Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster..

Kategorier

Senaste inläggen

investeradigfri.nu
Här publicerar jag månadsvis mina egna analyser av aktier samt mina aktieinnehav och avkastning på portföljen.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2020-01-16 - Fick mig att skratta
Tänkte bara snabbt dela med mig en rubrik i Aftonbladet som fick mig att skratta.   Hela konceptet med att sammanblanda koalor och sex är nog roligt men det faktum att han känner behovet av att..

2019-12-31 - Få Bättre avkastning på dina fonder med SAVR
Det finns två sätt att tjäna en högre avkastning på fonder. Det ena sättet är att lyckas köpa fonder som ger en högre avkastning. Det andra sättet är genom att minska de..

2019-12-12 - Bortslösade pengar
Arbetsförmedlingens vara eller inte vara är något som kan diskuteras. Men när man ser sånt här känner man verkligen att de borde läggas ner på en gång.  Snacka om bortkastade pengar...

2019-11-29 - Linas matkasse kämpar medan nya aktörer tar sig..
Linas Matkasse var en av de första aktörerna som började erbjuda matkassar på den svenska marknaden. De har spelat en stor roll i att göra matkassar så populära som de är idag. Linas matkasse..

2019-11-27 - Vanliga frågor om investeringssparkonto (ISK)
Med ett investeringssparkonto (ISK) blir det enkelt att köpa och sälja finansiella instrument och fondandelar, och du behöver inte ta upp vinster och förluster i deklarationen utan betalar bara en..

2019-11-27 - Rakknivens återkomst
På senare år har allt fler män och kvinnor gått över till att raka sig med en klassisk rakkniv istället för mer moderna påfund som rakapparater, engångshyvlar och hyvlar för utbytbara..

2019-11-24 - Hello world!
Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!

2013-10-13 - Portföljuppdatering
Generell uppdatering Portföljen har utvecklats mycket gynsamt sen i Juli. Och sen September så accelererade utvecklingen ytterligare, för att nå ett max på +25%. Senaste veckorna så har jag..

2013-10-13 - Portföljuppdatering
Generell uppdatering Portföljen har utvecklats mycket gynsamt sen i Juli. Och sen September så accelererade utvecklingen ytterligare, för att nå ett max på +25%. Senaste veckorna så har jag..

2013-07-27 - Inspiration från Tobias Schilfadt och UR!
Tänk att UR skulle kunna inspirera till aktiesparande. Underbart! Se från minut 07.30 i programmet ni hittar på denna länken:..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 211 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2023 Ekonomi-bloggar.com.