Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster..

Mia mot miljonerna
En blogg om ekonomisk frihet, passiva inkomster, sparande, investeringar, aktier, fastigheter och företagande. Som livsnjutare kommer jag nog skriva även om livskvalitet och framtid, om mina drömmar och verklighet.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2017-03-24 - Long time no seen bloggen
Det har varit tuffa månader med bokslut och flytt av företaget, ryggskott som ville inte gå bort i en månad och massa grejer som bara samlats på varandra. Har hunnit i kapp en hel del denna..

2017-02-14 - Det orange kuvertet
Såg på sociala medier att det var många som längtade efter att öppna sina orange kuvert från Pensionsmyndigheten. Det gjorde nog jag också. Hade ju helt glömt att den fanns och att den brukar..

2017-02-08 - Senaste inköp
Har gjort några köp senaste veckan men sålde även Intrum Justitsia som jag köpte i hopp på att få värdeökning. Bestämde mig dock för att fortsätta köpa bara bolag med högst utdelning så..

2017-02-01 - Summering januari
Januari har varit en bra månad på många sätt och vis, både vad som gäller privatekonomi och företag. Höjdpunkterna:Mycket hög sparkvot i aktier.Kom äntligen igång med aktieköp och..

2017-01-28 - Om motivation
Vad är det som gör att vissa människor lyckas med sina mål bättre än andra? Jag tror att det är motivation och självinsikt som gör det. Jag funderar ofta över min motivation att göra..

2017-01-26 - Portföljen 26/1 2017
Äntligen lönedag och dags att göra några köp. Hade länge funderat på att sälja Besquab och köpa Castellum istället, så nu är det gjort. Fyllde på i både Kinnevik och Castellum..

2017-01-22 - Snart dags att köpa aktier igen
Inte så många dagar kvar nu till lönedagen. Funderar på vad jag ska köpa denna gången. Strategi för aktieköp är att köpa stabila utdelare med utdelningsväxt. Jag har också gett mig..

2017-01-18 - (saknar titel)
Min budgetNi funderar säkert på hur det går att vara ekonomiskt oberoende med inkomst av hyresintäkterna från två lägenheterna utanför Sverige. Jag skulle vilja förtydliga att med att vara..

2017-01-16 - Så började min resa mot miljonerna
Som jag skrev i första inlägget så har jag nått min ekonomisk frihet och får in så mycket passivt inkomst varje månad så det täcker mina baskostnader. Med passivt inkomst menar jag att jag..

2017-01-15 - Välkommen till Mias blogg!
Hej! Jag heter Mia och det är min blogg. Det är en helt ny blogg som kommer mest handla om ekonomisk frihet, passiva inkomster, sparande, investeringar, aktier, fastigheter och företagande. Som..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 211 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2021 Ekonomi-bloggar.com.