Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster..

Kategorier

Senaste inläggen

Fondanalys
Sveriges bästa ekonomiblogg om investeringar, entreprenörsskap och företagande samt crowdfunding av onoterade bolagSätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (5 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2021-03-30 - Räntenivåer på svenska kreditkort: vi granskar..
Ränta och kreditkort går som bekant hand i hand. Trots detta råder det en utbredd oklarhet bland den svenska befolkningen om vad räntan egentligen innebär och vad som styr..

2021-03-27 - Aktiefond: placera smart och låt andra göra..
Att investera i fonder kan generellt vara en god idé för att skapa ett sparande med balanserad risk, men samtidigt kan också avkastning bli låg. Riskbelöningen är..

2021-03-25 - Att hitta en fördel
Det här blir nog ett rörigt inlägg, men jag tror att några kan ha intresse av det. Oavsett om vi tittar på aktiemarknaden, inom näringslivet, på pokerbordet eller..

2021-03-24 - Kontokredit: en praktisk finansieringslösning..
Det är ganska lätt att hamna i en ekonomisk knipa och är något som händer många av oss under perioder i livet. Oväntade utgifter, uppsägningar och sjukdomar kan..

2021-03-19 - Det blåser upp till storm på Pepins
På kort tid har två bolag köpts upp som varit ”noterade” på Pepins. SuperFruit för en månad sedan, och nu i dagarna Urban Green. En liten ”storm i ett..

2021-03-17 - Checklista vid investeringar i startups
Det kommer säkert inte som någon överraskning för mina trogna läsare att jag gillar att investera i onoterade bolag. Men vad jag tycker är ännu roligare är att..

2021-02-27 - Vad var det jag sa...
För ganska exakt ett år skrev jag, ang LoHiLo och Superfruit: Jag nås nu av nyheten att Pepinsbolaget Superfruit numera delar kontor och showroom i Vasastan i Stockholm med Lohilo..

2021-02-26 - Det är lättare att få finansiering för..
Aktiebolag har många finansieringsalternativ och det går både att låna från storbanker och andra långivare. Det är i regel enklare för aktiebolag att få..

2021-02-25 - Allt fler svenskar väljer att investera sina..
Intresset för att investera har ökat markant den senaste tiden. En stor orsak till detta är den pandemin vi befinner oss i, ihop med att allt flera blir upplysta om att det helt enkelt..

2021-02-24 - Så kan ett samlingslån hjälpa dig att spara..
Konsumtionslånen ökar kraftigt i Sverige och med det även hushållens sammanlagda skulder. På bara tio års tid har skulder för konsumtion ökat med hela 10..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 209 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2021 Ekonomi-bloggar.com.