Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster..

Kategorier

Senaste inläggen

Fondanalys
Sveriges bästa ekonomiblogg om investeringar, entreprenörsskap och företagande samt crowdfunding av onoterade bolagSätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (5 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2020-07-30 - Att investera i försäkringsbolag
Stora försäkringsbolag har generellt en stadig utveckling och generösa utdelningar. Även under naturkatastrofer och pandemier – som i mångt och mycket är..

2020-07-28 - Spara i aktier - en stark trend, eller?
Att låna eller spara pengar – två sidor av samma mynt eller mer som tes och antites? Vi vet att svensken lånar allt mer pengar. Bolånen utgör merparten av våra..

2020-07-15 - Smartare köpbeslut med Shoppa Lagom
Kreditkort, snabblån, delbetalningar… det är väldigt lätt att shoppa för lånade pengar eller att köpa för lite mer än vad man hade tänkt sig..

2020-07-01 - Solkraft och kärnkraft - ja tack!
Vi har en rejäl värmebölja just nu. Trots detta så eldar vi olja i Karlshamns oljekraftverk, och vi även importerar el. Varför detta? Jo, vi har Miljöpartiet i..

2020-06-02 - 5 fördelar och nackdelar med fondrobotar och..
En fondrobot eller robotrådgivare är en mjukvara som automatiserat men personligt tar hand om ditt sparande och dina investeringar, genom att utifrån dina egna preferenser rekommendera..

2020-05-26 - Rich Dad Poor Dad och min vän snickaren
Robert Kiyosaki skrev för många år sedan en bok som heter Rich Dad Poor Dad. Det är en bok som på ett enkelt sätt förklarar relationerna mellan inkomster och..

2020-05-13 - Våra politiska partier - sammanfattade!
Roade mig att försöka sammanfatta våra politiska partier (begränsar mig till de som sitter i Riksdagen idag) med en eller två meningar. Inte så lätt, men ganska..

2020-05-07 - Hur investerar man under en pandemi?
Världens ekonomier drabbas hårt av coronapandemin. EU kallar det för värsta krisen hittills och räknar med ett BNP-ras på 7,4 procent i år. Arbetslösheten..

2020-05-01 - 5 anledningar till varför du bör spara på..
När det skakar på börsen är det många som tappar intresset – eller hoppet. Då är det viktigare än någonsin att se börsen i ett större..

2020-04-23 - 10 frågor till en smslån-affiliate
Fondanalys.se träffar Simon Nyström över en kopp kaffe för att prata lite om affiliatebranschen. Just nischen smslån är en lukrativ, men ganska så svår del all..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 202 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2020 Ekonomi-bloggar.com.