Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster..

Kategorier

Senaste inläggen

Pluskan och jag
Blogg om min privatekonomi där jag dividerar om min spenderarbralla och mitt sparande. Äro precis i uppstarten så det är inga många penningar i pungen ännu!Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


7 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2020-08-11 - Håll i slantarna i augusti - fattigmånad
Juli månad var inte så inspirerande. Höga utgifter, dels olyckliga i form av att doggen blev sjuk, men även att kortet gick varmt för onödiga ting… Förhoppningen är att augusti månad..

2020-08-03 - Månad juli under granskning - första månaden..
Nu har första månaden passerat sedan jag fick den goda idén att börja skriva häringa. Det har varit en månad med oförutsedda utgifter och inte så oförutsedda utgifter. Portföljen är inte..

2020-07-29 - Fasta och rörliga utgifter
Nu ska här kikas på de utgifter jag har med kategorierna fasta utgifter och rörliga utgifter, eller aktiva/passiva, eller tröga och rörliga. De två senare alternativen att kalla de två..

2020-07-28 - Var fan är din Ferrari då?? Och hur jag (inte?)..
När jag gick på högstadiet hade jag en lärare som berättade att han hade rökat i nästan 30 år (jag minns ärligt talat inte hur många år eller hur många paket/dag eller vecka men i stora..

2020-07-27 - Doggen till veterinären och stå inte med byxan..
Ja, nu gör sig djurägandet varse om oförutsedda utgifter. Doggen blev akut sjuk och fick åka in till veterinären. Hon repar sig bra nu så det var väl för väl. Men inte nog med att husse blir..

2020-07-08 - Första redogörelsen
Här kommer lite sammanfattat ungefär hur det ser ut för mig gällande utgifter, sparande och annat tänkbart intressant. Allmänt De mer eller mindre fasta utgifterna jag har blir ca 17 500 kr i..

2020-07-07 - Starten skottas
Kort om min pluska och jag Jag har länge inspirerats av bloggar och forum om privatekonomi och hur ens slantar kan förvaltas för att växa och frodas. Flera av bloggarna har varit, eller är i ett..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 206 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2020 Ekonomi-bloggar.com.