Samlingssida för

ekonomibloggar

,

aktiebloggar

och

fondbloggar

.
Använd sökfunktionen ovan, eller navigera genom kategorierna till vänster..

Kategorier

Senaste inläggen

Snaljapen.se
Bloggare. Investerare. Författare. IT-konsult extraordinaire!
Snåljåpens tankar om aktier och sparande. Även en hel del om privatekonomi och relaterade ämnen.

aktier, sparande, fonder, investering, skatt, privatekonomi, börsen,Sätt betyg:


Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (3 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2023-02-24 - Ränta-på-ränta på kunskap?
En dag i veckan har jag ca 3 timmar bilresa i kalendern vilket gör att det finns gott om tid för reflektion. Jag plöjer olika poddar, ljudböcker eller bara sitter tyst och funderar ett tag. Även..

2023-02-21 - Bör vd ha en vd-assistent?
Det dök upp en tråd på twitter igår där någon skrev tips om vad man ska tänka på när man rekryterar en vd-assistent, eller “executive assistant” som det ofta kallas i den..

2023-02-08 - Ska man spara till sina barn?
Idag publicerades en krönika av Börspoddens John Skogman i Affärsvärlden. Krönikan handlade om att vi minsann måste sluta spara till våra barn. Anledningarna är flera och poängerna är bra,..

2023-02-03 - Allting handlar om affärsmodeller
Varje dag läser jag minst någon analys om ett noterat bolag och åsikter om vad aktien kan tänkas vara värt. Det handlar alltid om att uppskatta var bolaget kommer befinna sig i framtiden,..

2023-01-22 - En hel arbetsdag på 3 timmar
Jag får ofta frågan om hur jag har tid att göra allting som jag pysslar med i mitt liv. Företagande, investeringar, 7-10h träning i veckan och samtidigt ha två småbarn hemma. Igår hade vi..

2023-01-14 - Lördagsintervju: Daniel Richter / Styrkelabbet
Dagens intervjugäst Daniel Richter är en av de absolut skarpaste och mest tänkande individerna jag känner. Vi kom i kontakt genom den här bloggen för många år sedan och har sedan dess haft..

2023-01-11 - Hur uppfostrar man barn till att bli drivna?
En sak jag funderat mycket över är hur man uppfostrar till att skapa driv hos sina barn, och i ren allmänhet vår nästa generation. Jag skulle själv påstå att jag är, och framförallt har..

2023-01-07 - Tesla är ett Fingerprint
På samma sätt som Fingerprint var på allas läppar runt 2015 så har definitivt alla med någon form av lös koppling till börsen hunnit bilda sig eller annan tanke om Tesla de sista åren...

2023-01-06 - Människor klarar inte av frihet
I morgonens runda i skidspåret tog jag tillfället i akt att lyssna på Kvalitetsaktiepoddens senaste avsnittet och intervjun med Johan Hagberg.  Johan Hagberg är i stora drag en okänd vanlig..

2023-01-04 - Kommer AI att ta våra jobb?
Att AI* är på starkt framgång har vi verkligen sett de sista veckorna med ChatGPTs alla imponerande framsteg. Men kommer AI egentligen att ta våra jobb? Och vilka jobb är mest sannolika att bli..Antal bloggar

Ekonomi-bloggar listar
just nu 211 svenska bloggar.
Lista alla

Sponsorer

(c) 2023 Ekonomi-bloggar.com.