Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster..

Irvings Investeringar
Liksom många andra sparare kallar jag mig värdeinvesterare. Det innebär att jag vill köpa bolag till en rabatt mot vad jag bedömer vara företagets verkliga värde. Då jag är övertygad om att de placerare som vänder på flest stenar hittar flest intressanta case, verkar jag globalt.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2021-07-01 - Inission - vem vågar rygga Wingefors?
Introduktion Ibland kan en bild säga mer än tusen ord och innan vi börjar borra oss ned i siffrorna kan det vara bra att bära med sig den långsiktiga bilden av bolagets utveckling som ska..

2021-04-07 - MCM - täljer guld med smörkniv till 9 x vinsten
Intro - bevisen ljuger inteDen som har sett CSI vet att något som brukar upprepas som ett mantra är att bevisen inte ljuger. I företagsvärlden kan det vara på samma sätt där den finansiella..

2021-02-06 - Nimbus - inget osänkbart skepp
 De senaste månaderna har vi sett hur småspararkollektivet i likhet med ett lämmeltåg agerar irrationellt på en helt ny skala. De hoppar in i en utdöende retailer för spel utan..

2020-10-11 - Ferronordic - En ljus fyrbåk på ett stormigt..
Det finns flera olika typer av bolag. Du har de cykliska som guppar upp och ned i konjunktion med ekonomins svallvågor och du har de bolag som tickar på med hygglig lönsamhet likt en tvåtaktsmotor..

2020-08-21 - Värdeinvesteringen är död!
Det finns ett gammalt skämt från Yogi Berra där han säger till pizzabagaren att idag är jag extra hungrig så skär pizzan i åtta delar i stället för i fyra. Det var vad som hände med Tesla..

2020-07-15 - Nordic waterproofing - ett fint bygge
Nordic Waterproofing är ett bolag som sedan 5 år är noterat på Midcap-listan på Stockholmsbörsen. De tillverkar tätskikt och liknande produkter för tak. Bakom den osexiga fasaden döljer sig..

2020-05-28 - Christian Berner - Alla teknikhandlare är..
Christian Berner Tech Trade (CBTT) - industrihandel i miniatyrOm någon säger industrihandelsbolag kommer nog de flesta garvade börsveteraner att tänka på ett bolag som Indutrade, Addtech eller..

2020-05-13 - North Media - Anteckningar från källarhålet och..
En småspararfavorit är North Media, med cirka 600 ägare på Avanza. Jag brukar se det som en massiv kontraindikator när så många småsparare är involverade, men jag har gjort ett undantag i det..

2020-04-20 - Är risken (C)ovidkommande eller hög?
Ok, rubriken till pappaskämt var inte det bästa som hänt sedan skivat bröd, men jag tänkte att jag på något sätt måste få till en ordvits till vilket pris som helst. Ett annat briljant..

2020-02-27 - Kanadas Indutrade - Terravest
Jag har tidigare skrivit om att de svenska industrigrossisterna måste ha en av världens bästa..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 211 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2021 Ekonomi-bloggar.com.