Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster..

Kategorier

Senaste inläggen

Myntaren
40+ fyrbarnsfar boendes i Norrbotten. Förutom aktier så uppskattas all form av fysisk aktivitet. Är särskilt intresserad av längdskidåkning (skate), men gillar också att löpa några mil i veckan den månad det är snöfritt :)
Ser mig själv som en utdelningstillväxtinvesterare.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2021-05-14 - Mitt i utdelningsregnet
Det smattrar in utdelningar och snyggar till saldot lite på kontona. Följande utdelningar har mottagits senaste två veckornaAT&TIntrumFortumGeneral DynamicsAllianzHexagonXACT Norden..

2021-04-30 - Veckans transaktioner
Härliga tider att stå mitt i utdelningsregnet och konstatera att den här månaden är personbästa, ingen annan månad har jag fått ta emot så här trevliga belopp. Kan det bli bättre? Ja redan..

2021-04-25 - Barnportföljerna uppdaterad
Så här ser barnportföljerna ut för mina fyra barn, de är i stort sett identiskaDet har varit bra fart på aktierna senaste åretPlaner framöver är att eventuellt ersätta Johnson&Johnson..

2021-04-23 - Veckans transaktioner
 UtdelningarTeliaSCAUtdelningshöjningarJNJ +5%Bettan ångar påSom förväntatDock lite under femårssnittet på 6%InköpNibe (nytt)ESG-värderingMen bra bolag så jag köper en skvätt..

2021-04-20 - Ett nytt bolag i barnportföljerna
Idag damp det ner ett barnbidrag och det omsattes direkt. Denna gång i ett nytt bolag. Nämligen Embracer Group. De flesta känner säkert till Lars Wingefors bygge. Men för er som inte känner till..

2021-04-16 - Vecka 15
Då har ännu en vecka passerat och portföljen har erhållit lite utdelningar, fondportföljen har ändrats. Den trevligaste nyheten är ändå Procter&Gamble (PG) med sin utdelningshöjning om..

2021-04-11 - Två bra fonder
Brukar inte rekommendera köp av aktier eller fonder då jag inte är en ekonomiskt skolad person, men om jag bara fick välja en fond så skulle det bli en avvägning mellan risk och avkastning. Hade..

2021-04-09 - Veckans transaktioner
Kan inte säga att jag vantrivs i utdelningsregnet. Följande aktiebolag har hjälpt med att snygga till saldot:SBB BMRKAvanzaSkanska BDe bolag som jag har fyllt på med under veckan är:XACT..

2021-04-01 - Veckans transaktioner
Pengaregnet är här, prisa kapitalismen! Länge har man väntat på vårens utdelningsregn då 2020 blev en stor besvikelse, särskilt för de som låg för tungt viktade mot Sverige.Följande..

2021-03-26 - Veckans transaktioner
 Följande köp har genomförtsTara Har köpts vid två tillfällenNorsk världsetta på konstgödselAvser vikta upp Norge då ingen källskatt dras (Nordea)TeliaJämnade till..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 209 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2021 Ekonomi-bloggar.com.