Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster..

Kategorier

Senaste inläggen

Omedveten eller medveten konsumtion
Hur kan vi bli mer medvetna konsumenter? Här handlar det inte bara om att välja ekologiskt och rättvisemärkt, NEJ mestadels handlar det om att konsumera MINDRE! Och om att vårda det man redan har, vilket i förlängningen medför mindre konsumtion! Och här finns även ett annat mål; att bli SKULDFRI.
*** Varmt Välkommen att följa med på min resa! ***Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (1 röst)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2017-09-19 - Frånvarorapport
Så blev det tyst på bloggen igen.Tre månader ser jag nu när jag tittar efter.Och nej, jag har fortfarande inte rymt från alltihop för att leva på en ö i söderhavet (som en läsare nämnde i..

2017-06-14 - Hårtrimmer
Jag har under en tid nu funderat över att köpa mig en hårtrimmer men har inte vetat vad jag ska ha.Finns ju en uppsjö varianter, egenskaper och prisnivåer.Och därför..

2017-06-02 - Uppdatering
Ojojoj, det har nästan gått tre månader sedan mitt förra inlägg - ett hårresande inlägg... eller nåt... Kul med era olika kommentarer kring hårvård..

2017-03-12 - Att aldrig säga aldrig... Håret föll
Jag har skrivit om det där med hårvård/-kostnad  tidigare.Sedan dess har jag klippt mig själv och det har gått riktigt hyfsat. Men så kände jag mer och mer lust..

2017-01-16 - Dubbelt boende
Troligen är vi, av flera skäl, på väg att skaffa oss dubbelt boende.Min hjärna har gått på fullvarv kring detta sedan ett par-tre veckor tillbaka.Ska man hyra..

2017-01-01 - Att fira
Jag har nyligen fyllt år.38 blev jag.Ofta har jag något kalas eller så.Men i år (nej, förra året!) hade jag mest bara behov av att ta det lugnt och ta hand om mig själv.Så jag åt frukost och..

2016-12-31 - Det rullar på
Inläggsfrekvensen är varken hög eller stadig på denna blogg.I november fick skrivandet en skjuts framåt och det blev därför årets inläggstätaste..

2016-12-24 - Vad ger ni bort idag?
Jaha, då är det julafton då.Och för första gången på flera år så ska jag nu fira jul.Med närmast sörjande (förutom att min dotter är..

2016-12-22 - Ta tillvara
Som ni säkert redan förstått har jag väldigt svårt för att slänga mat.Är det något djuren kan äta känns det ändå ok, maten är..

2016-12-18 - Kokong
Jag har gjort mig en kokong.En provisorisk kokong som jag kryper in i om kvällarna.Det är mitt sovloft som jag klätt in i tyg ut mot köket/farstun.Så dagar när jag knappt..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 205 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2020 Ekonomi-bloggar.com.