Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster..

Kategorier

Senaste inläggen

Snålcoachen
En personlig liten blogg om sparande och vardagsekonomi, med allt vad det innebär.Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (6 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2018-05-24 - Ge i gengäld
Det är lustigt hur det kan vara. Att utmana normer provocerar. Och när jag skriver normer fokuserar jag på sociala normer kring konsumtion och värderingar om arbete. Om det skulle man kunna..

2018-05-17 - Kan snart kalla mig hushållscoachen
Knappt har vi hunnit lära känna vår nya stavmixer förrän det var dags för nästa hushållshjälp att flytta in. Så här mycket har vi inte sprungit i elektronikbutiker på flera..

2018-05-11 - Ibland måste man välja
Jag var väldigt glad över mitt långväga besök och det enda smolket i bägaren var vädret. Regn och kyla nästan varje dag. Naturligtvis vände det och blev härlig sommar så fort hon åkt..

2018-05-06 - Positiv pepp
Hej och hå, vilken intensiv och glädjefylld vecka jag har bakom mig. Jag har haft besök från andra sidan Atlanten och då blev det genast ett annat tempo än det jag vant mig vid.Ungefär vid den..

2018-04-30 - Motormonstret i köket
Först hade vi en stavmixer i plast. En billig och finessfri sak med sladd. Jag minns inte hur länge vi hade den men den höll i många, många år. När den till slut gav upp ersatte vi den med en..

2018-04-25 - Snålcoachen testar H&Ms testbutik
Det var intressant att ta del av era erfarenheter inom ämnet försenade flyg. Själv har jag aldrig råkat ut för någon inställd tur utan enbart svurit mig genom ett par långtråkiga förseningar..

2018-04-17 - En nöjd man
Som Hårdsparare blir man extra glad över kompensationer när det strulat till sig. Särskilt om man har sådan tur att man upplever att ersättningen överstiger den faktiska olägenheten. Det..

2018-04-11 - Att låta sig influeras
För väldigt länge sedan såg jag filmen Familjen Jones (originaltitel Keeping up with the Joneses). Har man inte redan sett den så kan jag rekommendera den, även om den har några år på nacken...

2018-04-04 - Eget eller andras ansvar (- fortsättning)
Hoppas att ni alla haft en fin påsk!Ledsen för bloggtystnad men vi åkte bort över påsken. Vi åkte med Inredaren och hennes familj till deras lantställe. Kan ni förstå hur härligt det var?..

2018-03-24 - Vems är ansvaret?
Jag kostade på mig en bok under årets bokrea. Så jag är nu 79 kr fattigareAnledningen till köpet var att boken är baserad på verkliga händelser och blev nominerad till svenska..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 205 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2020 Ekonomi-bloggar.com.