Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster..

Kategorier

Senaste inläggen

investeralitemera
Följ min resa mot att om 10 år kunna sluta arbeta. För att leva på mina aktieutdelningar. Kommer jag lyckas eller inte? Det får tiden utvisa.

/investerlitemeraSätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (5 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2022-01-17 - Blås blåst blås....
Måndagzz... Med tanke på den vindstyrka som råder ute nu. Så hoppas jag verkligen att vindkraftverken snurrar på som aldrig förr och håller uppe elproduktionen. Men det låga elpris som var i..

2022-01-14 - Kommer köpkraften ta stryk nu?
Fredagzzz.. När väl elräkningen betalats i slutet på Januari. Vi som då fick betydligt högre kostnad än förväntat kommer säkerligen få en trist Februari. Förutsatt att man inte har en..

2022-01-12 - Årets första utdelning!
Onzdagzz... Som lite plåster på såren har årets första utdelning landat på kontot. Först ut i utdelningsskaran blev Leo Vegas med 372 kr. Som fö delar ut kvartalsvis. Eftersom ingen av mina..

2022-01-11 - Den förb.. elräkningen!
Tizdagzz.. Jag följer min preliminära elräkning så gott som varje dag via mitt elbolags app. När jag loggade in i början på December så såg den kommande totala elräkningen ut att "kunna"..

2022-01-07 - Årets första sälj och köp!
Fredagzz.. Ledigt blandat med jobb. Det skulle klart funka för mig, att endast ha en arbetsvecka på 2 dagar. Gäller bara att jobba/investera/spekulera ihop tillräckligt mycket för att kunna nå..

2021-12-30 - Tankar inför 2022.
Torsdagzz... Julledigheten försvann snabbt och utan att passera gå. Känns knappt som om jag haft någon ledigt alls. Att börja jobba igen chockade både kropp och själ. Tur att det i alla fall..

2021-12-20 - Har köpt Tele2
Måndagzz.. Summerar den gånga helgen genom att säga, vart tog den vägen? Så då passar det ju bra att den här veckan är kortvecka. För såna kan man inte ha för få av!Dom senaste dagarnas..

2021-12-17 - Säljer fonder köper aktier!
Fredagzz.. Snart ännu en arbetsvecka till handlingen. Inte helt otippat har den gått väldigt fort. Beror nog till största del av att arbetsbördan på jobbet ökat. Vilket är att föredra..

2021-12-15 - Aktien som det aldrig pratas om på middagar!
Onzdagzz... Vi är halvvägs in i veckan. Det är först nu jag känner att det är nedförsbacke mot helgen. Måndagar och Tisdagar handlar oftast bara om att ta sig igenom. Konstig nog så brukar..

2021-12-13 - Har nått några av mina delmål/etapper under..
Måndagzzz... Under 2021 har min närvaro på bloggen inte varit så speciellt hög. Jag har därför heller inte haft så stor koll på mina delmål/etapper. Passade därför nu i helgen på att..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 211 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2022 Ekonomi-bloggar.com.