Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster..

Pengaklyvern
En blogg kring sparande och investeringar. FIRE-inspirerad med sparkvot över 50% som investerar i indexfonder och utdelningsaktier med utdelningstillväxt.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2019-12-09 - Värmepump
Innan sommaren köpte vi en luft-luft värmepump från Panasonic för att få ner elkostnaderna. Det är först nu på vintern som vi ser besparingarna och därför tänkte jag presentera resultatet..

2019-04-03 - Kvartalsrapport Q1 2019
Portföljen har gått bra under första kvartalet i år, mycket tack vare börsens fina upphämtning efter nedgången innan årsskiftet. Eftersom jag har en stor del av indexfonder i min portfölj är..

2019-03-26 - Köpte ny köksblandare för halva priset.
Under en lång tid har jag övervakat vattenförbrukningen i vårt hus och försökt få ner förbrukningen till en bra nivå. Jag har fyllt i ett excel-ark lite då och då med de avläsningar jag..

2019-03-20 - Jag flyttade min pension
För ungefär ett år sedan flyttade jag min privata pension på Skandiabanken till Avanza. Det var en pension jag skickat in 500 kr i varje månad fram till att möjligheten att dra av på..

2019-01-22 - Globala Indexfonder - the Ownership Race
Länge negligerat och saknat av många. Jag har blivit överöst av mejl och omringad i kollektivtrafiken på grund av efterfrågan av detta inlägg. Det har varit en jobbig period där yoga och..

2019-01-17 - Fondportfölj allo Americano 2019 | Hur jag..
Den största delen av mina investeringar ligger i indexfonder. Det är ett enkelt sätt att få bra avkastning till en låg kostnad som kräver mycket lite av min tid.Jag har satt upp ett par..

2019-01-10 - Portföljens utveckling 2018
Tänkte jag skulle summera året och se hur det gått för portföljen under året som varit.Indexfonderna, som i portföljen utgör den största delen på ungefär 70%, drog ner portföljen till..

2018-12-31 - Spartips inför 2019
Så här inför 2019 tänkte jag det passar med några spartips, vissa lättsmälta, vissa galna.AllmäntFörsök inte imponera på andra med dina saker, imponera på dig själv med dina..

2018-12-29 - Två samtal och sänkt pris på bilförsäkringen
För ett tag sedan kom en höjning på min bilförsäkring och igår ringde jag till försäkringsbolaget för att se om jag kunde få ner kostnaden till en trevligare nivå. Inte helt oväntat att de..

2018-12-20 - Påminnelseavgift och hanteringen av små summor
Igår kom jag hem och hittade ett brev från ett parkeringsbolag. Bra, tänkte jag, fakturan jag väntat på har äntligen kommit. Visst innehöll brevet en faktura, men tyvärr även en..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 211 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2021 Ekonomi-bloggar.com.