Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster..

Kategorier

Senaste inläggen

Investera i livet
Vi har nu insett att det är dags att skriva ett nytt kapitel i våra liv, där vi fokuserar på ett hållbart leverne, ett sätt att leva som gör oss lyckliga, samt på att trygga vår och den kommande generationens framtid. Vi hoppas att ni ska vilja följa oss på denna resa.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2018-05-30 - Åren går - drömmen består
Till en början skapades bloggen för att kunna gå tillbaka och se hur resan utvecklas över tid och förhoppningsvis inspirera andra. Igår kväll tog jag mig tiden att gå tillbaka och läsa en del..

2017-01-27 - Ännu ett år har gått
Det har gått exakt ett år sedan förra inlägget. Även om ambitionen är att skriva mer frekvent så har det helt enkelt inte blivit av. Tiden räcker inte till för allt så det har blivit att..

2016-01-27 - Uppdatering portfölj
Det går lång tid mellan inläggen nu. Anledningen är främst att tiden går åt till huset vi köpt i höstas. Investeringarna och själva målet kvarstår dock och vi är desto mer motiverade att..

2015-07-18 - (saknar titel)
Tänkte skriva en lite mer utförlig portföljuppdatering och mina tankar om dagens börs. Själva anledningen till att vi sålde av en del bolag som har haft en längre tid, är att vi..

2015-05-20 - Status EK
Känner att det är dags för ett inlägg där jag kan skriva av mig lite och sammanfatta aktuell status på ekonomi. Jag valde att sälja av allt som har med Vardia att göra. Aktierna såldes när..

2015-04-29 - 40% av portföljen
Starbreeze har redan tidigare varit en förhållandevis stor post i portföljen. Trots det valde jag att utöka innehavet med 35% i mitten på mars till en kurs på 7,10 kr. Starbreeze är det bolaget..

2015-04-28 - Årets lönerevision klar
Då var årets lönerevision klar. Jag personligen är inte helt nöjd och även min chef lovade mig en större ökning under lönesamtalet än vad det faktiskt blev. Det tog stopp högre upp i..

2015-04-27 - Info från Vardia
Då var det dags för information från Vardia. En ny VD har tillträdd och emissionsbeloppet har ökats. Inget direkt oväntad att beloppet höjdes då det krävs mer pengar när man ska växa så..

2015-03-01 - För många ägg i samma korg?
Efter att EK under februari återigen har tagit sig över tidigare ATH tänkte jag sammanfatta tillgångarna idag. Med anledningen av Vardias ”sena” rapport kommer jag dock avvakta med..

2015-01-03 - (saknar titel)
Året har gått fort och det märks extra tydligt när man ser hur fort barnen bli äldre. Sparandet får anses varit rimligt med tanke på att en i hushållet varit föräldraledig hela året och..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 211 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2023 Ekonomi-bloggar.com.