Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster..

Kategorier

Senaste inläggen

Frihetsmaskinen
Jag har idag ett helt annat och mycket mer konkret mål än tidigare. Mitt mål är att bygga upp en frihetsmaskin och vara helt fri att göra vad jag vill. Jag har kommit en bra bit på vägen och arbetar idag ca: 50% och spenderar den andra halvan med allt som jag tycker är roligt här i livet.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (6 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2020-12-04 - Handelsbanken Hållbar Energi - Avkastning över..
Igår veckan jag in ytterligare en fond med hållbarhetsfokus i portföljen, Handelsbanken Hållbar Energi A1. Den här gången blev köpet hos Avanza eftersom SAVR inte har den här fonden och summan..

2020-12-01 - Proethos Fond - Köpa hos Avanza eller SAVR?
Idag köpte jag in Proethos Fond i min portfölj framtidsportföljen som jag har hos SAVR. Jag har allt mitt övriga sparande hos Avanza, men väljer att köpa Proethos tillsammans med de övriga..

2020-11-29 - Framtidsportföljen - Min nya fond-portfölj med..
I veckan har jag dragit igång en helt ny portfölj med fokus på tillväxt, jag kallar den framtidsportföljen. Planen är att den enbart ska bestå av fonder med hyffsat hög risk och därmed..

2020-11-29 - Framtidsportföljen - Min nya fond-portfölj med..
I veckan har jag dragit igång en helt ny portfölj med fokus på tillväxt, jag kallar den framtidsportföljen. Planen är att den enbart ska bestå av fonder med hyffsat hög risk och därmed..

2020-11-25 - Avanza Småbolag By Skoglund - En billig..
Idag lanserade Avanza en Ny fond, Avanza Småbolag By Skoglund. Många har efterfrågat just en småbolagsfond och det här känns som ett steg att göra kunderna nöjda och utöka med ännu fler egna..

2020-11-23 - Swedbank Robur Ny Teknik - Innehav & framtid
Swedbank Robur Ny teknik är en fond jag har ägt från och till under min sparkarriär och faktiskt haft ett tag de senaste åren men en väldigt liten andel av portföljen. Tanken är att ändra på..

2020-11-20 - Swedbank Robur Technology - Ny fond i portföljen
Idag tog jag in en ny fond i portföljen, nämligen Swedbank Robur Technology A. Det här är ett steg i min "förenkling" av portföljen där jag ökar upp i fonder och skär av enskilda innehav som..

2020-11-08 - Hur är det att vara ekonomiskt fri? - Jag svarar..
Nu har det gått ett halvår sedan jag droppade av ekorrhjulet helt och jag har hunnit få en ganska bra känsla på det nya livet. Jag bad er ställa frågor ni hade till mig, det har kommit många..

2020-10-23 - Länsförsäkringar fastighetsfond A - Innehav &..
Idag kollade jag lite på fonden länsförsäkringar fastighetsfond A, en aktivt förvaltad fond vars innehav består av nordiska fastighets- och byggbolag. Jag gillar ju fastighetsaktier och den här..

2020-10-21 - Investera 200.000kr - Tips om du ska investera i..
Jag fick en fråga på mail om hur man ska investera 200.000kr, alltså hur jag hade gjort. Som vanligt vill jag vara tydlig att jag inte ger rådgivning utan här delar jag bara med mig av mina egna..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 208 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2021 Ekonomi-bloggar.com.