Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster..

Kategorier

Senaste inläggen

Myntaren
40+ fyrbarnsfar boendes i Norrbotten. Förutom aktier så uppskattas all form av fysisk aktivitet. Är särskilt intresserad av längdskidåkning (skate), men gillar också att löpa några mil i veckan den månad det är snöfritt :)
Ser mig själv som en utdelningstillväxtinvesterare.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2022-01-19 - Mitt buffertsparande
En buffert bör vara lättillgänglig och inte ätas upp av inflationen. Så ett sparkonto går fetbort. En vanlig globalfond funkar bra men det tar oftast några bankdagar att få ut pengarna vid..

2021-12-28 - Genomgång av portföljen 2021
2021 var ett år med ett sjujäkla drag på börsen. Tror jag aldrig varit med om denna bullmarknad. Det gamla mottot att börsen går som en dans, två steg fram och ett bak var ersatt med 8 steg..

2021-12-03 - En portfölj med bara preffar och D-aktier
D-aktier och preffar har gemensamt att de delar ut ett fast belopp så länge de inte är inlösta. Det beloppet kommer alltid att vara detsamma. Till skillnad från en stamaktie ökar utdelningen..

2021-12-01 - Transaktioner november
SåltNIBESvårt betala räkningar med DA 0,XTack för resanp/e over the hillsLifco BSvårt betala räkningar med DA 0,XTack för resanp/e over the hillsBureSvårt betala räkningar med DA..

2021-10-30 - Transaktioner oktober
Följande värdepapper har inhandlatsXACT Norden högutdelandeBureLatourBillerudKorsnäsSCAVolvoSBB BInvestorCibusTele2PeabARCCEuroprisLMTAllianzTelenorPFEFörsäljningarAvanzaTog hem en vinst på..

2021-10-20 - Hyvlade av Novo
I dag har jag hyvlat av halva mitt innehav i Novo Nordisk. Novo upptog tidigare 9% av portföljernas totala värde, nu upptar den ~5%. Novos kurs har ökat ganska mycket senaste halvåret varpå en..

2021-09-30 - Transaktioner september
September bjöd på trevligt utdelningsklirr, förutom de sedvanliga köpen har två försäljningar gjortsMSFTOrsakerNordea. Ständigt försenade utbetalningar på ca två veckor och två..

2021-08-31 - Transaktioner augusti
Följande utdelningar har mottagits:TXNGDCibusABBVPGNovo NordiskEn riktig svältmånad är i alla fall avklarad, tror jag får bättra upp augusti några snäpp!Följande inköp har..

2021-08-14 - Hur tillförlitliga är mina utdelningar
Fick inspiration till en riskanalys för mina utdelningar. Jag har viktat hur stor andel varje bolags utdelningar står för totalt.Cibus Nordic står för hela 8% av mina utdelningar...

2021-08-08 - Är det enkelt att spara pengar?
Svaret är ja.Alla kan, de absolut enklaste är att kicka igång ett passivt månadsspar i en eller flera indexfonder. Starta ett ISK hos t.ex AvanzaKan se tre olika nivåer som man kan engagera..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 211 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2022 Ekonomi-bloggar.com.