Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster..

Kategorier

Senaste inläggen

Olja för blåbär
Tanken med denna blogg är att på ett enkelt sätt förklara hur energi, ekonomi och frågor relaterade till hållbarhet hänger ihop. Huvudspåret för bloggen är råoljan, världens enskilt viktigaste energikälla som blir allt dyrare och svårare att utvinna och inom en snar framtid även kommer börja minska i produktion på global basis på grund av det geologiska fenomen som kallas Peak Oil.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (1 röst)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2021-03-26 - Live kl 16 på Instagram med Sophie Gripenberg om..
Idag fredag, kl 16 är jag inbjuden för ett live- samtal på Instagram med Sophie Gripenberg. Vi kommer prata om hur vi möter klimatkrisen med fossilfri teknik, beteendeförändringar och..

2021-03-19 - Douglas Malewicki: Raketforskare vid NASA och..
I två avsnitt av Youtube kanalen Evolution Show, där jag är värd möter vi Douglas Malewicki - En briljant uppfinnare, ingenjör och inspirationen bakom det enögda monstret "Mike" i..

2021-02-08 - Einrides självkörande lastbil lika banbrytande..
I ett nytt avsnitt av Evolution Show tittar jag på den svenska startupen Einride och går igenom varför jag investerade i företaget för tre år sedan. Einride som är först i världen med att ha..

2020-12-11 - Elbilsmys: Framtidens elbilsmarknad med NIO, Xpeng..
I drygt en månad har jag ägnat mycket tid åt research för att kunna göra en rad investeringar i olika bolag inom elbilstillverkning, batteriutveckling och hållbar teknik/energi. Så..

2020-10-26 - Svenska Neonodes kontaktlösa och holografiska..
Kolla gärna in min nya video på Evolution Show nedan, varför jag investerat i svenska Neonode, hur tekniken fungerar och vilka marknader och produkter du kan förvänta dig att se den och hur jag..

2020-09-12 - Sverige i framkant inom kommersiellt elflyg med..
Häng med på ett inspirerande samtal om framtidens elflyg på Evolution Show med inspirerande gästen, Anders Forslund VD och grundare av svenska Heart Aerospace! Uppskattas avsnittet, glöm..

2020-09-07 - Att investera i banbrytande bolag -Tesla många..
2010 gjorde jag min praktik vid Stockholm Environmental Institute (SEI) som en del av mitt Master-program i Freds- och konfliktstudier vid Uppsala Universitet. Mitt uppdrag var att granska framtidens..

2020-07-21 - Från Stockholm till Hong Kong med tåg!
Hur kan man åka på långresa utan att ta flyga? Vad ska kan man tänka på när det gäller planering, packning och går det att resa ända från Stockholm till Hong Kong med tåg? Det och med..

2020-07-11 - "Alla ny bilar kommer ha V2G inom 10 år"-Game..
Äntligen är det avsnitt jag sett fram emot att spela in så länge klart! Allt om hur Vehicle To Grid (V2G) funkar med en av världens ledande experter i ämnet! Jag har nämligen haft nöjet att..

2020-05-26 - Världens största segelfartyg för frakt med..
Framtidens sjöfart kan snart vara här, på segel och givetvis utsläppsfritt! I veckans avsnitt av Evolution Show pratar jag med Per Tunell, Chief Operating Manager (COO) vid Wallenius Marine om..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 209 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2021 Ekonomi-bloggar.com.