Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster..

Kategorier

Senaste inläggen

Investera-pengar
Följ min väg till ekonomiskt oberoende, ett liv i frihet. En blogg om investeringar i aktier och andra tillgångsslag, trading, privatekonomi, samhälle / politik, humor.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (1 röst)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2023-01-27 - Wealth builder
Bara en sådan sak som att mer än vart tionde svensk idag sparar i någon av de framgångsrika fonderna hos Spiltan Fonder. Det säger en del om vilka framgångsrika verksamheter som finns inom..

2022-12-12 - Dröm eller plan?
Denna blogg är inte helt död, även om folk kanske tror det. Däremot har annat i livet kommit emellan och mitt behov av att skriva ned tankar har fått ge utrymme för annat. Nu fick jag dock ett..

2022-08-21 - Bara ett påhittat problem - Magdalena ?
Det är snart val i Sverige, så om du inte har gjort det tidigare så är det med andra ord dags att stänga av tv, radio samt sluta läsa all media. Detta för att undgå att ens ta del av alla..

2022-07-23 - Medial hjärntvätt pågår
När jag var liten så trodde jag på tomten. Jag trodde också att media var dit man vände sig för att söka fakta. Efterhand såg dock även jag ett mönster, vilket började med att varje gång..

2022-07-20 - Livet, börsen och allting
Vad vore en sommar utan några läste böcker och lite bildning? Själv har jag just läst nedan bok. Det var ett tämligen filosofiskt innehåll i den här boken får jag säga. Nästan svårt att se..

2022-07-08 - Risk Intelligence
En läsare undrade hur det går med Risk Intelligence. Jo, jag är ju själv tålmodig så det mindre innehavet ligger kvar i portföljen, trots att aktiemarknaden misshandlat kursen likt mycket..

2022-07-03 - Kvantitativ handel 2022
Det första halvåret 2022 är över och det är därmed dags att, sommarvärme till trots, reflektera lite. Det här året har inletts ganska stökigt i nästan samtliga tillgångsklasser och många..

2022-06-12 - Dina och mina pengar?...
Det har varit lite stökigt på börsen i år som bekant. Detta kommer efter en lång tids börsuppgång så därmed var det i princip lika säkert som amen i kyrkan att vi skattebetalare skulle komma..

2022-05-07 - Mental models
Genom åren så har jag lyssnat en hel del på andra personer när det kommer till investeringar. En av dem är förstås Charlie Munger. Om man inte vet var man ska starta så är han och Warren..

2022-04-24 - Stödjer Ebba Busch till 100%
Jag vet nästan inte vad som är värst. De våldsamma islamistiska upploppen i Sverige denna påsk med över 100 skadade poliser, eller det sätt ansvariga politiker har agerat på. Det torde nu stå..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 211 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2023 Ekonomi-bloggar.com.