Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster..

Kategorier

Senaste inläggen

Investera-pengar
Följ min väg till ekonomiskt oberoende, ett liv i frihet. En blogg om investeringar i aktier och andra tillgångsslag, trading, privatekonomi, samhälle / politik, humor.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (1 röst)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2021-04-17 - Ultrarik?
Ibland är det bra att få lite perspektiv på saker och ting, inte minst när det kommer till pengar. När är du egentligen att betrakta som rik? Det varierar förstås en hel del beroende på land,..

2021-04-13 - Investment AB Spiltan
Jag är som sagt var själv en av Spiltans extremt långsiktiga aktieägare som Per Håkan pratar om nedan och därför avsatte jag givetvis en stund åt att lyssna på deras portföljgenomgång..

2021-03-27 - Risk Intelligence
Igår släpptes nedan nyhet från danska Risk Intelligence. Det är alltid glädjande när så pass krävande kunder som självaste NATO beslutar sig för att utöka samarbetet, det visar på kvalité..

2021-03-20 - Låg risk och hög rabatt
Den som har följt turerna i Oscar Properties på avstånd vet att mycket har hänt sista 2-3 åren. Förutom att bostadsmarknaden visat sig osedvanligt motståndskraftig sista tiden så annonserade..

2021-03-12 - Investment AB Spiltan
Om du inte är bekant med ett av mina största innehav sedan tidigt 2000-tal så ta då en titt på nedan presentation från Penser. Hör t.ex. vad Per Håkan har att säga om marknadens direkta..

2021-03-06 - Myter och makro
Den som agerat på börsen under en lång tid vet att börsen är allt mer tematisk. Vem som garanterat vinner på det kan vi diskutera i ett annat sammanhang, men jag har min åsikt klar (det är..

2021-03-02 - Livesänd presentation - Risk Intelligence
För er som vill veta lite mer om Risk Intelligence och deras närmaste framtid så tycker jag ni ska titta på nedan presentation som sändes i samband med Q4 rapporten.   Jag uppskattar..

2021-02-28 - Risk Intelligence Q4
Jag har nu hunnit titta igenom rapporten från Risk Intelligence, och det var glädjande läsning om än kanske inte direkt oväntat från mitt perspektiv.Lovande organisk tillväxttakt. Som ni..

2021-02-18 - Varning för kvantfonder
Jag har ingen prenumeration på DI men jag noterade att de i veckan uppmärksammade att SEB misslyckats med sin kvantitativa fondförvaltning. De skriver t.ex. :"  SEB Fonders vd Javiera Ragnartz..

2021-02-14 - The wheel
Idag handlar jag inte så mycket optioner i min depå, men jag gjorde det på 80-90 talet, när t.ex. Ericsson och Nokia hade sin storhetstid. En av de strategier jag då tillämpade kallas för The..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 209 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2021 Ekonomi-bloggar.com.