Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster..

Kategorier

Senaste inläggen

Optimera Livet
En blogg om sparande, downshifting, minimalism och att värdera livet för mycket för att fastna i ekorrhjulet.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2016-08-14 - Det är inte farväl utan på återseende
Bloggmotivationen har inte riktigt infunnit sig. Först väntade jag på regn, sedan solsken. Först sparande, sedan slösande. Tänkte att semester ökar motivationen, tänkte sedan om och funderade..

2016-05-16 - Prokrastinering - gåva eller förbannelse?
Japp, den tiden på året igen. Då rapport ska skriva, tabeller ska göras och presentationer ska förberedas. Istället sitter jag här, måndag morgon, och känner att det är en väldigt bra..

2016-05-12 - Jag - en livsnjutare?
Finns det något värre ord än livsnjutare? Ni vet, alltid skrivet under en # på instagram, ofta acompanjerat av en bild på nygjorda fransar, nyfärgat hår, ett glas bubbel, en natt på hotell..

2016-05-06 - Jag är jäkligt attraktiv
Nu pratar jag alltså inte om utseende, det ska gudarna veta. Sitter för närvarande i fett hår, udda strumpor, utväxt på håret och lite spridda finnar här och var. Missförstå mig inte, jag..

2016-05-04 - Pruta!
"30 dollar" säger försäljaren på knackig engelska i den lilla tygaffären. "Never" säger jag, "10 dollars, maximum". "Nonono, 20 dollars, thats the last" sarar försäljaren i tygaffären. Jag..

2016-05-02 - Äntligen hemkommen (till väskor, tomma..
Så märkligt det är, livet. Har varit hemma ett par dagar och redan känns det nästan som att jag aldrig var borta. Men det var jag ju, länge också. Jag har alltså varit 10 v i ett land i ett..

2016-02-06 - Dyrköpt resfeber
Jag skall snart ge mig ut på en längre resa, vi snackar månader, i samband med mina studier. Det ska bli jobbigt stressigt, något helt nytt och alldeles alldeles underbart..!..

2016-01-29 - Minimalism = materialist?
Jag tänker sticka ut hakan och hävda att snålande och minimalistiskt tänkande har förvandlat mig till en riktig materialist!Senaste veckorna har jag behövt skaffa ett antal saker inför en..

2016-01-15 - Att komma över tröskeln
Jag bokför alla mina utgifter i en app som heter Handy Budget...

2016-01-08 - Relativitetsteorin
Efter bloggpaus på ett halvår så återkommer jag nu med en miniserie i fyra delar med ingående detaljer kring relativitetsteorin! Jag har nämligen flytt landet, bosatt mig på Mauritius och..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 205 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2020 Ekonomi-bloggar.com.