetvis kryddas det med förluster, men de behöver..

2018-08-10 - Med en knuff över kanten!
Det är inte var dag man får fira om man går i Finansmyrans skor! Idag passerades en ny milstolpe (även om decimalerna ska justeras efter uppdaterade valutakurser i natt), nämligen 400.000 kr. Det..

2018-07-20 - Finansmyran, hallå, hallå!
Finansmyran inser att ett blogginlägg varannan månad inte är någon särskilt hög aktivitet! Det har varit mycket att göra både privat och på jobbet och såväl portfölj som blogg har fått..

2018-06-07 - Portfölj på steroider
Finansmyran firade precis 350tkr och vips var portföljen uppe över 400tkr och vände! Finansmyran ligger tung i Paradox och hade tänkt att skala ner 25% av innehavet innan den förväntade rekylen..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 211 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2023 Ekonomi-bloggar.com.