Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster..

Kategorier

Senaste inläggen

investeralitemera
Följ min resa mot att om 10 år kunna sluta arbeta. För att leva på mina aktieutdelningar. Kommer jag lyckas eller inte? Det får tiden utvisa.

/investerlitemeraSätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (5 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2020-11-02 - Två fel och noll rätt.. Oktober!
Måndagzz. Fick förlängd korttidspermittering för resten av året. Jag är högst tveksam om det i slutändan  kommer vara något som verkligen gynnar mig. Men jag gillar verkligen att ha..

2020-10-02 - Vad har jag hållit på med och hur gick..
Fredagzz... Sova vem f-n behöver göra det? Hmm... rätt säker på att dom flesta av oss trots allt behöver det? Kroppen har dom senaste veckorna inte alls fått dom rekommenderade 8h. Det är ju..

2020-09-03 - Portföljens fiende nummer 1...
Torzdagz.. Helgen närmar sig med stormsteg. Att bara jobba 4 dagar i veckan har klart sina fördelar. Men nu när företaget återigen ska skära ned på antalet anställda. Så får vi se om jag..

2020-08-10 - Slut på semestern.
Slut på semestern... Den berömda "börja jobba ångesten" den infann sig först sent igår kväll. Det om något är jag glad för. Eftersom jag så många gånger förr i tiden alltid börjat..

2020-07-08 - Hakar på trenden...
Det är långt i mellan inläggen och med all rätta. Inspirationen infinner sig liksom inte. Trots att mitt intresse för börsen och ekonomi är större än någonsin. Portföljen har återhämtat..

2020-06-01 - Dagarna rinner på!
Måndagzzz.. Redan första Juni och våren försvann och vart sommar. Portföljen gapar fortfarande tokminus men jag följer min strategi. Dvs utdelningsaktier som knappt eller inte alls delar ut och..

2020-05-04 - En permitterad Måndag!
Måndagzz.. Fortfarande permitterad men det blev inget sovmorgon för det. Gick upp i vanlig tid mest pga att jag vill fortsätta ha rutiner. Finns en stor risk att jag kommer börja bryta dom. Men nu..

2020-04-21 - Tisdag min nya måndag!
Tizzdag... Har fått chansen att prova på hur det är att inte jobba 100%. Får väl tacka "Corona" för det antar jag? Fick nämligen i mitten på förra veckan ett inte helt oväntat besked. Att..

2020-04-06 - Avstämning Mars och lite annat!
Måndagzz... Kanonväder ute och jag sitter inne på kontoret. Är så klart inget som hindrar mig från att ta en paus och gå ut. Men då är risken stor att jag stannar ute hela dagen istället..

2020-04-02 - Dags för årlig utgift!
Torzdagzz.. Minst en gång om året svider det lite extra på utgiftsfronten. Den här gången svider det tom mer än vanligt. Det är nämligen dags för service på bilen. Sen att även nya..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 209 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2021 Ekonomi-bloggar.com.