Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster..

Kategorier

Senaste inläggen

Rika tillsammans
Det här är en blogg om privatekonomi, personlig utveckling och rikedom i livet.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (13 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2020-08-10 - Klimatsmart sparande i solpaneler och elproduktion..
Veckans avsnitt är ett tips på investering till Lekhinken och ett samarbete med Switchr. Vi är varma förespråkare för ett klimatsmart sparande där det inte är någon motsättning mellan att..

2020-08-06 - Standarder som komplement till mål för ett..
Under hela uppväxten har jag blivit skolad att först samla ihop resurserna och därefter fördela och använda dem. Det vill säga först ska jag spara, sedan ska jag investera och därefter kan jag..

2020-07-27 - Om sparande, investerande & portföljstrategi
I dagens avsnitt (och bonusavsnitt) intervjuar vi Oscar Björklund från LYSA. Han är en av de personerna som vi brukar vända oss till när vi vill diskutera en ny studie, hur man ska tolka..

2020-07-27 - Oscar Björklund och LYSA svarar på era frågor
I det här bonusavsnittet, som är ett samarbete med LYSA, svarar Oscar Björklund som är investeringsansvarig och VD på LYSA Fonder AB på era frågor. Avsnittet hänger ihop med ordinarie avsnitt..

2020-07-17 - En sansad syn på kryptovalutor | Intervju med..
För snart tre år sedan publicerade vi ett avsnitt om Bitcoin (#25). Det var precis på toppen av Bitcoin-hajpen och mycket riktigt förutsåg vi den efterföljande kraschen. Tajmingen hade vi så..

2020-07-08 - HSB Bospar replik: Vad får spararna? Luftslott..
Idag fick jag en kommentar från HSB via Danske Banks presstjänst om att jag och Caroline, i förra avsnittet, riktat skarp kritik som är full av faktafel och som riskerar att vilseleda lyssnarna...

2020-07-05 - HSB Bospar: att spara eller icke-spara?
Frågan om man ska bospara (via HSB) till sig själv eller sina barn är typiskt en sådan fråga som har två svar. Ett matematiskt/rationellt och ett känslomässigt. Tyvärr går dessa två svar..

2020-07-02 - Bli en bättre investerare genom att bli bekväm..
Ett bra sätt att vidga sina egna vyer är att undersöka närbesläktade områden. Dagens avsnitt bygger på Maria Konnikovas bok ”The Biggest Bluff” som handlar om poker. Poker har..

2020-07-01 - Uppföljning Genova Property och några tips på..
Då fick vi facit till söndagens tips om Genova Property och den här gången hade vi och andra analytiker rätt i analysen. Aktien var felvärderad och ett mer korrekt pris var ca 80 kr. Eftersom..

2020-06-27 - Tips på spekulation för Lekhinken: teckna Genova..
Någon gång per år brukar marknaden felprissätta aktier vilket gör att man som småsparare har oddsen på sin sida. Jag tror att Genova Property Group kan vara en sådan situation. Därav det här..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 202 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2020 Ekonomi-bloggar.com.