Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster..

Kategorier

Senaste inläggen

Myntaren
40+ fyrbarnsfar boendes i Norrbotten. Förutom aktier så uppskattas all form av fysisk aktivitet. Är särskilt intresserad av längdskidåkning (skate), men gillar också att löpa några mil i veckan den månad det är snöfritt :)
Ser mig själv som en utdelningstillväxtinvesterare.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2023-02-27 - Transaktioner februari och skitsnack
 Följande värdepapper har köpts:XACT HDivRundande till antalet så det inte är ojämntTourette?BAMSpännande avknoppning från BrookfieldDA 3,6%Förväntas växa VPA med 15-20% årligenSka..

2023-02-01 - Transaktioner januari
Följande värdepapper har köptsTXNFavoriten bland halvledareBNS.TODålig totalavkastning men den har varit nedtryckt.Inköpskursen är viktigVHYLI brist på fantasiInvestorGamla bettanDNB Global..

2023-01-28 - Så kan du också klippa med godhetsapostlarna
ESG var hett fram tills kriget kom. Innan dess var det en tävling där alla bolag skulle ha en överbetald ESG-apostel som hade som enda uppgift att måla hela världen grön. Koldioxid var dumt och..

2023-01-17 - Dividend Select 15 Corp
Dividend Select 15 corp är en månadsutdelande ETF som investerar i 15 kanadensiska bolag. Vad som lockar mig förutom att den investerar i en sund region i världen är att den delar ut hiskeliga..

2022-12-31 - Genomgång sparandet 2022
Ah 2022 vilket år. Året då man dumpade väskan och började om. Så kan det bli. Köp- och behåll. Ja eller hur.Så här ser väskan ut nuSlits mellan dilemmat att köpa de bolag jag vill äga och..

2022-11-27 - En litet livstecken
Såg att jag inte uppdaterat bloggen på ett tag. Mest beror det på att det inte blivit så stora aktieaffärer på sistone. Det beror på flera orsaker men de största utgiftsposterna är bil och..

2022-08-31 - Transaktioner augusti
 Följande inköp har gjorts:BTIXACT HdivHar sålt allt jag hade i ISK och KF och flyttat in dem i en klassisk aktie- och fonddepå istället. Orsakerna är flera men den största är att jag..

2022-07-31 - Transaktioner juli
 Följande värdepapper har köpts:XACT Högutdelande NordenInvestor BVolvo BCastellumDNBHandelsbanken Global HögutdelandeDet blev fokus på Norden denna månad. Mycket pga den starka..

2022-06-30 - Transaktioner juni
 Följande köp har gjorts:Realty IncomeInte billig, inte dyr, man vet vad man fårVanguard FTSE Developed Asia Pacific ex Japan (VGEJ)Bolagsrisk 0Regionrisk lågCastellumFortsätter bygga upp..

2022-05-31 - Transaktioner maj
Inte mycket action på köpsidan men följande har åkt in i väskan igen: SBB BCastellumXACT HögutdelandeThuleJa, det blev fokus på Sverige och Norden denna gång. Tycker att rikets..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 211 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2023 Ekonomi-bloggar.com.