Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster..

Kategorier

Senaste inläggen

Myntaren
40+ fyrbarnsfar boendes i Norrbotten. Förutom aktier så uppskattas all form av fysisk aktivitet. Är särskilt intresserad av längdskidåkning (skate), men gillar också att löpa några mil i veckan den månad det är snöfritt :)
Ser mig själv som en utdelningstillväxtinvesterare.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2021-03-04 - Boken Pengars Psykologi: tidlösa lärdomar om..
Pengars Psykologi är en lättläst bok skriven av Morgan Housel. Jag har fått den här boken som ett recensionsexemplar av översättaren Ludvig Rosenstam Åhman. Ja boken är översatt till svenska..

2021-02-26 - Veckans inköp
Följande inköp har gjortsHexagonTillväxtSkanskaBygger på med lite byggEssityBörjar närma mig full positionAT&TJa jag gillar utdelningarDA 7,3%Prognosticerad totalavkastning som index (6%)..

2021-02-17 - Om historisk totalavkastning
Läste på twitter att man ska strunta i aktier som har dålig totalavkastning senaste åren. Det må ligga en viss poäng i det, men det är inte den enda variabeln du bör ha med i din analys...

2021-02-16 - Nytt från Nordea angående källskatten
Har varit i kontakt med Nordea angående källskatt med några länder där det är oklar skattesats. Bland annat Finland har varit igång med att öka upp källskatten till 35% från..

2021-02-10 - Turbulensen i Castellum
Det blåser rätt hårt i styrelsen i Castellum. Rutger Arnhult har köpt in sig som största ägare i bolaget och ville därför bli styrelseordförande.Hårt motstånd mötte detta och flera hotade..

2021-02-08 - Svältmånaden februari
Februari är min magraste utdelningsmånad. Det känns som det är lika långt mellan utdelningarna som det är mellan grannarna när man åkt ut några mil i länet. Hade varit trevligt med lite..

2021-01-29 - Dagens transaktioner och lite annat
 InköpAMF Aktiebolag SmåbolagLatourJämnar till innehavet liteIntrumEn bedrift har uppnåtts då det är ett bolag som inte finns i Northernlights globalfondDå måste portföljen vara ganska..

2021-01-28 - Skickade BlackRock där de hör hemma
Sålde iväg BlackRock ETF:erna idag. Kan inte se företagsnamnet BlackRock utan att tänka på vilka bad-ass de är. Riktigt fula fiskar som påtvingar en agenda som inte vilar på vetenskaplig..

2021-01-26 - Inköp och lite knivhugg
Följande värdepapper har inhandlats till gubbportföljen senaste veckan.InvestorHäll käften och köp InvestorLika roligt som santSBB BHar nått full position om 1% av portföljens viktLifcoLitet..

2021-01-21 - Trotjänaren är tillbaka
Jag pratar naturligtvis om Investor. Bolaget släppte sin årsrapport idag och allt är på väg åt rätt håll. Substansvärdet ökade med 14% och totalavkastningen för 2020 blev 19%. Om man..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 208 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2021 Ekonomi-bloggar.com.