Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster..

Kategorier

Senaste inläggen

Koll på kontot
Från ekonomisk katastrof till utdelningsinvesterare. Hur jag gick från hopplös slösare till skuldfri aktiesparare. Boende på heltid utomlands under solen, sparar inte för att bli rik utan för att bli fri. Häng med!Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2021-04-17 - Indexinvestering, ett nytt kapitel
Den första indexfonden såg ljuset 1976 och skapades av John Bogle, grundaren till Vanguard som är ett av världens största fondbolag. Fonden The Vanguard 500 fund som speglar SP500 indexet har..

2021-04-11 - Vägen till framgång är sällan spikrak
Idag har jag haft ett mycket inspirerande samtal med min trevliga granne fattigafarsan på Instagram där vi pratade indexfonder, böcker och Jl Collins som skrivit boken "The simple path to wealth"...

2021-04-09 - Utdelning och återinvestering
April är en härlig månad. Våren är på ingång, man börjar få upp hoppet om att åter igen kunna skaka av sig vinterdepressionen och utdelningarna trillar in titt som tätt. Alla dagar som..

2021-04-07 - Blödande abonnemang
I helgen var jag ute vid havet och käkade med en vän som bland annat berättade att hon använder sig av appen Bruce för att betala sin träning. Appen går ut på att man betalar en fast..

2021-03-31 - Vinstskatt och Axfood.
Idag drog utdelningssäsongen 2021 officiellt igång för min del. Efter ett något fattigt utdelningsår under Corona smakar det onekligen extra gött när det klirrar till på kontot. Först ut var..

2021-03-25 - Jag köper mer Investor
 Det är löning för många av oss arbetare och som vanligt den 25:e börjar jag dagen med att betala till mig själv. Jag swishade över pengar till Nordnet där jag sedan förra månaden..

2021-03-19 - Swedbank erbjuder gratis courtage
 Det är inte ofta jag har något bra att säga om Swedbank, när jag tänker efter har det aldrig hänt, men idag är en sådan speciell dag. Jag är osäker på hur färsk denna nyhet är, men..

2021-03-11 - Där satt den! Min första miljon.
 Den 16:e februari 2013, för ganska precis åtta år sedan, öppnade jag mitt konto hos Avanza och började investera i aktier för första gången. Det blev början på en fantastisk resa som i..

2021-02-26 - Gratis courtage, Avanzas källskatt och nya inköp
 Jag är redan genom min strategi där jag köper och behåller aktier redan ganska "snål" med courtage, men kan man dessutom få det gratis i sex månader så smakar det ju ännu bättre. Efter..

2021-02-24 - Utdelnings-schema i appformat
 Det näst roligaste för en utdelningsinvesterare, efter att få utdelning, måste ju vara att nörda med utdelningar. Göra diagram och scheman i excel för att se när nästa slant klirrar in..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 209 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2021 Ekonomi-bloggar.com.