Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster..

Kategorier

Senaste inläggen

Fundamentalanalysbloggen
Inriktningen på bloggen är fundamentalanalys/value investment i allmänhet. Inläggen handlar oftast om en viss företeelse, ett nyckeltals betydelse, varför jag tror på ett visst företag o.s.v.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (11 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2020-01-02 - Lärdomar från 2019
År 2019 inleddes i moll men slutade i dur för mig som jag skrivit om på Tradingportalen (den andra delen publiceras i morgon). Lärorikt är väl det ord som passar bäst för att sammanfatta..

2020-01-02 - Inlägg på Tradingportalen
Här är ett urval av de mest lästa krönikorna jag har publicerat på Tradingportalen den senaste tiden:Allt du behöver veta om livecasinoNaturligtvis stiger börsenGå inte i utdelningsfällanUSA..

2019-09-30 - Inlägg på Tradingportalen
Dessvärre sankas ofta tiden att skriva nya inlägg på bloggen men jag hoppas att ni som tycker om att läsa den även läser mina inlägg på Tradingportalen. Mina krönikor publiceras varje..

2019-07-16 - Inför EVO:s rapport
För den som följt Evolution Gaming några år märks det att ledningen med senaste årets framgångar vågar guida mer optimistiskt än mot för något år sedan. Deras marginalguidning förra året..

2019-04-15 - Disney vs Netflix
Alla vill vara med och rapportera när man tror att man ser de första tecknen på ett skifte på marknaden. Många är de dominanta företag som har fallit från sin piedestal efter att någon..

2019-04-01 - Tjänsteföretaget Apple
Apple visade i förra veckan som bekant upp sina nya tjänster för världen. Det går som vanligt inte att klaga på publiciteten när Apple lanserar nyheter, men det känns lite som att många..

2019-02-25 - Intervju med Hernö Gins grundare Jon Hillgren
När jag ringde upp Jon Hillgren, VD och grundare av Hernö Gin var det en mycket belåten man som svarade. Troligen framförallt för att man nu släppt helårsrapporten som visar en fortsatt..

2019-02-19 - Evolution Gaming dundrar på
I torsdags morse var det dags igen för Evolution Gaming att visa korten och de var en vacker syn även denna gång. Hur man än vänder och vrider på siffrorna och utsikterna som presenterades är..

2019-02-07 - Catena Medias Q4:a
Catena Media är ett bolag vars verksamhet fortfarande på många sätt är under uppbyggnad. Mest av allt stämmer detta förstås på den amerikanska verksamheten som det senaste halvåret har fått..

2019-01-30 - LVMH lyckas som ingen annan
LVMH rapporterade igår och siffrorna var i vanlig ordning väldigt fina. Oron för Kina möttes med tydliga besked om att man säljer mer än någonsin på den kinesiska marknaden och VD/huvudägren..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 211 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2023 Ekonomi-bloggar.com.