Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster..

Kategorier

Senaste inläggen

Precious Metals & Energy
Börs & Finans med inriktning mot ädelmetaller och råvaror, teknik och undervärderade kvalitetsbolagSätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (2 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2021-03-06 - Köprekommendation för Petrotal (Tal.v)
 Kortfattat om Petrotal så har börsvärdet varit ungefär detsamma som Maha energy. Båda bolagen är släkt på så sätt att deras innehav är utköpta från Gran Tierra, i respektive två..

2020-10-23 - Sannolikt positivt resultat av Africa Energy..
 Direkt återger kommentar av Pareto att det faktumet att Sydafrikas energiminister ska besöka platsen där borrningen skett antyder att det finns nånting positivt att visa upp.Eller som man..

2020-09-17 - Mycket positivt telegram: Lundin Energy
 Detta blir ett mycket banalt inlägg men inte desto mindre positivt för det.Läste nyss telegram på avanza som jag uppfattar som att Finwire återger Lundin Energys presentation på Paretos..

2020-05-26 - Avanza erbjuder gratis konvertering av Semfo
Såg i förmiddags på Avanza att de erbjuder kostnadsfri konvertering av Semafo aktier listade på Nasdaq OMX till Semafo aktier listade på kanada börsen nu i samband med Endeavours uppköps bud..

2020-05-13 - Kort update om innehav och framtidssyn
På grund av alla centralbanksåtgärder med aggressiv penningpolitik och stödköp nu i corona-krisen tillsammans med karantän och fallande oljepris och börskurser, är jag inne på att vara extra..

2020-03-06 - Marcus Herhags podcast om Corona och börsen just..
Är ca 10 minuters längd.Tanken förs fram att sån här rekyl ger chans till köpläge och att tecken fanns på rekyl innan Corona viruset bröt ut.Och att man håller sig till sin handlingsplan,..

2019-12-14 - Comeback med IPCO & Petrotal
Hej alla,Jag har gjort en comeback med att investera i oljebolag: Petrotal och International petroleum Company.Ser de båda bolagen som kompletterande på så sätt att Petrotal är högre risk men..

2017-10-06 - Kina börjar gå om väst i produktkvalite och..
I en krönika i Veckans Affärer igår berättar Carl Pei, skapare av android mobilen OnePlus, om hur Kina numera gör bättre produkter och har bättre service än västvärlden, och allt detta..

2017-07-18 - Intressant varning för börsen i dagsläget
Artikel i Di för prenumeranter. Niklas Storåkers, f.d. Vd för Avanza säger att han aldrig skulle ha sina pengar på börsen i dagsläget.Utan att kunna uppge källor såg jag för flera år sen..

2017-07-10 - oljejätten Saudi Aramcos VD pratar om utbudsbrist..
Artikeln i VA tar bl.a. upp att "...Sedan 2014 har cirka en biljon dollar fallit bort i investeringar, vilket har lett till att 20 miljoner fat per dag av ny produktion kommer att behövas för..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 209 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2021 Ekonomi-bloggar.com.