Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster..

Kategorier

Senaste inläggen

Irvings Investeringar




Liksom många andra sparare kallar jag mig värdeinvesterare. Det innebär att jag vill köpa bolag till en rabatt mot vad jag bedömer vara företagets verkliga värde. Då jag är övertygad om att de placerare som vänder på flest stenar hittar flest intressanta case, verkar jag globalt.



Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2023-01-13 - Infracom - SaaS-bolag och serieförvärvare med..
En av mina favoriter bland poddare där ute är Kvalitetsaktiepodden. Alltid sunda resonemang och bra snack. Här om dagen lyssnade jag i vanlig ordning på ett avsnitt. Jag var vetgirig som en..

2022-06-04 - Embellence group - Tar tråkiga tapeter tronen?
 Slipsnissarna på Philip Morris måste ha kliat sig i skallen när jag helt genialiskt förutspådde att ett bud skulle komma på Swedish Match tre dagar efter att jag publicerade mitt inlägg...

2022-05-05 - Swedish Match - en oslagbar affärsmodell
Det är väldigt enkelt att gå över ån efter vattnet. Vi vill hitta en ny idé, en speciell turnaround-situation, något som helt saknar analytikertäckning i Långbortistan. Men precis som de..

2021-11-23 - Indel B - Ett italienskt Dometic med stor vallgrav
När jag har tråkigt tycker jag om att läsa prospekt. Likt en oljeman i Amerika i början av 1900-talet prospekterar efter olja är prospekten min väg till att hitta spännande bolag att sätta..

2021-07-01 - Inission - vem vågar rygga Wingefors?
Introduktion Ibland kan en bild säga mer än tusen ord och innan vi börjar borra oss ned i siffrorna kan det vara bra att bära med sig den långsiktiga bilden av bolagets utveckling som ska..

2021-04-07 - MCM - täljer guld med smörkniv till 9 x vinsten
Intro - bevisen ljuger inteDen som har sett CSI vet att något som brukar upprepas som ett mantra är att bevisen inte ljuger. I företagsvärlden kan det vara på samma sätt där den finansiella..

2021-02-06 - Nimbus - inget osänkbart skepp
 De senaste månaderna har vi sett hur småspararkollektivet i likhet med ett lämmeltåg agerar irrationellt på en helt ny skala. De hoppar in i en utdöende retailer för spel utan..

2020-10-11 - Ferronordic - En ljus fyrbåk på ett stormigt..
Det finns flera olika typer av bolag. Du har de cykliska som guppar upp och ned i konjunktion med ekonomins svallvågor och du har de bolag som tickar på med hygglig lönsamhet likt en tvåtaktsmotor..

2020-08-21 - Värdeinvesteringen är död!
Det finns ett gammalt skämt från Yogi Berra där han säger till pizzabagaren att idag är jag extra hungrig så skär pizzan i åtta delar i stället för i fyra. Det var vad som hände med Tesla..

2020-07-15 - Nordic waterproofing - ett fint bygge
Nordic Waterproofing är ett bolag som sedan 5 år är noterat på Midcap-listan på Stockholmsbörsen. De tillverkar tätskikt och liknande produkter för tak. Bakom den osexiga fasaden döljer sig..



Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 211 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2023 Ekonomi-bloggar.com.