Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster..

Kategorier

Senaste inläggen

Minimalist Value
Dokumentation av resorna mot ett rikare liv - med fokus på värdering av aktier.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2017-04-21 - Oförändrad värdering av Axfood
Axfood släppte sin delårsrapport för första kvartalet igår, torsdag och jag tänkte att det därför var lämpligt att kika på om min värdering av bolaget behöver justeras.I mitt grundscenario..

2017-04-13 - Därför avstår jag amerikanska aktier i nuläget
Jag har på olika bloggar noterat att det finns ett intresse för att köpa olika bolag noterade i USA. Själv är jag i nuläget inte speciellt intresserad och tänkte i detta inlägg redovisa..

2017-04-06 - Thule Group - inget ultimat köpläge
Jag har känslan av att värderingarna i många bolag ligger lite väl högt just nu. Men man vet ju inte, om man letar efter något intressant bolag som känns köpvärt. Såg häromdagen en..

2017-03-30 - Vad betyder informationen i Q1-rapporten för..
Efter att ha jämfört de senaste årens förstakvartalsrapporter med boksluten för helåren (inlägget hittar du här) gick det relativt snabbt att avgöra om den nya informationen som presenterades..

2017-03-27 - Så gör du snabbaste analysen av rapporten från..
På torsdag presenterar H&M sin rapport för första kvartalet på detta räkenskapsår. Eftersom jag och många andra har H&M i portföljen är detta naturligtvis en intressant händelse. Att..

2017-03-20 - En snabb och balanserad metod för värdering av..
Hur ska ett investmentbolag egentligen värderas? Den frågan har jag brottats med ett tag eftersom jag inte gillar den vanliga metoden där man värderar tillgångarna som ligger i bolaget. Det finns..

2017-03-15 - H&M och försäljningssiffrorna
Idag presenterad H&M sina försäljningssiffror för februari samt för hela första kvartalet i räkenskapsåret. Klicka här för länk till informationen. Marknaden reagerade negativt på..

2017-03-14 - Skanska - väl positionerat för tillväxt och en..
I dagsläget äger jag inga aktier i Skanska. Jag var intresserad att gå in i bolaget när kursen låg omkring 150-160 kr för ett drygt år sedan men av olika anledningar blev det inte så, bland..

2017-03-01 - Beijer Alma - Värdering med en undran
Bolaget Beijer Alma utgör en liten del av min portfölj. När jag köpte in mig i bolaget (efter en viss analys av bolagets finanser) tyckte jag att bolaget kändes klart köpvärt. Sedan dess har..

2017-02-21 - Axfood - En försiktig värdering
När Axfood släppte sin bokslutskommuniké ägde jag inte några aktier i bolaget. Marknaden blev något besviken efter rapporten och aktiepriset dippade omedelbart. Jag som sneglat lite på Axfood..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 211 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2021 Ekonomi-bloggar.com.