Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster..

Kategorier

Senaste inläggen

Fondanalys
Sveriges bästa ekonomiblogg om investeringar, entreprenörsskap och företagande samt crowdfunding av onoterade bolagSätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (5 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2021-12-28 - Tre enkla sätt att öka din säkerhet online
Jag brukar ha nyårshelgen som ”stora lösenordsbytarhelgen” där jag byter lösenord på alla sajter (jag kommer ihåg) som inte har automatiska bytesintervall...

2021-12-23 - Företagsanalys: Hur värderar investerare ett..
Rätt investerare kan ge en mängd fördelar utöver de pengar de ger till företag – från tillgång till deras professionella nätverk till välgrundade..

2021-12-15 - Vad är Ethereum 2.0?
Anhängare av Bitcoin hävdar att Bitcoins huvudsakliga uppgift är ”store of value” och försäkring mot inflation. Ethereum å andra sidan är designad..

2021-11-11 - Diversifiering - att sprida och minska risken i..
Att investera i aktier är något som de flesta kan dra nytta av på sikt. Oavsett hur kunnig man är, hur mycket pengar man har och hur stort intresse man har för ämnet..

2021-10-27 - Investering på gång? Så tar du reda på värdet..
Stirrar du dig blind på marknadsvärdet inför en försäljning eller investering? Marknadsvärdet anger egentligen bara vad en köpare är villig att betala och..

2021-10-21 - Köpa Bitcoin - så funkar det
Hur gör man för att köpa Bitcoin? Som vi tidigare skrivit så är Bitcoin och Ethereum ett spännande tillgångsslag som vi gärna ser i vår portfölj. Det..

2021-10-19 - Finns det snabblån med låg ränta?
Snabblån har ett rykte om sig att vara ett dyrt lån, men är det verkligen så dyrt och vad är en normal ränta på ett snabblån? Vi försöker reda ut vad..

2021-10-10 - 4 skillnader mellan att investera i småbolag och..
Att investera i småbolag är roligt och kan dessutom bli lönsamt. Är du med tidigt kan du ha möjlighet att uppleva en resa uppåt utan motstycke. Det kräver dock en..

2021-10-08 - Tjäna pengar online
Nej, det här är inget inlägg om hur du ska spela på casino, handla med aktier eller binära optioner eller liknande för att tjäna pengar online. Det är i..

2021-09-26 - Ledarskap och högt värderade bolag
Har ledarskapet i ett bolag någon betydelse när man värderar företaget? Behöver man titta lite under ytan för att bättre förstå hur ett företag kan..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 211 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2022 Ekonomi-bloggar.com.