Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster..

Kategorier

Senaste inläggen

Kronan till Miljonen
Utdelningsinvesterare som börjat resan mot en miljon i portföljen. 'En krona är början till en miljon' är mitt måtto!Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (12 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2023-03-19 - Köpa JM med gott samvete?
Jag fick en fråga tidigare i veckan ifall man kan köpa bostadsutvecklaren tillika utdelningsbolaget JM. Direktavkastningen är idag nära 7% men frågan är alltid hur hållbar utdelningen är...

2023-03-18 - Matinflationen i Sverige - detta vet vi
Vad vi ser här och nu är den största prisökningen på mat sedan 1950-talet, enligt statistik från SCB. Bara det senaste året har priserna på mat och alkoholfria drycker ökat med 20,95%. När..

2023-03-17 - Avanza - när kommer källskatten 2023?
Som du säkert vet råder det ändrade regler kring källskatten hos Avanza och Nordnet. Det här är då skatten du betalar på utdelningen du får från utländska aktier. När kommer källskatten..

2023-03-16 - Redan tomt i kassan
Vi är halvvägs in i mars månad men redan nu är kassan med likvida medel tömd i spåren av att bankerna ute i världen gått på pumpen. Här är vad jag handlar mest...

2023-03-15 - Min nya stjärna får köprek
AB Volvo är ett av många bolag som jag funderar varför jag inte tog in i början av min resa. Det hade varit mycket bättre än att köpa exempelvis Telia och Africa Oil som jag på den tiden..

2023-03-14 - Ja, det är köptillfälle, men inte kortsiktigt
Världen har skakat rejält i samband med SVD-kraschen. Nyligen gick Carnegies aktiechef Karl Hedberg ut med att han ser köpläge i de svenska storbankerna inför utdelningssäsongen. Jag kan hålla..

2023-03-13 - Alecta - detta har hänt. Varför så mycket skit?
Det största nyheterna förra veckan rörde pensionsjätten Alecta som en stor del av svenska befolkningen anlitat för förvalta deras surt förvärvade tjänstepension. Då artiklarna duggat tätt..

2023-03-12 - Cibus - är det illa?
Jag ser hur många av mina bloggkollegor köper aktier i Cibus just nu men att det samtidigt finns ett frågetecken kring hur pass säker en investering där egentligen är. Här är en uppdaterad..

2023-03-11 - Fyller på i storbanken för utdelningsinvesterare
Hastigt stigande räntorna har skapat nya möjligheter men även risker för storbankerna. Igår stormade det rätt rejält i sektorn och jag passade på att köpa mer i den bank som jag personligen..

2023-03-10 - Läsarfråga: åtskilliga miljoner i kassan
Det här är en fråga från en läsare som jag mest tar upp för att den skänker mig så mycket glädje, men också för att frågan kan vara relevant för många där ute...Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 211 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2023 Ekonomi-bloggar.com.