Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster..

Kategorier

Senaste inläggen

Klirr i kassan
Min kamp mot OMX-indexSätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (1 röst)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2022-01-22 - BHG, Byggmax, Careium: Ommöbleringar
BHG studsade upp en liten bit efter att jag köpt samtidigt som Byggmax sjönk. Eftersom jag tror att Byggmax positiva momentum kommer att hålla i sig så valde jag att göra ett skifte från BHG..

2022-01-19 - BHG: Nytt innehav
Idag så köpte jag några BHG-aktier (Bygghemma) för strax under 85 SEK. Jag tycker att det ser intressant ut och jag tror att det finns mycket som tyder på att efterfrågan för produkter för..

2022-01-17 - Calliditas, Camurus: Risk /Reward
Jag tror eventuellt att nedgången kan komma att fortsätta och av den anledningen så funderar jag ganska mycket för tillfället på vad jag eventuellt skulle kunna köpa. Det är inte helt enkelt...

2022-01-14 - Bygghemma: Pengar vid sidlinjen
Jag har varit in och ut ett par gånger i Precise Biometrics och det har varit lyckosamt båda gångerna. Det är mycket som är intressant med bolaget och det kan mycket väl vara en intressant..

2022-01-13 - Precise Biometrics: Sålt
Jag har sålt mina aktier i Precise Biometrics och åter igen ute ur bolaget. Pressreleasen om samarbetet med Infineon skickade upp kursen en bit och jag lämnade som en effekt. Dagens presentation..

2022-01-11 - Precise Biometrics: Åter i ägarlistan
Efter att ha sett kursen ticka ner en bit från den senaste toppnivån runt 1.50-1.60 SEK så tyckte jag att det kunde vara en idé att köpa tillbaka en del av de Precise Biometrics-aktier som jag..

2022-01-07 - Calliditas: Ökning
Idag när det var allmän oro på börsen efter vad som verkar vara en effekt av att alltfler ser räntehöjningar i närtid i USA och sannolikt, om det blir räntehöjningar i USA, även på andra..

2022-01-06 - Byggmax: 2022 kanske kan bli OK och är det helt..
Jag har inte ägt speciellt många aktier där det kommit bud. Matse är det undantag som jag direkt kommer att tänka på. I fallet med Matse så var det Axfood som köpte och om jag förstått saken..

2022-01-06 - Scandic Hotels, Pandox: RevPAR December
Just nu så slås det nya rekord i antal registrerade fall av Corona och om jag inte är felinformerad så är det runt 15 000 fall per dag. Det är dock stora osäkerheter. En del får inte tid till..

2022-01-04 - Precise, Huscompagniet: Lämnat och minskat
Efter att Precise Biometrics rusade runt 70% efter att ha släppt en pressrelease om att man tecknat två (?) avtal med fordonsindustribolag så valde jag att lämna. Det blev en bra affär även om..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 211 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2022 Ekonomi-bloggar.com.