Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster..

Kategorier

Senaste inläggen

Frihetviautdelning
Jag är en medelåldersman mellan 30-40 som av många utomstående förmodligen anses vara rik. Vad rik innebär går jag inte in på i detalj men summerat kan man säga att jag har "höga inkomster och höga utgifter".

Jag bor "själv" i en stor 4:a (96kvm) men har en sambo som av olika anledningar för tillfället inte bidrar med något rent ekonomisk. Dessutom har jag 2 katter, ett stort teknik-intresse och är rejält intresserad av "hemmabio" och film/tv-serier överlag.

Jobbar inom IT-Branschen och kanske inte helt oväntat som IT-Konsult. Jag är specialiserad på nätverk och säkerhet och är verksam inom en större aktör i branschen. Det innebär snabba förändringar och en hel del resor, höga krav med tighta deadlines och hög stressfaktor.

IT-Branschen är ju för övrigt den bransch med flest personer som blir deprimerade eller upplever stressrelaterade symptom p.g.a helt galet höga förväntningar generellt! Jag har själv varit hemma i periodet då det helt enkelt inte går att hantera den stress som existerar dag-in-och-dag-ut.

Summerat kan man helt enkelt säga att jag är trött på att fortsätta i samma cykler månad efter månad trots att det är välbetalt!Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2021-04-16 - Stop Loss på Kindred & Svolder - dyra nu
Som många andra har jag också funderat i hur man skall låsa hem vinsten med tanke på den makalösa uppgången vi sett på senare tid. Alla varningsklockor ringer hos mig och det är inte rimligt..

2021-03-03 - Autoliv och Orkla UT - Mer investment, Axfood och..
Portföljen når nya mål hela tiden och jag tycker att det tuffar på trots marknadens volatila svängningar. Jag har inte haft tid att skriva särskilt mycket uppdateringar p.g.a jobb, resor,..

2020-12-31 - Andra året summeras som godkänt men inte mer!
2018: Äntligen blir börsen billigare2019: USCH vad dyr börsen känns nu2020: Andra året summeras som godkänt men inte mer!I stort sett varenda person överlever, men Sverige blir kommunistiskt..

2020-09-26 - 2 år senare - mycket som hänt
Som rubriken lyder så började den här bloggen någon gång i September 2018. Startkapitalet på 250.000:- började jag skriva om från 2018-09-01. Första inlägget skrevs den 27:e September. Idag..

2020-08-26 - Ett steg i rätt riktning - Äntligen!
Rubriken är något missvisande, men den syftar på att Isabella Lövin äntligen har avgått från regeringen! Inte en dag för sent om du frågar mig. Nu får alla som bryr sig om Sveriges framtid..

2020-08-01 - Betydligt sämre än Index
Det har inte blivit så många uppdateringar på senare tid. Jag har varit extremt upptagen med jobb och privata ärenden som tar allt fokus. Det kanske blir bättre framöver, kanske inte. Just nu..

2020-06-08 - Nytt mål - 550.000:- portföljvärde
Jag skrev igår att det inte krävdes mycket för att nå nästa mål i portföljen och idag gick den över 550.000:- i värde totalt. Senaste uppdateringen var på 500.000:- och det tog ca 5..

2020-06-06 - Fin avkastning på bottenfiske
Jag har köpt en hel del under den s.k "krisen" men jag har faktiskt inte hoppat på tåget inom resebranschen som många andra. Själv satsade jag på Olje och Energi-branschen och även..

2020-05-23 - Utländska innehav har varit stabila hittills
Jag har vid det här laget troligen skrivit spaltmeter om vad jag tycker om våra svenska politikers pekpinne-politik och det finns egentligen bara en sak att göra för att motverka det. Sluta..

2020-05-22 - Socialismens baksida syns nu
Information om min portfölj finnes längst ned. Uppdateringen rör främst en ökad belåningsgrad, resten är politiskt vinklad!Det här skulle kunna bli ett ganska långt politiskt inlägg men det..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 211 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2023 Ekonomi-bloggar.com.