Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster..

Kategorier

Senaste inläggen

Minimalisterna
Vi är ett par i trettioårsåldern som våren 2013 bestämt oss för att börja experimentera med en mer minimalistisk livsstil. Våra förhoppningar är att omställningen ska leda till bättre fokus på det som är viktigt i livet, en minskad negativ inverkan på vår natur samt en bonuseffekt i form av en positiv inverkan på vår ekonomi.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (6 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2021-05-13 - Sommaräventyr och semesterplaner
Detta är ett betalt samarbete med Bikester. Text och åsikter är som alltid mina egna. Ute i naturen, med familjen och i rörelse. Då mår jag som allra bäst på semestern. Sen spelar det inte så..

2021-05-10 - Att vilja sälja allt
När du prylbantar är det lätt att hamna i en känsla av att vilja få tillbaka så stor del som möjligt av pengarna man tidigare lagt på saker som inte längre adderar värde. Att helt enkelt..

2021-05-04 - Beslut om kulturförändring
I fredags kom förslaget där regeringen föreslår skattereduktion för den som lämnar in sina prylar på reparation i stället för att köpa nytt, samt att man ska få hyra ut personliga ägodelar..

2021-05-01 - Månadens inspiration april 2021
Här kommer april månads inspirationsinlägg! Önskar dig en stunds trevlig läsning så här inför Valborgshelgen! Citat – Martina Haag: "Dags att komma vidare i livet" - Fram tills du är 50..

2021-04-27 - Få betalt i annan valuta
Vad är värdet av att vara med och skapa en samhällsstruktur som i större utsträckning bygger på ett hållbarhetstänk och cirkulär ekonomi? De senaste veckorna har vi skänkt bort en del saker...

2021-04-21 - För säkerhets skull kan du släppa nu
En av de största anledningarna till att folk behåller saker de egentligen inte behöver, är för att de sparar saker om utifall att och för säkerhets skull. Du vet att du hamnat där om du..

2021-04-19 - Cirkulär mobil med Swappie
Detta är ett betalt samarbete med Swappie. En iPhone 11 väger 226 gram men skapar hela 86 kg avfall vid sin framtagning (enligt Avfall Sverige och IVL Svenska Miljöinstitutet). Om vi istället..

2021-04-16 - Att hitta gamla saker på vinden
Jag träffar då och då bekanta som berättar om hur glada de blivit över grejer de hittat på vinden eller i förrådet som de glömt bort att de ägde. Eller någon som fått en låda leksaker som..

2021-04-07 - 5 principer för att lättare släppta taget
Även om man i teorin kan förstå att prylar tar ens tid, pengar och energi. Och därmed ju fler prylar, desto mer tid till att administrera, organisera och underhålla dessa, samt desto mindre tid..

2021-04-04 - Hållbara val till huset
Likväl som att elbilarna och elhybriderna blir fler och fler i vårt bostadsområde, så börjar det även bli några hustak med solceller. Det är kanske inte lika flashigt som att köra runt i en..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 209 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2021 Ekonomi-bloggar.com.