Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster..

Kategorier

Senaste inläggen

Petrusko
En blogg om spar/investering i aktier och relaterade värdepapper. Fokus på placeringar som lämnar utdelning regelbundet.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (24 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2021-04-16 - Omvända vinstvarningar
 Nu haglar de in, de omvända vinstvarningarna och ett par goda ting för de med sig. En tydlig sak man kan se direkt är att aktiekursen i bolaget kanske stiger på beskedet. Hur kommer det sig..

2021-04-14 - Cibus köper fastigheter med ICA som hyresgäst
 Annons: Innehåller reklamlänkar till Avanza.Det svenska fastighetsbolaget Cibus köper ytterligare 3 fastigheter med ICA Sverige som hyresgäst. Fastigheterna är belägna i Katrineholm,..

2021-04-14 - Procter & Gamble har pyntat utdelning i 131 år -..
 Annons: Innehåller reklamlänk till Avanza.Den amerikanska konsumentvarujätten Procter & Gamble höjer utdelningen med 10 procent och markerar 65:e året i följd av höjningar...

2021-04-13 - Jag hade tur när min investering blev en raket
 Jag har ägt det kanadensiska vattenkraftbolaget Brookfield Renewable i flera år. Jo egentligen har de ju också sol och vind men vattenkraften är primär. När jag ändå är igång så jo..

2021-04-12 - Traderns bästa tips - En förmögenhet på en dag..
 Börsen har gått urstarkt det senaste året och som vanligt när det går bra kommer de där artiklarna på nyhetssajterna om trejdern som tjänar massvis med pengar. Gärna med ett lockande..

2021-04-08 - Castellums VD slutar
 Henrik Saxborn VD sedan 2013 har meddelat Castellums styrelse att han beslutat lämna sin roll som VD och koncernchef. Han blir kvar upp till 6 månader för att underlätta övergång till en..

2021-04-07 - Färsk podcast med Erik Selin
Bopolpodden · #90 Erik Selin: Investera bara i det du kan Igår lyssnade jag på den här podden med Erik Selin. Bopolpodden är inget jag följer men när de har en intervju med Erik Selin är..

2021-04-06 - Senaste utdelningen från Vanguard All World High..
 Jag äger den här börshandlade fonden ifrån Vanguard. Det är en mycket bred fond med inriktning mot bolag från hela världen som pyntar utdelning. Lite förenklat kan man säga att de..

2021-03-30 - Höjd utdelning i Xact Sverige
 Annons: Innehåller reklamlänk till Avanza.Idag meddelade fondbolaget utdelning för den börshandlade fonden Xact Sverige. Fonden som är en vanlig svensk indexfond innehåller 60-80 bolag så..

2021-03-29 - Videointervju med ICAs VD
 EFN har intervjuat ICAs VD Per Strömberg och vi får höra om bolagets verksamhet generellt samt lite extra kring corona och onlinehandel kan man väl summera det hela. Videon är på cirka 16..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 209 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2021 Ekonomi-bloggar.com.